|
Dziwne ślady po postawieniu baniek |
| Autor |
Wiadomość |
kasienka

Pomogła: 123 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 8362 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2009-01-25, 23:54 Dziwne ślady po postawieniu baniek
|
|
|
Przepraszam,ale nie mogę znaleźć bankowego tematu...
Sprawa jest taka - postawilam M.rano banki,normalnie,na plecach,bezogniowe / szklane i gumowe.trzymał ze 20 minut.zdjelam i normalnie -masakra...wiele razy widziałam ślady po bankach,takie okrągłe malinki ale u niego na tym zrobiły sie jakieś przezroczyste grudy a,la kisiel,wyglądało okropnie...potem się trochę wchlonelo...ale co to mogło być do cholery?pomyślałam,że może tluszcz,ma dość tłusta skórę,ale żeby aż tak... nie wiecie co to może być? I czy bankami można zaszkodzić?pomijam sytuację gdy ktoś ma mało płytek krwi... |
|
|
|
 |
Lily

Pomogła: 425 razy Dołączyła: 04 Cze 2007 Posty: 18041
|
Wysłany: 2009-01-26, 00:02
|
|
|
| Cytat: | | W niektórych przypadkach (np. przy zbyt silnym lub za długim postawieniu baniek) na skórze mogą się pojawiać pęcherze. Należy wtedy natychmiast usunąć bańki i skontaktować się z lekarzem. |
o coś takiego chodzi? ja się nie znam, na mój rozum coś tam było i zostało wyciągnięte, może to i dobrze
hxxp://www.medplus.pl/index.php?str=faq tu jest dużo o bańkach
a temat bańkowy jest tu hxxp://wegedzieciak.pl/viewtopic.php?t=4169&highlight=ba%F1ki |
_________________ hxxp://www.wegetarianskiblog.blox.pl]Blog wegetariańskihttp://www.zielonastrona.blogspot.com], blog mniej wegetariański |
|
|
|
 |
kasienka

Pomogła: 123 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 8362 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2009-01-26, 00:35
|
|
|
| Nie wiem,to nie wyglądało jak pęcherze...tylko jak grudki twardego kisielu ... |
|
|
|
 |
|
|