|
wegedzieciak.pl
forum rodzin wegańskich i wegetariańskich
|
|
Wiadomości w mediach |
| Autor |
Wiadomość |
Malinetshka
Paulina

Pomogła: 73 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 5765 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 2008-10-21, 22:22
|
|
|
Kruca, ciągle mi się pojawia, że mam nieprzeczytane 2 wiadomości w tym wątku, a wszystkie mam przeczytane może jakieś ukryte są.... (?)
EDIT: Już mi się naprawiło, sorki za OT w OT |
_________________ hxxp://www.myticker.eu/ticker/] |
|
|
|
 |
Jagula
matka-nomadka

Pomogła: 64 razy Dołączyła: 31 Sie 2007 Posty: 3207
|
Wysłany: 2008-10-22, 09:15
|
|
|
o rany...jakoś nie chciało mi się pisać w tym wątku ale chyba przyszedł czas więc- byłabym bardzo szczęśliwa gdybym mogła się całkowicie odciąć od głupkowatych wiadów z całego świata (jak dla mnie jakieś 95% informacji medialnych).Polityka przestałam się interesować kilka lat temu- ale - przecież nie da się całkiem odizolować-więc mogę stwierdzić ,że się z grubsza orientuję, słucham także jednym uchem wiadów gospodarczych bo muszę śledzić kursy walut .Wszelakie show sportowe są dla mnie całkowicie obce a nawet czasami żenujące szkoda czasu i już . A poza tym czytam i zbieram wiedzę odnoszącą do moich szerokich zainteresowań ...
Czyli- słucham sobie radyjka polskiego pracując z kompem oraz zerkam na nagłówki w wiadomościach. A tak na marginesie- słuchając brytyjskiego radia to dopiero włos się może jeżyć- czasami mam wrażenie ,że oprócz morderstw, powodzi, plotek i wszelakich nieszczęść tutaj nic się nie dzieje... (teraz jeszcze recesja ale bez takiej wrzawy jak w Polsce)
Ale szczytowo dziwnym i niezrozumiałym tworem dla mnie są portale i programy takie jak pudelek już sobie wyobrażam jak się przejmuję bo np M.Wiśniewski coś powiedział do swoje którejś tam żony czy,że miał wzdęcia |
_________________ hxxp://www.alterna-tickers.com]
hxxp://alterna-tickers.com]
hxxp://podniebnekorytko.blogspot.co.uk]Když se doma vaří, tak se dobře daří. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|