wegedzieciak.pl wegedzieciak.pl
forum rodzin wegańskich i wegetariańskich

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Vega Medica
Autor Wiadomość
Maliboo7 

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2012-01-27, 16:47   Vega Medica

Znalazłam sporo postów na temat tej przychodzi, ale są porozrzucane po całym forum, a dla mnie ważne byłoby zebranie opinii w jednym miejscu, więc jeśli macie jakieś doświadczenia, możecie kogoś tam polecić itp. to będę bardzo wdzięczna za wypowiedzenie się :-)

Chodzi o to, że metodami podobnymi do tych, które się tam (zdaje się) stosuje, zostałam wyleczona z ciężkiego AZSu i wiele osób mnie pyta, czy mogę polecić jakiegoś lekarza. Ja tymczasem leczyłam się w Berlinie i nie mam za bardzo doświadczenia z polskimi lekarzami. Wiem, że kilka osób stąd leczyło w Vega Medice candidę, robaki itp. Jestem ciekawa, z jakim skutkiem i czy ewentualnie warto tam skierować tam cierpiących na AZS, alergie, choroby skórne.

Z góry dziękuję :-)

kwiat bzu 

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2012-01-27, 23:58   

Moim zdaniem zdecydowanie warto :-D Zauważyłam że przyjeżdzają tam ludzie z całej Polski. JA jestem bardzo happy ze tam trafiłam w końcu. Moje dziecko jest zdrowe i uśmiechnięte wreszcie. Byłam u kobiety która zajmuje się dziećmi. Nazywa się DR Sojka. Innych lekarzy nie znam. Ale kobieta była sensowna, biorezonans jest dla mnie wiarygodny, homeopatia na candidę u dziecka uwazam super, odczulanie dziecka biorezonansem tez . NA robale daje PAni dr Chemię. Nie jestem zwolenniczką chemii ale jak nie ma innego wyjścia to uważa że lepsze to niż nic. :-D

Agnieszka 

Pomogła: 193 razy
Wysłany: 2012-01-28, 11:28   

Korzystałam i były efekty. Leki chyba izopatyczne bardziej (chyba, że coś się zmieniło). Lekarze tam pracujący klasyczne, akademickie wykształcenie posiadają.

Odpowiedz do tematu