|
Prośba o głosy |
| Autor |
Wiadomość |
Mikarin
szczylowa mama

Pomogła: 16 razy Dołączyła: 13 Wrz 2011 Posty: 2500 Skąd: Wałbrzych
|
Wysłany: 2013-03-28, 15:01
|
|
|
| Alispo napisał/a: | | ań napisał/a: | tu- hxxp://www.szyciowyblogroku.pl/zwyciezcy-2012/ zwycięscy wyłonieni przez jury
miałam nadzieję,z e roska zostanie wybrana jako odkrycie... |
Jest tam info,ze Niteczka wygrala glosowanie internautow... |
............ no comment. ciekawe, jak czyścili głosy. |
_________________ hxxp://pierwszezabki.pl] hxxp://lilypie.com] hxxp://daisypath.com] hxxp://daisypath.com] hxxp://www.kornela-m.blogspot.com/]blog? zapraszam!
SELER RULEZ! | Nie łączę wegetarianizmu z filozofią, więc jak czasem coś palnę - proszę o wyrozumiałość! Dziękuję
hxxp://wegedzieciak.pl/viewtopic.php?p=651569#651569]Zbieram na rower - zapraszam! |
|
|
|
 |
Capricorn
2radical4u
Pomogła: 89 razy Dołączyła: 04 Cze 2007 Posty: 6526
|
Wysłany: 2013-03-28, 15:03
|
|
|
zobaczcie, ile "po przeliczeniu" wyszło głosów dla rosy jakaś mega ściema
i pani charme-and-coś jakos tez wcale nie zdyskwalifikowana
hxxp://www.szyciowyblogroku.pl/zgloszone-blogi-glosy/ |
_________________ this is the strangest life I've ever had...
Niniejszym oświadczam, iż wszystkie moje wypowiedzi zawierają wyłącznie moje spojrzenie na omawiany temat. Nikogo do niczego nie nakłaniam. Dziękuję za uwagę. |
|
|
|
 |
Tusia

Pomogła: 19 razy Dołączyła: 03 Cze 2007 Posty: 557 Skąd: Czę100chowa
|
Wysłany: 2013-03-28, 15:09
|
|
|
| Cytat: | | ciekawe, jak czyścili głosy |
Wyobrażam sobie, że zaprzęgli kilka kopciuszków i oddzielały głosy prawdziwe od nieprawdziwych, oddane przez wirusowe aplikacje...
Niezła ściema. |
_________________ hxxp://www.forumveg.webd.pl] |
|
|
|
 |
bronka
Supergirls don t cry
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 02 Lip 2009 Posty: 6426
|
Wysłany: 2013-03-28, 15:32
|
|
|
| Co za chamstwo. Zmienili ilość głosów wg swojego widzimisię!!!! |
|
|
|
 |
Mikarin
szczylowa mama

|
Wysłany: 2013-03-28, 15:48
|
|
|
| bronka, zgodzę się, W uzasadneiniach też się nie popisali - jak się napisało wiersz to wyróżniali. Cóż... widać, ze nikt tego tak do końca nie przeczytał... |
_________________ hxxp://pierwszezabki.pl] hxxp://lilypie.com] hxxp://daisypath.com] hxxp://daisypath.com] hxxp://www.kornela-m.blogspot.com/]blog? zapraszam!
SELER RULEZ! | Nie łączę wegetarianizmu z filozofią, więc jak czasem coś palnę - proszę o wyrozumiałość! Dziękuję
hxxp://wegedzieciak.pl/viewtopic.php?p=651569#651569]Zbieram na rower - zapraszam! |
|
|
|
 |
Capricorn
2radical4u
|
Wysłany: 2013-03-28, 15:51
|
|
|
podsumowując: chodziło o wypromowanie marki, narobienie wokół niej szumu bez inwestycji w kosztowną reklamę. Konkurs był chyba tylko produktem ubocznym |
Niniejszym oświadczam, iż wszystkie moje wypowiedzi zawierają wyłącznie moje spojrzenie na omawiany temat. Nikogo do niczego nie nakłaniam. Dziękuję za uwagę. |
|
|
|
 |
bronka
Supergirls don t cry
|
Wysłany: 2013-03-28, 15:52
|
|
|
W sumie to takie typowo polskie
Ech- ale sobie humor popsułam
Dupki żołędne |
|
|
|
 |
bronka
Supergirls don t cry
|
Wysłany: 2013-03-28, 15:53
|
|
|
| Capricorn napisał/a: | podsumowując: chodziło o wypromowanie marki, narobienie wokół niej szumu bez inwestycji w kosztowną reklamę. Konkurs był chyba tylko produktem ubocznym |
ok- to rozumiem. Ale oszustwa wokół tego - już NIE. |
|
|
|
 |
Mikarin
szczylowa mama

|
Wysłany: 2013-03-28, 16:22
|
|
|
| A i tak wygrały te blogi, które były swojego czasu opisywane w Burdzie. I jakie to promowanie się? Kiszka i tyle. Kto kupi Burdę, na pewno obejrzy wspomniane blogi i trafi na markę... żałosne... |
|
|
|
 |
ań
Berserk fan

