|
wegedzieciak.pl
forum rodzin wegańskich i wegetariańskich
|
język polski-podręczniki, wasze opinie |
Autor |
Wiadomość |
ana138
vel uma ;)
Pomogła: 20 razy Dołączyła: 22 Sty 2011 Posty: 3886 Skąd: Irlandia
|
Wysłany: 2015-06-24, 11:14 język polski-podręczniki, wasze opinie
|
|
|
Dziewczyny i chłopaki, jakie podręczniki do szkoły podstawwej z języka polskiego moglibyście polecić? Czy te , których używają wasze dzieci są fajne, nowoczesne, ciekawe? a może moglibyscie stanowczo odradzić kupno jakichś konkretnych?
jestem nauczycielką polskiego, ale od 10 lat w Irlandii, nie wiem, co tam się teraz w naszych szkołach dzieje
Będę bardzo wdzięczna za wszelką pomoc i sugestie |
_________________ hxxp://fajnamama.pl]
hxxp://fajnamama.pl]
|
|
|
|
|
zojanka
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 01 Mar 2014 Posty: 570 Skąd: Toruń
|
Wysłany: 2015-06-27, 19:09
|
|
|
moje dziecko ma niespełna 3 miesiące, więc z oczywistych względów podręczników jeszcze nie analizowałam, ale co jakiś czas natykam się w internecie na takie artykuły: hxxp://wolnoscodreligii.pl/wp/podrecznik-od-polskiego-jak-ksiazka-do-religii-artykul-na-blogu-tok-fm/ Ten akurat znaleziony teraz na szybko w internecie, ale było więcej takich "kwiatków" - niestety nie wiem, czy dotyczących tego, czy innego podręcznika. |
|
|
|
|
ana138
vel uma ;)
Pomogła: 20 razy Dołączyła: 22 Sty 2011 Posty: 3886 Skąd: Irlandia
|
Wysłany: 2015-06-27, 22:32
|
|
|
Dzięki zojanka, |
_________________ hxxp://fajnamama.pl]
hxxp://fajnamama.pl]
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|