|
wegedzieciak.pl
forum rodzin wegańskich i wegetariańskich
|
|
Logona I Weleda w www.pieluszkoland.com |
| Autor |
Wiadomość |
devil_doll [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-01-16, 09:01 Logona I Weleda w www.pieluszkoland.com
|
|
|
Kosmetyki Logona i Weleda ww www.pieluszkoland.com wkrotce bedzie tez mozna nabyc produkty lavera |
|
|
|
 |
kłapouchy [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-01-19, 22:07
|
|
|
fajnie. właśnie wprawdzie zrobiłam zakupy w apmp natura, ale dobrze wiedzieć - bardzo lubię kosmetyki logony, ale trudno dostać je nawet w niemieckich eko sklepach, przynajmniej tych u nas. jeśli mogłabym coś nieśmiało zasugerować brakuje w polskich sklepach z tego typu asortymentem jak w Twoim sklepie miękkich bucików nieskórzanych, takich jak np. funky feet (kiedyś miała je ekomama, ale pisałam do niej i nie zamierza w najbliższym czasie sprowadzać), czy takich o których pisała kiedyś zina, a których nazwy nie pamiętam (jak znajdę to napiszę). Ja z tej jednej pary byłam bardzo zadowolona, żadne inne kapcie czy skarpetki tak nam się nie sprawdzały, teraz Tomek chodzi w jakichś tradycyjnych "zdrowych stopach" w kt. bardzo pocą mu się nóżki... a w końcu to w kapciach spędza najwięcej czasu w ciągu dnia, więc chciałabym porządne, a jak szukam to wszystkie tego typu dostępne w pl skórzane... sorki za off top, ale może pomyślisz o tym? |
|
|
|
 |
devil_doll [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-01-19, 22:35
|
|
|
klapouchy jestem na etapie rozgladania sie takze wkrotce powinno sie cosik pojawic a i na dniach bedzie Lavera |
|
|
|
 |
kłapouchy [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-01-21, 15:46
|
|
|
fajnie to będę zaglądać |
|
|
|
 |
devil_doll [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-01-22, 18:36 Bum Genius w promocyjnej cenie ..........
|
|
|
juz od dzis mozna zakupic pieluszki Bum Genius V3 w www.pieluszkoland.com a to nie wszystko, leginsy bum genius oraz kosmetyki firmy lavera (w tym seria Body&Spa)
Zapraszam ! |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|