Pomogła: 90 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 6991
|
Wysłany: 2013-03-28, 16:29
|
|
|
zniesmaczyłam się tylko
roska we love you i oby z tego wszystkiego wyszło tyle, że ludzie zaczną drzwiami i oknami walić po Twoje cudowne pluszaki/ torby/ portfele itd :**** |
_________________ Jag 2004; Lefo 2008; Dobr 2012 |
|
|
|
 |
olgasza
królowa życia

Pomogła: 124 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 3140
|
Wysłany: 2013-03-28, 16:50
|
|
|
słabo
Chyba napiszę do organizatorów (w bojowym nastroju dziś jestem), bo rzeczywiście z dupy te wyniki i w ogóle..
rosa - i tak jesteś de best! A ja na zawsze twoja Cmok :-* |
_________________ hxxp://ekostyl.blogspot.com/ |
|
|
|
 |
bronka
Supergirls don t cry
|
Wysłany: 2013-03-28, 17:00
|
|
|
| olgasza, pisz. Ja już napisałam. |
|
|
|
 |
Capricorn
2radical4u
|
Wysłany: 2013-03-28, 17:07
|
|
|
| ań napisał/a: |
roska oby z tego wszystkiego wyszło tyle, że ludzie zaczną drzwiami i oknami walić po Twoje cudowne pluszaki/ torby/ portfele itd :**** |
obawiam się, że konkurs ten przyniósł naszej kochanej rosce wiecej szkody niż pożytku - to ona straciła najwięcej głosów po tym "przeliczeniu", czyli niejako wyszło na to, że to jej fani najwięcej kombinowali.
Ciekawe, że pani Chique czy jak tam ogłosiła, ze ją zdyskwalifikowano, a jednak tak się nie stało.
I ciekawe też, ze u pani Niteczki w ostatnich kilku dniach głosów prawie wcale nie przybywało, pomimo tego, że na początku była zdecydowaną liderką. Byłą tez chyba liderką w zgłaszaniu do organizatorów zaobserwowanych przez siebie nieprawidłowości, chyba, że coś mylę.
Postąpię podobnie jak bronka - wystosuję do organizatora dosadnego maila z prośbą o wyjaśnienie sposobu "przeliczenia" głosów rosy, nie zapomnę też zaopatrzyć go w mój komentarz.
Od konkursów internetowych uchowaj nas Panie, i Pani.
Rosa, ja i tak nigdy nic nie zamówię u Twojej konkurencji w tym konkursie, kocham Twoje szycie i podziwiam, szczególnie, że cierpię nawet przy przyszywaniu guzików |
|
|
|
 |
go.

Pomogła: 86 razy Dołączyła: 27 Lut 2011 Posty: 6285 Skąd: toro
|
Wysłany: 2013-03-28, 17:55
|
|
|
klnąć mi się chce...
drugi rok z rzędu taki przękręt? Dla samej firmy to też nienajlepsza reklama |
_________________ "Bez odchyleń od normy niemożliwy jest postęp." Zappa |
|
|
|
 |
Mikarin
szczylowa mama

|
Wysłany: 2013-03-28, 18:04
|
|
|
| gosia z badylem napisał/a: | | drugi rok z rzędu taki przękręt? | No właśnie coś mi się obiło o uszy, ze tam też szły jakieś zacięte boje z p.n., jakieś wyzwiska i inne nieprzyjemne, ale w necie nie moge nic znleźć na ten temat |
|
|
|
 |
go.

Pomogła: 86 razy Dołączyła: 27 Lut 2011 Posty: 6285 Skąd: toro
|
Wysłany: 2013-03-28, 18:16
|
|
|
| a chuj. Singery lepsze! |
_________________ "Bez odchyleń od normy niemożliwy jest postęp." Zappa |
|
|
|
 |
an
spec od łudzenia się
Pomogła: 26 razy Dołączyła: 11 Lip 2008 Posty: 1316
|
Wysłany: 2013-03-28, 20:07
|
|
|
Przykro czytać te wasze ataki na innych dziewczyny, obserwowałam konkurs, podczytywałam komentarze na blogach i fejsowym profilu Niteczki i cały czas dziwi mnie, że można się tak zachowywać. Dobrze wiecie, że w regulaminie jasno stało - można oddać jeden głos w trakcie konkursu.
Dlaczego blogowi Niteczki przestało przybywać głosów? Poczytajcie pod datą poniedziałkową (25 marzec) zaczynający sie pd słów "A teraz proszę ..."
hxxps://www.facebook.com/photo.php?fbid=451462711597469&set=a.104824209594656.7125.100002012325875&type=1&relevant_count=1
(nie zdziwię się jak mi się teraz tu oberwie, ale trudno) |
|
|
|
 |
gosia_w

