wegedzieciak.pl wegedzieciak.pl
forum rodzin wegańskich i wegetariańskich

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zajęcia taneczne dla dzieciaków
Autor Wiadomość
Dakini

Wysłany: 2011-12-21, 14:36   Zajęcia taneczne dla dzieciaków

Witajcie,

Mam na imię Justyna, mieszkam w Bielsku-Białej i odkąd zaczęłam decydować sama za siebie :) jestem wege. Temat wege-maluszka jest dużym wyzwaniem, ale znalazłam Was przez forum wegetarianie.pl i od dłuższego czasu podczytuję sobie to i owo bo malutkie plany w tym kierunku już są ;)

Na wstępie - nie chciałabym, aby ten temat był uznany za wredną reklamę i obrzucony błotem.

Pracuję na co dzień w Akademii Tańca Dakini w Bielsku-Białej. Od pewnego czasu organizujemy zajęcia taneczne dla dzieci w wieku 5-8 lat.
Tak, to jest reklama i dlatego zamieszczam ją w tym dziale. Zajęcia są świetne i nie ukrywam, że z racji mojej pracy chciałabym dotrzeć do jak najszerszego grona rodziców takich dzieciaków, dlatego próbuję i tutaj - w bardzo bliskim mi temacie.

Może trochę o zajęciach z naszej strony internetowej:

Cytat:
Zajęcia te to przede wszystkim ruch, rytm i energia. Swoiste wprowadzenie dzieci do tanecznego świata. Mają na celu rozbudzenie zainteresowania tańcem, uwrażliwienie dzieci na muzykę i ruch z nią związany, rozwinięcie poczucia rytmu i muzykalności. Dzieci podczas zajęć uczą się prostych kroków i małych okładów złożonych z tańca nowoczesnego, czyli stylu szczególnie ostatnio lubianego przez młodzież.

Zajęcia te korzystnie wpływają na rozwój psychoruchowy, świetnie poprawiają koordynację ruchową, trenują i rozwijają pamięć wzrokową, jak również ksztaltuja sylwetkę i prawidłową postawę. Pomagają również pokonać dzieciom nieśmiałość i dodają pewności siebie.

Może któraś wege mama jest z Podbeskidzia i zdecydowałaby się na taką rozrywkę dla swojego malucha. Dodatkowo w naszej ofercie mamy sporo kursów, w których mogą uczestniczyć również same mamy :)

Takie zajęcia odbywają się w każdy wtorek od 19:00 do 20:00.

Więcej informacji można znaleźć na stronie internetowej Akademii Tańca Dakini lub pod numerem telefonu:

Justyna 794 513 937

Odpowiedz do tematu