|
Pytanie o ceratke do krzeselka do karmienia |
| Autor |
Wiadomość |
fraules
|
Wysłany: 2011-12-29, 23:35 Pytanie o ceratke do krzeselka do karmienia
|
|
|
Witam,
mam taki problem:) Otoz dostalam od kuzyna krzeselko do karmienia firmy Fibo, ktore sporo przeszlo:) dzieki jego cudownym maluchom czas i na mojego szkraba i jego jedzeniowe szalenstwa:) problem mam taki, ze ceratka, czy wlasciwie ceratkowa wysciolka w miejscu siedzenia sie juz dosc powaznie podarta i szukam szukam w necie ale znalezc nie moge, czy mozna dokupic jedynie ta czesc do krzeselka, albo moze ktos m wlasnie ta czesc w dobrym stanie albo moze mi ktos poradz, coz z tym poczac... Dziekuje za wszele info i rady. Pozdrawiam. magda i Stasko |
|
|
|
 |
rosa
born to be wild

Pomogła: 174 razy Dołączyła: 05 Cze 2007 Posty: 7459 Skąd: Zielonka
|
Wysłany: 2011-12-30, 12:53
|
|
|
| a może naszyc/nakleić kawałek ceraty na zniszczone miejsca? |
_________________ hxxp://rosa-robi-to.blogspot.com/
And what would life be like without a few mistakes |
|
|
|
 |
fraules
|
Wysłany: 2012-01-12, 16:45
|
|
|
| rosa napisał/a: | | a może naszyc/nakleić kawałek ceraty na zniszczone miejsca? |
hej, wielkie dzieki za odp,przynajmniej ktos sie odezwal, ja przepraszam,ze dopiero dzis, ale trudno jest czytac forum bo szkrab chce to samo co mama, wiec do kompa to po wszystkich przeszkodach jakos sie dojdzie
jeszcze mam tylko pytanie, gdzie mozna taka ceratke kupic?? moze glupie, ale znajduje tylko ceratki jako obrusy albo do lozeczka. dzieki za ewentualna odpowiedz! |
|
|
|
 |
Agnieszka
Pomogła: 193 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 5199
|
Wysłany: 2012-01-12, 17:13
|
|
|
| fraules: nie wiem czy potrzebny tu jakiś szczególny rodzaj ceratki ale takiej zwykłej, na metry bym poszukała w sklepach z gospodarstwem domowym. Chyba też widziałam w Jysk. |
|
|
|
 |
Mikarin
szczylowa mama

Pomogła: 16 razy Dołączyła: 13 Wrz 2011 Posty: 2500 Skąd: Wałbrzych
|
Wysłany: 2012-01-12, 18:02
|
|
|
albo kup kawałek cienkiej okleiny w castoramie. Daja dobry efekt, a jak dobrze zabezpieczysz na rogach (półokrągło ściąć i dobrze docisnąć, żeby powietrza pod spodem nie było) powinno wytrzymac i karmienie i ścieranie wilgotną ściereczką.
pozdrawiam |
_________________ hxxp://pierwszezabki.pl] hxxp://lilypie.com] hxxp://daisypath.com] hxxp://daisypath.com] hxxp://www.kornela-m.blogspot.com/]blog? zapraszam!
SELER RULEZ! | Nie łączę wegetarianizmu z filozofią, więc jak czasem coś palnę - proszę o wyrozumiałość! Dziękuję
hxxp://wegedzieciak.pl/viewtopic.php?p=651569#651569]Zbieram na rower - zapraszam! |
|
|
|
 |
|
|