|
wegedzieciak.pl
forum rodzin wegańskich i wegetariańskich
|
|
Festiwal Dekonsumpcji - Warszawa |
| Autor |
Wiadomość |
olgasza
królowa życia

Pomogła: 124 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 3140
|
Wysłany: 2009-04-24, 12:06 Festiwal Dekonsumpcji - Warszawa
|
|
|
Zrób to sam. Napraw. Wymień się. Jest mnóstwo alternatyw dla kupowania. A jeśli kupujesz, kupuj z głową. Nie daj się wkręcić w wir konsumpcji. Zastanów się, co wkładasz do koszyka, dlaczego, dla kogo i jakie to ma skutki. Sprawdź, jaki świat kształtują twoje pieniądze.
8-10 maja 2009 całymi dniami w otwartej warszawskiej przestrzeni
hxxp://efte.org/dekonsumpcja09/about/ |
_________________ hxxp://ekostyl.blogspot.com/ |
|
|
|
 |
mandy_bu

Pomogła: 23 razy Dołączyła: 30 Gru 2008 Posty: 1260
|
Wysłany: 2009-04-24, 12:37
|
|
|
olgasza, ale fajne to to , dzięki za info! Super warsztaty, mam nadzieję, że da radę się tam dostać . |
|
|
|
 |
bluszcz
bluszcz

|
Wysłany: 2009-04-24, 14:08
|
|
|
| mandy_bu napisał/a: | olgasza, ale fajne to to , dzięki za info! Super warsztaty, mam nadzieję, że da radę się tam dostać . |
polecam freeshop na elbie |
_________________ hxxp://my.jabberpl.org/]Używaj jabbera - alternatywnego komunikatora dla ludzi sukcesu
Ja w sieci:
hxxp://bluszcz.net]Strona domowa, hxxp://www.linkedin.com/in/bluszcz]LinkedIn, hxxp://my.jabberpl.org/]Jogger/Blog, hxxp://myspace.com/bluszcz]MySpace, hxxp://picasaweb.google.pl/bluszcz]Galeria picasa, hxxp://www.youtube.com/profile?user=blvszcz]YouTube
hxxp://www.lastfm.pl/user/bluszcz/?chartstyle=autosizeRecentTracks]
 |
|
|
|
 |
kociakocia

Pomogła: 73 razy Dołączyła: 05 Sty 2009 Posty: 4300 Skąd: Wawa
|
Wysłany: 2009-04-24, 14:26
|
|
|
mandy_bu, jak dojdziesz tam, daj znać jak było, mi ten weekend upłynie na imprezach rodzinnych, nie da rady się wyrwać szkoda, bo zapowiada się interesująco |
_________________ MEI TAI, POUCH, CHUSTY KÓŁKOWE, NOSIDEŁKO ERGONOMICZNE wkrótce, zapraszam
hxxp://www.facebook.com/pages/Madame-Googoo-baby-carriers/145687608816099 MADAME GOOGOO baby carriers
hxxps://picasaweb.google.com/madamegoogoo
Doradca noszenia dzieci ClauWi® |
|
|
|
 |
Anja

Pomogła: 78 razy Dołączyła: 13 Paź 2008 Posty: 3747 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2009-04-28, 09:36
|
|
|
Olgasza, kurcze, rewelacja - dzięki, że wrzuciłaś info! |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|