|
Horoskop chiński |
| Autor |
Wiadomość |
Shi
nie ma mnie

Pomogła: 8 razy Dołączyła: 27 Kwi 2009 Posty: 229 Skąd: sz-n
|
Wysłany: 2010-02-20, 11:28 Horoskop chiński
|
|
|
Wystarczyła pogawędka z Puszczykiem i piszę (dzięki Puszczyk :*)
Co prawda miałam w planie odejść od chińszczyzny bo i karma się w tej materii u mnie przepaliła, ale jak widać ten temat jest chyba nieśmiertelny (kolejny buziak za to dla quatrolibro :* )
na nowo wystawiłam się z horoskopami. mam tez dwa obiecane, zaległe dla dwóch wegedzieciakowych mam (miały się odezwać na gg i przypomnieć ale jakoś się rozpłynęło w czasie niemniej jeśli pytania i wątpliwości wciaż aktualne to śmiało drogie Panie )
tak więc aktualna aukcja:
hxxp://www.allegro.pl/item923656949_horoskop_chinski_indywidualny_partnerski.html
p.s. zaraz poopisuję co się pozmieniało ale to nie tu |
|
|
|
 |
kociakocia

Pomogła: 73 razy Dołączyła: 05 Sty 2009 Posty: 4300 Skąd: Wawa
|
Wysłany: 2010-02-20, 11:40
|
|
|
PAOSHI, witaj, milo Cie poznać i czy mogłabyś cos więcej napisać o swojej wiedzy odnośnie układania kosmogramu? |
_________________ MEI TAI, POUCH, CHUSTY KÓŁKOWE, NOSIDEŁKO ERGONOMICZNE wkrótce, zapraszam
hxxp://www.facebook.com/pages/Madame-Googoo-baby-carriers/145687608816099 MADAME GOOGOO baby carriers
hxxps://picasaweb.google.com/madamegoogoo
Doradca noszenia dzieci ClauWi® |
|
|
|
 |
Shi
nie ma mnie

|
Wysłany: 2010-02-20, 11:44
|
|
|
ale zestaw... śmiertelną bułeczką zostałam
kocia, nie wiem o co dokładnie pytasz.
generalnie temat zarobkowy urodził się na wegedzieciaku (kiedyś taniulka zaproponowała swoja pomoc przy doborze kolorów w mieszkaniu i wylazł jakiś mały błąd który wyjaśniłyśmy i z tego zrobiła się dyskusja o żywiołach, zwierzakach itp. z tego potem zrobił się temat:
hxxp://wegedzieciak.pl/viewtopic.php?t=694&highlight=horoskop+chi%F1ski
a potem dziewczyny wegedzieciakowe z lekka mnie przycisnęły i zaczęłam wystawiać na allegro.
w temacie masz początki tego zjawiska, ale powinno dać Ci to jakiś obraz tego o czym tu mowa. |
_________________ hxxp://www.angels.2beecreative.net
mam wyłączone otrzymywanie PW, nie zaglądam też tutaj, ale jeśli mnie szukasz to znajdziesz |
|
|
|
 |
kociakocia

|
Wysłany: 2010-02-20, 11:52
|
|
|
| Shi napisał/a: | ale zestaw... śmiertelną bułeczką zostałam
kocia, nie wiem o co dokładnie pytasz. | no proszę nie wiedziałam, że może to połączenie mieć takie znaczenie upatruję zatem w takim przekazie w konsekwencji odrodzenie
w każdym razie pytanie zadałam w sumie ogólne, ale ciekawość czysta mną pokierowała, swego czasu bardzo interesowała mnie ta wiedza, no i mam kilku znajomych co z chęcią dowiedzą się co im w duszy gra przekażę info dalej... |
_________________ MEI TAI, POUCH, CHUSTY KÓŁKOWE, NOSIDEŁKO ERGONOMICZNE wkrótce, zapraszam
hxxp://www.facebook.com/pages/Madame-Googoo-baby-carriers/145687608816099 MADAME GOOGOO baby carriers
|
|
|
 |
Shi
nie ma mnie

|
Wysłany: 2010-02-20, 11:58
|
|
|
spoko, śmierć mnie nie przeraża
zawsze mogą być 4 bułeczki
a za przekazanie linka z góry dziękuję |
mam wyłączone otrzymywanie PW, nie zaglądam też tutaj, ale jeśli mnie szukasz to znajdziesz |
|
|
|
 |
kociakocia

