wegedzieciak.pl wegedzieciak.pl
forum rodzin wegańskich i wegetariańskich



FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Opera i ruskie google
Autor Wiadomość
koko 


Dzieci: 2011 i 2014
Pomogła: 40 razy
Dołączyła: 08 Maj 2009
Posty: 6187
Wysłany: 2012-10-11, 12:58   Opera i ruskie google

Od jakiegoś czasu mam taki problem, że w Operze strone google i wszystkie wyniki wyszukiwania wyświetlają się po rosyjsku i z rosyjskich stron, nie polskich. Dzieje się tak też wtedy, gdy korzystam z paska szybkiego wyszukiwania obok paska adresu w przeglądarce.
Jeśli zaloguję się na pocztę gmail (gdzie w profilu mam ustawiony język polski) i z konta google przejdę do wyszukiwarki google, to zadziała po polsku.
Dodam od razu, że przeinstalowanie programu nie pomogło. Jak to naprawić?
_________________
hxxp://fajnamama.pl]
hxxp://fajnamama.pl]
 
 
 
bojster 


Dzieci: Antek i Franek
Pomógł: 66 razy
Dołączył: 02 Cze 2007
Posty: 2845
Skąd: Neverwhere
Wysłany: 2012-10-11, 18:54   

Spróbuj wyczyścić ciasteczka (cookies). Wchodzisz na google.com czy google.pl? Na .pl powinnaś mieć automatycznie język polski.
 
 
koko 


Dzieci: 2011 i 2014
Pomogła: 40 razy
Dołączyła: 08 Maj 2009
Posty: 6187
Wysłany: 2012-10-11, 21:15   

Miałam jakieś cookie, którego nie dało się usunąć ręcznie w menadżerze cookies w przeglądarce. Usunęłam Spybotem i wszystko działa, ha! Dzięki bardzo, bojster!
_________________
hxxp://fajnamama.pl]
hxxp://fajnamama.pl]
 
 
 
bojster 


Dzieci: Antek i Franek
Pomógł: 66 razy
Dołączył: 02 Cze 2007
Posty: 2845
Skąd: Neverwhere
Wysłany: 2012-10-11, 22:56   

Pewnie masz/miałaś wirusa :P
 
 
koko 


Dzieci: 2011 i 2014
Pomogła: 40 razy
Dołączyła: 08 Maj 2009
Posty: 6187
Wysłany: 2012-10-12, 08:03   

Wiesz, nawet przeszło mi to przez myśl, ale potem pomyślałam: eeee... ;-)
_________________
hxxp://fajnamama.pl]
hxxp://fajnamama.pl]
 
 
 
kubalis 

Dołączył: 04 Gru 2012
Posty: 4
Wysłany: 2012-12-04, 18:59   

Musisz w ustawieniach zmienić język na polski
 
 
koko 


Dzieci: 2011 i 2014
Pomogła: 40 razy
Dołączyła: 08 Maj 2009
Posty: 6187
Wysłany: 2012-12-04, 20:47   

kubalis, nie to nie był problem języka, który akurat był ustawiony prawidłowo (to przecież pierwsze, co się sprawdza w takiej sytuacji, nie?). Ale już działa.
_________________
hxxp://fajnamama.pl]
hxxp://fajnamama.pl]
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 11