wegedzieciak.pl wegedzieciak.pl
forum rodzin wegańskich i wegetariańskich

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Dzien sw.Hildegardy w Wapienniku ;-) Sudety/ Zdrowa zywnosc
Autor Wiadomość
yolin 

Pomogła: 9 razy
  Wysłany: 2009-09-07, 22:22   Dzien sw.Hildegardy w Wapienniku ;-) Sudety/ Zdrowa zywnosc

Zapraszam wszystkich 12.09 tego roku, w sobote na Dzien sw.Hildegardy do Wapiennika w Sudetach, jak ktos jeszcze nie wie gdzie to jest to zapraszam na strone www.wapiennik.eu.
Zaczyna sie od 14.00 i twac bedzie do ok.20.00
w skrocie mowiac wszysko bedzie sie krecilo dookola ekologi i zdrowej zywnosci, a przede wszystkim orkiszu, ktory promowala Hildegarda z Bingen,
W planach sa rozne stoiska , gdzie bedzie mozna co nieco sprobowac roznych produktow ekologicznych / orkisz, aronia itd. oraz je kupic ,
Bedzie nasz ulubiony i znany sklep www.smaczneko.pl 8-) z Maryczary osobiscie
oraz m.in. ja z moimi papierami czerpanymi, i roznymi rzeczami z nich wykonanych (notesy, lampiony..) bede na miejscu czerpac papier,
zapraszam wszystkich bardzo serdecznie,
... a teraz mam nadzieje, ze uda mi sie wkleic tu jakos zaproszenie ... e... chyba nie wiem jak tu wkleic zdjecie jpg... pomocy.. da sie to w ogole?
...chciala wkleic i prawie sie udalo ale sa za duze ... buuuuu musze je zmniejszyc,

[ Dodano: 2009-09-09, 15:43 ]
moze teraz mi sie uda...

[ Dodano: 2009-09-09, 15:45 ]
choinka, udalo sie tylko za mocno zmniejszylam
:roll:

Hildegarda1.jpg
Plik ściągnięto 143 raz(y) 97,75 KB

hildegarda5.jpg
Plik ściągnięto 146 raz(y) 122,72 KB

<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="hxxp://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0" width="405" height="108"><param name="movie" value="hxxp://www.decobazaar.com/content.swf?a=863&k=-1&t=0&n=3&p=1" /><param name="quality" value="high" /><embed src="hxxp://www.decobazaar.com/content.swf?a=863&k=-1&t=0&n=3&p=1" quality="high" pluginspage="hxxp://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="405" height="108"></embed></object>

maryczary 
kocham życie

Pomogła: 22 razy
Wysłany: 2009-09-13, 20:17   

kto nie był niech żałuje! Miałam okazję poznać yolin osobiście. Yolin i jej cała rodzina to artystyczne dusze, widać to na każdym kroku. A ich dom, ogród otoczenie... tajemnicze i bajkowe!
Nie znam takiego miejsca na ziemi, takiej baśni która jest rzeczywista, namacalna - no niewiarygodne. Brak mi słów.
Ja i Sebastian jesteśmy zauroczeni i oniemieli - krajobrazem, dobrocią, artyzmem, duchowością, dobrocią, miejscem, ... bajką.
Impreza niepowtarzalna... Do zobaczenia yolin i dziękujemy za gościnę i pyyyyyszny obiad.

Zapraszam wszystkich do odwiedzenia tego niezwykłego miejsca - jest możliwość wynajęcia domu na stópce i bunkra na nocleg.
Ostatnio zmieniony przez maryczary 2009-09-14, 09:58, w całości zmieniany 1 raz  

yolin 

Pomogła: 9 razy
Wysłany: 2009-09-14, 09:10   

no wlasnie, niech zaluje ten kto nie byl ;-) bylby poznal maryczary , no i niesamowite pysznosci ze sklepu smaczneko.pl m..... a bylo co probowac 8-)
Maryczary ciesze sie ogromnie, ze sie Wam u nas podobalo,
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="hxxp://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0" width="405" height="108"><param name="movie" value="hxxp://www.decobazaar.com/content.swf?a=863&k=-1&t=0&n=3&p=1" /><param name="quality" value="high" /><embed src="hxxp://www.decobazaar.com/content.swf?a=863&k=-1&t=0&n=3&p=1" quality="high" pluginspage="hxxp://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="405" height="108"></embed></object>

Odpowiedz do tematu