Pomogła: 86 razy Dołączyła: 27 Wrz 2008 Posty: 5545 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2013-03-28, 20:15
|
|
|
| an napisał/a: | | Dobrze wiecie, że w regulaminie jasno stało - można oddać jeden głos w trakcie konkursu. | ja nie wiedziałam, ponieważ nie przeczytałam regulaminu. Powinno to być wyraźnie napisane obok przycisku do głosowania. Albo powinno być zablokowane głosowanie więcej niż 1 raz. |
|
|
|
 |
Capricorn
2radical4u
|
Wysłany: 2013-03-28, 20:20
|
|
|
| usunęłam, ale jednak napiszę raz jeszcze: an, czy mam rozumieć, że zgadzasz się z szanownym jury, które urżnęło rosce 80% głosów - uważasz, że to były głosy zdobyte w sposób nielegalny? |
|
|
|
 |
an
spec od łudzenia się
|
Wysłany: 2013-03-28, 20:29
|
|
|
Nie wiem ile usunięto, nie wiem jak to wszystko sprawdzano, ale faktem jest, że to glosowanie wielokrotne jest nieuczciwe i jeśli to wykryto (u wszystkich stron biorących udział), to dobrze? czy nie?
Poza tym moje osobiste odczucie - pisałam o tym na forumveg - uważam, że proszenie osób nie związanych z "tematem" (nie siedzących w tym, nie czytujących tych blogów) o głosy, też jest nie fair.
Oczywiście zaraz powiecie, że forma glosowania jest niedoskonała. Zgadzam się, ale czy to znaczy, że należy to wykorzystywać? |
|
|
|
 |
Lily

Pomogła: 425 razy Dołączyła: 04 Cze 2007 Posty: 18041
|
Wysłany: 2013-03-28, 20:33
|
|
|
| an napisał/a: | | Nie wiem ile usunięto, nie wiem jak to wszystko sprawdzano, ale faktem jest, że to glosowanie wielokrotne jest nieuczciwe i jeśli to wykryto (u wszystkich stron biorących udział), to dobrze? czy nie? | Nie wierzę, że u wszystkich.
Nie bądźmy bardziej papiescy niż papież... |
_________________ hxxp://www.wegetarianskiblog.blox.pl]Blog wegetariańskihttp://www.zielonastrona.blogspot.com], blog mniej wegetariański |
|
|
|
 |
Capricorn
2radical4u
|
Wysłany: 2013-03-28, 20:34
|
|
|
| an napisał/a: |
Poza tym moje osobiste odczucie - pisałam o tym na forumveg - uważam, że proszenie osób nie związanych z "tematem" (nie siedzących w tym, nie czytujących tych blogów) o głosy, też jest nie fair.
|
aha. |
|
|
|
 |
an
spec od łudzenia się
|
Wysłany: 2013-03-28, 20:35
|
|
|
| Capricorn napisał/a: | | an napisał/a: |
|
aha. | Coś nie tak? |
|
|
|
 |
an
spec od łudzenia się
|
Wysłany: 2013-03-28, 20:38
|
|
|
| Lily napisał/a: | | an napisał/a: | | Nie wiem ile usunięto, nie wiem jak to wszystko sprawdzano, ale faktem jest, że to glosowanie wielokrotne jest nieuczciwe i jeśli to wykryto (u wszystkich stron biorących udział), to dobrze? czy nie? | Nie wierzę, że u wszystkich.
Nie bądźmy bardziej papiescy niż papież... |
Jak pisałam - nie wiem ile usunięto
kto jest bardziej papieski? |
|
|
|
 |
Capricorn
2radical4u
|
Wysłany: 2013-03-28, 20:41
|
|
|
| an napisał/a: | | Capricorn napisał/a: | | an napisał/a: |
|
aha. | Coś nie tak? |
szkoda, że nie napisałaś tego tutaj, tylko pobiegłaś na innym forum to roztrząsać - no ale może ja źle oceniam, bo na forumveg po prostu nie bywam.
Co więcej - do kogo masz pretensje? Wątek o głosy dla rosy założyła tutaj bronka. Czyli co - bronka jest nie fair? Czy rosa jest nie fair, chociaż nie prosiła osobiście? Serio taka prośba - moim zdaniem całkowicie nienachalna - az tak bardzo Cię uraziła, że nie mogłaś jej po prostu pominąć, tylko musiałaś to skomentować? Pytam bez złośliwości. |
|
|
|
 |
|
|