|
"Zdrowy przedszkolak" |
| Autor |
Wiadomość |
malinka
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 16 Gru 2011 Posty: 100 Skąd: Lubin
|
Wysłany: 2011-12-22, 23:10
|
|
|
podpisane prawie 7000 podpisow.
Moze kiedy ja bede miec dziecko. Narazie nie planuje. To bedzie wprowadzone memu zdrowa zywnosc. Choc najlepiej by bylo aby do tego doszlo jak najwczesniej. Warto walczyc o dzieciaki, przyszle pokolenie dzieciakow. |
| Ostatnio zmieniony przez malinka 2011-12-24, 15:27, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
puszczyk

Pomogła: 102 razy Dołączyła: 03 Cze 2007 Posty: 5319
|
Wysłany: 2011-12-23, 10:35
|
|
|
| Cytat: | Jeśli chcesz pomóc, dołączyć do projektu ZDROWY PRZEDSZKOLAK:
- czytaj artykuły na temat naturalnego odżywiania na stronie projektu Zdrowy Przedszkolak
- podaj dalej wiadomość o naszej akcji – wykorzystaj wszystkie możliwości internetu: e-mail, blog, WWW, forum, portal społecznościowy
- wydrukuj list przewodni do dyrekcji przedszkola lub/i list do organizacji które mogą być zainteresowane współpracą
- jeśli masz dziecko w przedszkolu – porozmawiaj z wychowawcami i zaproś do udziału w projekcie
- jeśli masz pomysł i możliwość wsparcia projektu, napisz do nas. (np. masz dostęp do drukarni i możesz zasponsorować wydruk materiałów informacyjnych, możesz wesprzeć nas finansowo, pomóc zorganizować warsztaty…)
- zostań sponsorem projektu. |
hxxp://www.zdrowyprzedszkolak.org/wspolpraca/]Stąd. |
|
|
|
 |
Ka.ja

Pomogła: 13 razy Dołączyła: 24 Paź 2008 Posty: 746 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2011-12-23, 12:32
|
|
|
| excelencja napisał/a: | w naszym przedszkolu stawka żywieniowa to 5,5 zł.
Z czego deser to jakieś 1 zł (pączki, 7 days i inne syfy)
Cóż więc pozostaje? |
W naszym stawka to tylko 4,5zł, a nie ma w ogóle słodyczy; mąka, makaron -tylko pełnoziarniste, chleb razowy itp. W sumie nie wiem, jak się mieszczą w tej stawce |
_________________ hxxp://www.suwaczek.pl/]
Ciuszki chłopięce 110-140,zabawki, książki dla dzieci i dorosłych - hxxps://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/hZRW/ |
|
|
|
 |
puszczyk

Pomogła: 102 razy Dołączyła: 03 Cze 2007 Posty: 5319
|
Wysłany: 2011-12-27, 10:18
|
|
|
Ka.ja, jednak można. |