|
wege psy poszukiwane! |
| Autor |
Wiadomość |
tunia
|
Wysłany: 2011-11-26, 18:21 wege psy poszukiwane!
|
|
|
Drodzy wegetariańscy/wegańscy opiekunowie psów!
Rozpoczynam badania do pracy magisterskiej na wydziale psychologii Uniwersytetu Warszawskiego z zakresu etologii i pilnie poszukuję psów na wegetariańskiej lub wegańskiej diecie do jednorazowego, bezstresującego badania w obecności właściciela. Chciałabym zbadać preferencje żywieniowe psów w zależności od tego czym są żywione na co dzień. W szczególności, czy dla psów wege mięso będzie mniej atrakcyjne niż dla tych mięsożernych (w samym badaniu pies nie będzie miał możliwości zjedzenia czegokolwiek, jedynie będzie wąchał różne pokarmy). Bardzo proszę o kontakt osoby, które zechciałyby mi pomóc i zgodzą się na tą współpracę, która mam nadzieję zaowocuję pracą magisterską, która w jakimś stopniu przyczyni się do naukowego poparcia dla żywności wege dla psów. Najbardziej ucieszyłyby mnie zgłoszenia piesków (lub suczek:) z Warszawy, Białegostoku lub okolic obydwu miast, jednak na na jednorazową wizytę mogę się pofatygować choćby i na drugi koniec Polski
serdecznie pozdrawiam
wegetarianka i posiadaczka psów
Marta Błachno
marta.blachno@gmail.com
dog-eating.png
|
 |
| Plik ściągnięto 2190 raz(y) 121,96 KB |
|
|
|
|
 |
Alispo

Pomogła: 127 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 5941 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2011-11-27, 13:35
|
|
|
| A kwalifikuja sie takie ktore czasem zjedza cos zwierzecego ze smietnika?;)fajna inicjatywa,powodzenia! |
_________________ facebook.com/dtogon |
|
|
|
 |
tunia
|
Wysłany: 2011-11-28, 01:53
|
|
|
dzięki! Idealnie by było jeśli pies od urodzenia nie jadł nic innego jak żywność wege, ale kwalifikuje się każdy, który ZAZWYCZAJ je taką żywność, kiedy jest mu ona, można by rzec, codzienną (pojedyncze mięsne ekscesy się nie wpływają na rzetelność badania ) |
|
|
|
 |
Alispo

Pomogła: 127 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 5941 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2011-12-01, 23:50
|
|
|
| No to sie nadaja nasze sztuk dwie:) |