bietola |
Autor |
Wiadomość |
gosia_w
Pomogła: 86 razy Dołączyła: 27 Wrz 2008 Posty: 5545 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2012-01-08, 10:37 bietola
|
|
|
Udusiłam bietolę z czosnkiem, doprawiłam pieprzem i solą. Smaczne, aczkolwiek nie porywające. Zostało mi jeszcze kilka liści. Macie jakieś inne przetestowane przepisy? |
|
|
|
|
Agnieszka
Pomogła: 193 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 5199
|
Wysłany: 2012-01-08, 11:52
|
|
|
Nie znam tego warzywa ale pewnie bym robiła jak szpinak lub botwinkę. Szpinak lubimy w połączeniu z cebulą, czosnkiem, ryżem/makaronem, ziołami i dodatkiem śmietany (zbożowa też się sprawdza). Może warto zaryzykowac połączenie z cieciorką. |
|
|
|
|
gosia_w
Pomogła: 86 razy Dołączyła: 27 Wrz 2008 Posty: 5545 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2012-01-08, 15:50
|
|
|
dzięki Agnieszka, cieciorka mi pasuje |
|
|
|
|
|