|
Wyjazd za granicę |
| Autor |
Wiadomość |
Magdalena
|
Wysłany: 2010-01-27, 14:41 Wyjazd za granicę
|
|
|
| W związku z naszym wyjazdem do malezji pojawiło mi się mnóstwo pytań - może znacie odpowiedż? Potrzebuję czegoś przeciw komarom i do opalania jak najbardziej skutecznego i naturalnego. MOże macie też gdzies listę rzeczy jakie trzeba zabrać jadąc z trzylatkiem? Dzięki z góry za pomoc. |
|
|
|
 |
szo

Pomogła: 38 razy Dołączyła: 15 Lut 2008 Posty: 2532 Skąd: PL
|
Wysłany: 2010-01-27, 17:18
|
|
|
Magdalena,jak wyjeżdżam do Azji środki na komary kupuję już na miejscu ponieważ są | Magdalena napisał/a: | | najbardziej skutecznego i naturalnego. | zreszą wyszystko kupuje na miejscu: mydło , pastę do zębów, szampon no może tylko podpaski zabieram z kraju
| Magdalena napisał/a: | | W związku z naszym wyjazdem do malezji pojawiło mi się mnóstwo pytań | to co wypisałaś to chyba mało
| Magdalena napisał/a: | | trzeba zabrać jadąc z trzylatkiem? | środki opatrunkowe, coś na biegunkę, odwodnienie, na temperaturę , dużo by pisać a i tak niewiadomo czy się przydadzą ja zawsze wracam ze wszystkim z powrotem, weź dużo kasy i kupuj na miejscu |
|
|
|
 |
Magdalena
|
Wysłany: 2010-01-29, 20:59
|
|
|
Dzięki Szo. Pytań mnóstwo ale na niektóre znalazłam odpowiedź Kurcze, teraz borykamy się z chorobą do tego dzis pojawiła się ból ucha |
|
|
|
 |
|
|