irulan
|
Wysłany: 2012-10-05, 12:45 PILNE! Szukam domu tymczasowego dla mojej mamy
|
|
|
Pilnie szukamy domu tymczasowego dla mojej mamy!
Luiza znalazła się w bardzo trudnej sytuacji życiowej, nie ma domu, pracy i kończą się jej środki do życia. Szuka tymczasowego domu do momentu, kiedy stanie na własnych nogach - realnie patrząc będą to 2-3 miesiące. Wymarzone warunki to osobny pokój, życzliwa gospodyni/gospodarz, preferowani wegetarianie, dostęp do internetu (ważne, by korzystać z poczty oraz intensywnie szukać pracy!), mieszkanie w Warszawie. Jednak każda dobra dusza, która będzie mogła pom
óc, spotka się z naszą ogromną wdzięcznością.
Bardzo proszę, potraktujcie to poważnie, bo i sytuacja tego wymaga.
Tak Luiza pisze o sobie:
Witajcie!
Jestem na życiowym zakręcie, bez środków do życia i bardzo potrzebuję pomocy.
Szukam dla siebie przystani, ciepłego domu i przyjaznej, życzliwej osoby od zaraz na 2-3 miesiące, zanim będę mogła wynająć mieszkanie.
W zamian, jeśli przypadniemy sobie do gustu, również mogę zaoferować pomoc. Przez ten czas mogę zaopiekować się domem, ugotuję smaczne wegetariańskie jedzenie. Sama jestem wegetarianką i bezglutenowcem. Niestety, mam alergię na psią sierść i na wykładziny podłogowe.
Jestem osobą uporządkowaną, pomogę też zadbać o ład w Twoim mieszkaniu.
Jeśli potrzebujesz towarzystwa w domu, wspólnych rozmów, dzielenia się radościami i smutkami to możemy usiąść razem przy stole i porozmawiać. Osobiście w równej mierze potrzebuję kontaktu z drugim człowiekiem, jak i możliwości odizolowania się we własnej przestrzeni.
Może moje życiowe doświadczenie będzie Tobie pomocne?
Mimo wielu trudności zachowałam w sobie radość życia i mnóstwo pozytywnych myśli.
Delikatna na zewnątrz, w sobie noszę siłę. Mogę tym podzielić się z Tobą.
Może piszesz artykuły, teksty? Mogę pomóc w ich redagowaniu.
Oferuję i szukam atmosfery życzliwości i wzajemnego wsparcia. To jest dla mnie bardzo ważne i takie relacje chcę tworzyć.
Jestem osobą uczciwą, kulturalną i spokojną, doświadczoną życiowo. Mam za sobą kilkanaście lat pracy zawodowej oraz przeszło 40 lat życia.
Jeśli możemy sobie pomóc proszę o kontakt na adres bastet33@orange.pl |
|