wegedzieciak.pl wegedzieciak.pl
forum rodzin wegańskich i wegetariańskich

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Pytanie o ceratke do krzeselka do karmienia
Autor Wiadomość
fraules 

Wysłany: 2011-12-29, 23:35   Pytanie o ceratke do krzeselka do karmienia

Witam,
mam taki problem:) Otoz dostalam od kuzyna krzeselko do karmienia firmy Fibo, ktore sporo przeszlo:) dzieki jego cudownym maluchom :) czas i na mojego szkraba i jego jedzeniowe szalenstwa:) problem mam taki, ze ceratka, czy wlasciwie ceratkowa wysciolka w miejscu siedzenia sie juz dosc powaznie podarta i szukam szukam w necie ale znalezc nie moge, czy mozna dokupic jedynie ta czesc do krzeselka, albo moze ktos m wlasnie ta czesc w dobrym stanie albo moze mi ktos poradz, coz z tym poczac... Dziekuje za wszele info i rady. Pozdrawiam. magda i Stasko

rosa 
born to be wild

Pomogła: 174 razy
Wysłany: 2011-12-30, 12:53   

a może naszyc/nakleić kawałek ceraty na zniszczone miejsca?

fraules 

Wysłany: 2012-01-12, 16:45   

rosa napisał/a:
a może naszyc/nakleić kawałek ceraty na zniszczone miejsca?

hej, wielkie dzieki za odp,przynajmniej ktos sie odezwal, ja przepraszam,ze dopiero dzis, ale trudno jest czytac forum bo szkrab chce to samo co mama, wiec do kompa to po wszystkich przeszkodach jakos sie dojdzie :-)
jeszcze mam tylko pytanie, gdzie mozna taka ceratke kupic?? moze glupie, ale znajduje tylko ceratki jako obrusy albo do lozeczka. dzieki za ewentualna odpowiedz!

Agnieszka 

Pomogła: 193 razy
Wysłany: 2012-01-12, 17:13   

fraules: nie wiem czy potrzebny tu jakiś szczególny rodzaj ceratki ale takiej zwykłej, na metry bym poszukała w sklepach z gospodarstwem domowym. Chyba też widziałam w Jysk.

Mikarin 
szczylowa mama

Pomogła: 16 razy
Wysłany: 2012-01-12, 18:02   

albo kup kawałek cienkiej okleiny w castoramie. Daja dobry efekt, a jak dobrze zabezpieczysz na rogach (półokrągło ściąć i dobrze docisnąć, żeby powietrza pod spodem nie było) powinno wytrzymac i karmienie i ścieranie wilgotną ściereczką.

pozdrawiam :)
hxxp://wegedzieciak.pl/viewtopic.php?p=651569#651569]Zbieram na rower - zapraszam!

Odpowiedz do tematu