wegedzieciak.pl wegedzieciak.pl
forum rodzin wegańskich i wegetariańskich

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Ubrania damskie, książki, kwiaty, kosmetyki,biżuteria i inne
Autor Wiadomość
vesca.vesca

Wysłany: 2015-01-10, 13:01   Ubrania damskie, książki, kwiaty, kosmetyki,biżuteria i inne

Witam. Ponieważ nieuchronnie zbliża się kolejna przeprowadzka znów próbuję ograniczyć ilość dobytku, który muszę targać za sobą. Oferuję masę ciuchów, dodatków, kosmetyków ,biżuterii, książek, rzeczy do domu, kwiatków domowych i wszystkiego innego,co tyko mam. Zapraszam do obejrzenia moich rzeczy.
Wszystkie ceny do uzgodnienia,jestem również otwarta na propozycje wymiany.
Wysyłka oczywiście możiwa (poza rzeczami gabarytowymi jak meble itp)
Pozdrawiam i mam nadzieję, że coś ciekawego dla siebie znajdziecie i pomożecie mi ułatwić sobie przeprowadzkę z tym całym majdanem.
Odbiór osobisty warszawa.
hxxps://plus.google.com/photos/114081133106462761661/albums/6102277135472205377?sort=1
hxxps://plus.google.com/photos/114081133106462761661/albums/6101225542920898881

vesca.vesca

Wysłany: 2015-01-10, 13:57   

Rozmiary i wymiary poszczególnych rzeczy na pw, ze względu na tak dużą iość rzeczy nie byłoby możiwe wszystkiego tu rozpisać. :cry:

agus 

Pomogła: 44 razy
Wysłany: 2015-01-10, 15:17   

vesca.vesca, chyba lubisz się fotografować. ;) Zajrzałam do pierwszego linku, spodobała mi się tunika ze zdjecia 393 i 394 i miałam pytać o rozmiar i cenę, a potem zobaczyłam obłocone buty (zdjęcia 900-902) - mam nadzieję, że z tymi butami to żart? I że reszta rzeczy jest w dobrym stanie?

mada 

Pomogła: 18 razy
Wysłany: 2015-01-12, 00:49   

A ile bys chciala za ksiażki: Pawlikowska, 3 ksiazki domowe akwarium oraz kuchnia kryszny?

hxxp://www.suwaczki.com/]

kamma 
Magellan

Pomogła: 147 razy
Wysłany: 2015-01-12, 08:53   

vesca.vesca, chcesz sprzedać, to się trochę do tego przyłóż. W zdjęciach panuje taki chaos, że nie sposób się zorientować, ile naprawdę jest tych rzeczy, kiedy kończy się jedna, a zaczyna druga, no a jeśli chodzi o ceny i rozmiary, to należałoby chociaż najogólniejsze podać przy pierwszym zdjęciu każdej rzeczy. Wtedy wpisujesz raz, a nie wielorazowo w privach.
A jeśli chodzi o wspomniane ubłocone buty, to należy im się emerytura. Wstawiając je sprawiasz, że trudno potraktować cię poważnie.
Żądanie odbioru osobistego również sprawia, że trudno potraktować cię poważnie. Spakowanie i przesłanie rzeczy to pewien wysiłek, ale dzięki niemu znacznie poszerzasz grono ewentualnych chętnych. Rozumiem jeszcze odbiór osobisty roślin... Choć na WD nie takie rzeczy już podróżowały.
Zdjęć modelki nie skomentuję, bo.

Ewentualnym kontrahentom polecam przejrzenie dotychczasowych postów vesca.vesca. Znajdziecie tam spis sprzedawanych książek oraz inne ogłoszenia. Nic ponad to.

hxxp://anilanastudio.blogspot.com/
Ostatnio na blogu: Wszystko jest możliwe
"Trzeba wierzyć w człowieka, koleś"

Odpowiedz do tematu