|
wegedzieciak.pl
forum rodzin wegańskich i wegetariańskich
|
|
Londyn - szukamy wegetarian do wspólnego wynajęcia domu |
| Autor |
Wiadomość |
lovage2
|
Wysłany: 2014-05-05, 00:26 Londyn - szukamy wegetarian do wspólnego wynajęcia domu
|
|
|
Jesteśmy spokojną rodziną z prawie roczną córeczką. Wegetarianie od ponad 15 lat, niepijący, niepalący. Szukamy wegetarian/wegan - najlepiej pary, z dzieckiem lub bez, do wspólnego wynajęcia domu w północnym Londynie, najlepiej okolice Enfield. Obecnie wynajmujemy samodzielne mieszkanie, co wychodzi bardzo drogo, a wolelibyśmy wynająć dom, głównie ze względu na własny ogródek, by córka mogła przebywać dużo na powietrzu. Z powodu bardzo ograniczonej oferty małych domków szukamy chętnych do wynajęcia czegoś większego wspólnie.
Kontakt: lovage2[małpa]gazeta.pl |
| Ostatnio zmieniony przez lovage2 2014-05-09, 12:54, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
an
spec od łudzenia się
Pomogła: 26 razy Dołączyła: 11 Lip 2008 Posty: 1316
|
Wysłany: 2014-05-05, 00:46
|
|
|
Mogę tylko doradzić hxxp://www.vegcom.org/vcstart.php?rgn=LDN&show=1&cnname=United%20Kingdom
jeśli macie fejsbuk -
hxxps://www.facebook.com/groups/305865839491723/ London Vegan Flatshares
no i druga, co prawda malutka grupka (polska, wege w GB) , ale zawsze warto spytać -
hxxps://www.facebook.com/groups/1384506838471662/ |
|
|
|
 |
lovage2
|
Wysłany: 2014-05-05, 22:17
|
|
|
An, dzięki serdeczne:-)
Fajne to VegCom. Kiedyś szukałam czegoś takiego, ale nie znalazłam.
A z Facebooka nie korzystam, ale mam konto, bo kiedyś potrzebowałam, by się z kimś skontaktować. Więc może je odgrzebię po wielu miesiącach niezaglądania. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|