|
Wegetarianski Swiat |
| Autor |
Wiadomość |
Lenka
weganka
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 12 Cze 2007 Posty: 352 Skąd: Bieszczady ;)
|
Wysłany: 2009-08-23, 12:00 Wegetarianski Swiat
|
|
|
Witam, ostatnio bedac na stronie www.wegetarianski.pl zobaczyłam, że jest oferta - za 200 zł można kupić archiwalne nr magazynu. Niestety w moim miasteczku nie ma Wegetarianskiego Swiata, kiedys udało mi się kupić jeden numer, w innym, wiekszym miescie. Czy czytacie ta gazete? Ciekawe są w niej artykuły? O czym jest najwiecej - wegetarianizm, zwierzeta, zdrowie? Czy jest tam dużo o religiach? Napisałam do nich maila, chcę sie dowiedziec ile jest gazet w ofercie.
Jak myslicie - warto kupić? Mam kilka ksiazek o wegetarianizmie, ale gazeta to gazeta Chciałabym mieć co przegladac w wolnej chwili.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
renka
mama sama
Pomogła: 123 razy Dołączyła: 02 Sie 2007 Posty: 3354 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2009-08-23, 22:15
|
|
|
| Ja mam kilka przetermiowanych juz nieco egzemplarzy WŚ, jak jestes zainteresowana to daj znac na PW - z checia je Tobie przesle. |
_________________ hxxp://alterna-tickers.com]
hxxp://alterna-tickers.com]
Ostatnio czytane:
1) HAWKINS P., Dziewczyna z pociągu
hxxp://bonito.pl/k-1098909-dziewczyna-z-pociagu
2) KRAJEWSKI M., Władca liczb
hxxp://bonito.pl/k-1318363-wladca-liczb
3) KRAJEWSKI M., Arena szczurów
hxxp://bonito.pl/k-1301314-arena-szczurow
|
|
|
|
 |
olgasza
królowa życia

Pomogła: 124 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 3140
|
Wysłany: 2009-08-26, 08:47
|
|
|
Bardzo dawno już nie czytałam WŚ. Na początku swojego wegetarianizmu kupowałam WŚ często, co by się dokształcić, ale po jakimś czasie zaczęły mnie wkurzać natrętne reklamy i nawiedzone artykuły w duchu New Age. Ale to było z dobrych 10 lat temu, nie wiem, jak teraz wygląda ta gazeta, czy coś się zmieniło w formie i treści. Jakoś mi jej nie brakuje |
_________________ hxxp://ekostyl.blogspot.com/ |
|
|
|
 |
biechna

Pomogła: 65 razy Dołączyła: 09 Cze 2007 Posty: 4587
|
Wysłany: 2009-08-26, 09:09
|
|
|
Lenka, ja mam kilka numerów, ale to, jak dla mnie, zbyt nawiedzona gazeta i od dawna jej nie kupuję. Czasem trafiało się coś ciekawego o żywieniu. Gdybym znalazła, to mogłabym Ci je przesłać, ale na chwilę obecną nie wiem, w którym pudle miałabym szukać. Wg mnie lepiej jednak zainwestować w ciekawą książkę chyba że interesujesz się new age itp |
|
|
|
 |
frjals
ískalt tófa

Pomogła: 23 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 1706 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 2009-08-26, 09:54
|
|
|
| olgasza napisał/a: | | Na początku swojego wegetarianizmu kupowałam WŚ często |
oj tak, pamiętam pierwszy numer, to było niezwykłe, że w tamtych czasach pojawiło się pismo o wegetarianizmie. Ale rzeczywiście w pewnym momencie nie było już nam po drodze. Mam trochę starych (bardzo starych ) numerów (tak na 8 cm) jak chcesz to mogę ci odstąpić. |
|
 |
|
|