|
Wysłany: 2010-02-20, 12:00
|
|
|
juz poszedł w świat, bardzo podoba mi sie jak opisałaś "aukcję"
aż mnie zaświeżbiło, ale tak jak mówisz; jak jest dobrze, to nie ma potrzeby... |
|
|
|
 |
karmelowa_mumi
Pomogła: 41 razy Dołączyła: 12 Sie 2009 Posty: 2305 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2010-02-20, 12:07
|
|
|
| Shi, wywołałam wilka z lasu... 2 dni temu znalazłam topik z horoskopami, wczoraj znalazłam Cię na allegro i jeszcze dopytywałam się dziewczyn, czy warto to zrobić. Przeznaczenie jakieś, że pojawiłaś się na wd tu i teraz. Piszę na pw. |
_________________ hxxp://www.suwaczki.com/]
hxxp://wegedzieciak.pl]
ALL YOU NEED IS LOVE.... AND CHOCOLATE |
|
|
|
 |
Shi
nie ma mnie

|
Wysłany: 2010-02-20, 12:11
|
|
|
kwestia tego do czego nam potrzeba. czasem jest sytuacja trudna, czasem sami ze sobą dogadać się nie umiemy, czasem z innymi.
najczęściej pisze horoskopy rodzinne i partnerskie. głównie po to by ludziom lepiej się ze sobą żyło i by lepiej mogli się zrozumieć. sporo ułatwia wiedza co w nas siedzi. łatwiej tez z humorem podejść do samego siebie bo nie wkurzasz się na siebie ale na np psa (tak, ja ostatnio się u siebie głównie na psa wkurzam). pomaga to w zachowaniu szacunku do siebie z realnym samokrytycyzmem
kwestia tego co chcemy i czy chcemy. generalnie pojedyncze przypadki miałam gdzie z horoskopem było trudno a raz nawet zdarzyła mi się osoba która podważyła absolutnie wszystko co było napisane. jednak pisząc jej horoskop wiedziałam że tak będzie (smok + szczur i ogólnie bardzo specyficzne wzmocnienia tych zwierząt). no i raz mi się zdarzyła osoba o której nic nie mogłam powiedzieć ale to specyficzny przypadek i na szczęście nie był zleceniem a jedynie ciekawością bo kobieta jako chodzący chaos i masa sprzeczności po prostu wymagała kontrolnego spojrzenia w menażerię
horoskop ma być pomocą. nie koniecznie w tragicznych sytuacjach, ale pomocą której osoba chce i tyle przecież podanie zwierzyńca to tylko matematyka i ciut interpretacji. i tak od człowieka zależy co z tą wiedza zrobi
ja osobiście bym najchętniej zatrudniła się w jakiejś firmie i podpowiadała jak motywować pracowników lub gdzie kogo przenosić czy jaką prace zlecać takie stałe stadko do ogarnięcia i pomoc kierownikom no ale u nas to nie jest specjalnie popularne
[ Dodano: 2010-02-20, 12:12 ]
karmelowa - puszczykowi dziękuj |
|
|
|
 |
kociakocia

|
Wysłany: 2010-02-20, 12:13
|
|
|
| Shi napisał/a: | | ja osobiście bym najchętniej zatrudniła się w jakiejś firmie i podpowiadała jak motywować pracowników lub gdzie kogo przenosić czy jaką prace zlecać takie stałe stadko do ogarnięcia i pomoc kierownikom no ale u nas to nie jest specjalnie popularne | bedę to miała na uwadze |
|
|
|
 |
karmelowa_mumi
Pomogła: 41 razy Dołączyła: 12 Sie 2009 Posty: 2305 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2010-02-20, 12:15
|
|
|
| Puszczyku, :* |
_________________ hxxp://www.suwaczki.com/]
hxxp://wegedzieciak.pl]
ALL YOU NEED IS LOVE.... AND CHOCOLATE |
|
|
|
 |
Shi
nie ma mnie

|
Wysłany: 2010-02-26, 10:15
|
|
|
aktualny link:
hxxp://www.allegro.pl/item936751463_horoskop_chinski_indywidualny_partnerski.html |
|
|
|
 |
|
|