wegedzieciak.pl wegedzieciak.pl
forum rodzin wegańskich i wegetariańskich

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Horoskop chiński
Autor Wiadomość
Shi 
nie ma mnie

Pomogła: 8 razy
Wysłany: 2010-02-20, 11:28   Horoskop chiński

Wystarczyła pogawędka z Puszczykiem i piszę ;) (dzięki Puszczyk :*)

Co prawda miałam w planie odejść od chińszczyzny bo i karma się w tej materii u mnie przepaliła, ale jak widać ten temat jest chyba nieśmiertelny (kolejny buziak za to dla quatrolibro :* )

na nowo wystawiłam się z horoskopami. mam tez dwa obiecane, zaległe dla dwóch wegedzieciakowych mam (miały się odezwać na gg i przypomnieć ale jakoś się rozpłynęło w czasie niemniej jeśli pytania i wątpliwości wciaż aktualne to śmiało drogie Panie ;) )

tak więc aktualna aukcja:
hxxp://www.allegro.pl/item923656949_horoskop_chinski_indywidualny_partnerski.html

p.s. zaraz poopisuję co się pozmieniało ale to nie tu ;)

kociakocia 

Pomogła: 73 razy
Wysłany: 2010-02-20, 11:40   

PAOSHI, witaj, milo Cie poznać :D i czy mogłabyś cos więcej napisać o swojej wiedzy odnośnie układania kosmogramu?
Doradca noszenia dzieci ClauWi®

Shi 
nie ma mnie

Wysłany: 2010-02-20, 11:44   

ale zestaw... śmiertelną bułeczką zostałam :D

kocia, nie wiem o co dokładnie pytasz.

generalnie temat zarobkowy urodził się na wegedzieciaku (kiedyś taniulka zaproponowała swoja pomoc przy doborze kolorów w mieszkaniu i wylazł jakiś mały błąd który wyjaśniłyśmy i z tego zrobiła się dyskusja o żywiołach, zwierzakach itp. z tego potem zrobił się temat:
hxxp://wegedzieciak.pl/viewtopic.php?t=694&highlight=horoskop+chi%F1ski
a potem dziewczyny wegedzieciakowe z lekka mnie przycisnęły i zaczęłam wystawiać na allegro.

w temacie masz początki tego zjawiska, ale powinno dać Ci to jakiś obraz tego o czym tu mowa.

mam wyłączone otrzymywanie PW, nie zaglądam też tutaj, ale jeśli mnie szukasz to znajdziesz :)

kociakocia 

Wysłany: 2010-02-20, 11:52   

Shi napisał/a:
ale zestaw... śmiertelną bułeczką zostałam

kocia, nie wiem o co dokładnie pytasz.
no proszę nie wiedziałam, że może to połączenie mieć takie znaczenie :) upatruję zatem w takim przekazie w konsekwencji odrodzenie ;)

w każdym razie pytanie zadałam w sumie ogólne, ale ciekawość czysta mną pokierowała, swego czasu bardzo interesowała mnie ta wiedza, no i mam kilku znajomych co z chęcią dowiedzą się co im w duszy gra ;) przekażę info dalej...

Shi 
nie ma mnie

Wysłany: 2010-02-20, 11:58   

spoko, śmierć mnie nie przeraża :)

zawsze mogą być 4 bułeczki ;)

a za przekazanie linka z góry dziękuję :)

mam wyłączone otrzymywanie PW, nie zaglądam też tutaj, ale jeśli mnie szukasz to znajdziesz :)

kociakocia 

Wysłany: 2010-02-20, 12:00   

juz poszedł w świat, bardzo podoba mi sie jak opisałaś "aukcję"
aż mnie zaświeżbiło, ale tak jak mówisz; jak jest dobrze, to nie ma potrzeby...

karmelowa_mumi 

Pomogła: 41 razy
Wysłany: 2010-02-20, 12:07   

Shi, wywołałam wilka z lasu... 2 dni temu znalazłam topik z horoskopami, wczoraj znalazłam Cię na allegro i jeszcze dopytywałam się dziewczyn, czy warto to zrobić. Przeznaczenie jakieś, że pojawiłaś się na wd tu i teraz. Piszę na pw.

ALL YOU NEED IS LOVE.... AND CHOCOLATE

Shi 
nie ma mnie

Wysłany: 2010-02-20, 12:11   

kwestia tego do czego nam potrzeba. czasem jest sytuacja trudna, czasem sami ze sobą dogadać się nie umiemy, czasem z innymi.

najczęściej pisze horoskopy rodzinne i partnerskie. głównie po to by ludziom lepiej się ze sobą żyło i by lepiej mogli się zrozumieć. sporo ułatwia wiedza co w nas siedzi. łatwiej tez z humorem podejść do samego siebie bo nie wkurzasz się na siebie ale na np psa (tak, ja ostatnio się u siebie głównie na psa wkurzam). pomaga to w zachowaniu szacunku do siebie z realnym samokrytycyzmem ;)

kwestia tego co chcemy i czy chcemy. generalnie pojedyncze przypadki miałam gdzie z horoskopem było trudno a raz nawet zdarzyła mi się osoba która podważyła absolutnie wszystko co było napisane. jednak pisząc jej horoskop wiedziałam że tak będzie (smok + szczur i ogólnie bardzo specyficzne wzmocnienia tych zwierząt). no i raz mi się zdarzyła osoba o której nic nie mogłam powiedzieć :D ale to specyficzny przypadek i na szczęście nie był zleceniem a jedynie ciekawością bo kobieta jako chodzący chaos i masa sprzeczności po prostu wymagała kontrolnego spojrzenia w menażerię ;)

horoskop ma być pomocą. nie koniecznie w tragicznych sytuacjach, ale pomocą której osoba chce i tyle :) przecież podanie zwierzyńca to tylko matematyka i ciut interpretacji. i tak od człowieka zależy co z tą wiedza zrobi ;)

ja osobiście bym najchętniej zatrudniła się w jakiejś firmie i podpowiadała jak motywować pracowników lub gdzie kogo przenosić czy jaką prace zlecać ;) takie stałe stadko do ogarnięcia i pomoc kierownikom ;) no ale u nas to nie jest specjalnie popularne ;)

[ Dodano: 2010-02-20, 12:12 ]
karmelowa - puszczykowi dziękuj ;)

kociakocia 

Wysłany: 2010-02-20, 12:13   

Shi napisał/a:
ja osobiście bym najchętniej zatrudniła się w jakiejś firmie i podpowiadała jak motywować pracowników lub gdzie kogo przenosić czy jaką prace zlecać takie stałe stadko do ogarnięcia i pomoc kierownikom no ale u nas to nie jest specjalnie popularne
bedę to miała na uwadze :D

karmelowa_mumi 

Pomogła: 41 razy
Wysłany: 2010-02-20, 12:15   

Puszczyku, :*

ALL YOU NEED IS LOVE.... AND CHOCOLATE

Shi 
nie ma mnie

Wysłany: 2010-02-26, 10:15   

aktualny link:
hxxp://www.allegro.pl/item936751463_horoskop_chinski_indywidualny_partnerski.html

Odpowiedz do tematu