wegedzieciak.pl wegedzieciak.pl
forum rodzin wegańskich i wegetariańskich

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Logona I Weleda w www.pieluszkoland.com
Autor Wiadomość
devil_doll
[Usunięty]

Wysłany: 2009-01-16, 09:01   Logona I Weleda w www.pieluszkoland.com

Kosmetyki Logona i Weleda ww www.pieluszkoland.com wkrotce bedzie tez mozna nabyc produkty lavera :)

kłapouchy
[Usunięty]

Wysłany: 2009-01-19, 22:07   

fajnie. właśnie wprawdzie zrobiłam zakupy w apmp natura, ale dobrze wiedzieć - bardzo lubię kosmetyki logony, ale trudno dostać je nawet w niemieckich eko sklepach, przynajmniej tych u nas. jeśli mogłabym coś nieśmiało zasugerować ;) brakuje w polskich sklepach z tego typu asortymentem jak w Twoim sklepie miękkich bucików nieskórzanych, takich jak np. funky feet (kiedyś miała je ekomama, ale pisałam do niej i nie zamierza w najbliższym czasie sprowadzać), czy takich o których pisała kiedyś zina, a których nazwy nie pamiętam (jak znajdę to napiszę). Ja z tej jednej pary byłam bardzo zadowolona, żadne inne kapcie czy skarpetki tak nam się nie sprawdzały, teraz Tomek chodzi w jakichś tradycyjnych "zdrowych stopach" w kt. bardzo pocą mu się nóżki... a w końcu to w kapciach spędza najwięcej czasu w ciągu dnia, więc chciałabym porządne, a jak szukam to wszystkie tego typu dostępne w pl skórzane... sorki za off top, ale może pomyślisz o tym? ;)

devil_doll
[Usunięty]

Wysłany: 2009-01-19, 22:35   

klapouchy jestem na etapie rozgladania sie :) takze wkrotce powinno sie cosik pojawic a i na dniach bedzie Lavera :)

kłapouchy
[Usunięty]

Wysłany: 2009-01-21, 15:46   

fajnie :) to będę zaglądać

devil_doll
[Usunięty]

Wysłany: 2009-01-22, 18:36   Bum Genius w promocyjnej cenie ..........

juz od dzis mozna zakupic pieluszki Bum Genius V3 w www.pieluszkoland.com a to nie wszystko, leginsy bum genius oraz kosmetyki firmy lavera (w tym seria Body&Spa)
Zapraszam ! :)

Odpowiedz do tematu