|
wegedzieciak.pl
forum rodzin wegańskich i wegetariańskich
|
|
porozmawiajmy o zdrowiu |
| Autor |
Wiadomość |
akz
|
Wysłany: 2010-01-26, 13:33 porozmawiajmy o zdrowiu
|
|
|
Witajcie:)
chciałam tutaj podyskutować z wami o waszym podejściu do tematu zdrowia. Czym tak naprawdę jest dla was zdrowie, bo ja rozumiem je nie tylko jako brak chorób, ale życie w harmonii ze sobą i światem (czyli podobne podejście do wegetarianizmu).
Od jakiegoś czasu udzielam się w grupie zajmującej się tym tematem i chętnie zaproszę wszystkich zainteresowanych do dyskusji. |
|
|
|
 |
gosia_w

Pomogła: 86 razy Dołączyła: 27 Wrz 2008 Posty: 5545 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2010-01-26, 14:23
|
|
|
Wystarczy wpisać temat w jednym miejscu I miło by było najpierw się przedstawić, a potem rozpoczynać dyskusję. |
|
|
|
 |
akz
|
Wysłany: 2010-01-29, 09:43
|
|
|
Przepraszam za powtarzalność na pewno się poprawię.
pozdrawiam,
Emi
[ Dodano: 2010-02-17, 09:28 ]
Witajcie,
tak jak obiecałam informuję o kolejnym wykładzie nt. zdrowia organizowanym w Łodzi 24.02.2010r. Jak sam tytuł mówi będzie on dotyczyć bycia człowiekiem ekologicznym na co dzień, a przy okazji bycia zdrowym. Jeśli ktoś chciałby posłuchać, a także podyskutować serdecznie zapraszam. Wstęp jest bezpłatny.
Szczegółowych informacji mogę podać osobom zainteresowanym.
Pozdrawiam,
Emilia
[ Dodano: 2010-03-05, 13:21 ]
Witam was drodzy czytelnicy/czytelniczki,
niestety w ostatnim czasie pojawiły się bardzo negatywne opinie na temat działalności naszej grupy, co bardzo mnie osobiście smuci. Niestety ktoś z byłych pracowników w bardzo "nie fair" sposób wykorzystuje dane, informacje i wizerunek swoich kolegów z pracy upubliczniając nieprawdziwe informacje lub przekręcając je dla własnych celów. Osoba ta próbuje już nie tylko oczernić firmę, ale także jej pracowników.
Mam nadzieję, iż czytający tamte wypowiedzi podejdą z rozsądkiem, a jeśli ktoś rzeczywiście uważa nas za sektę to niech sam przyjdzie i się przekona czy nią jesteśmy
Propagatorka sekty zdrowia (uważajcie, bo jeszcze was wciągniemy w zdrowy styl życia)
[ Dodano: 2010-03-10, 10:22 ]
Witajcie
zapraszam wszystkich na kolejny prozdrowotny wykład - tym razem tematem naszych rozważań będzie wpływ dźwięku na nasze zdrowie. Opowiemy trochę o historii dźwięku i muzykoterapii, o rodzajach muzykoterapii, profilaktyce, itp.
Wykład jest oczywiście bezpłatny!
Wszystkich zainteresowanych zapraszam 22.03.2010 do naszego centrum szkoleniowego przy ul. Nowej 20 w Łodzi. Zaczynamy o 17.30.
Trzymajcie się,
Emi |
|
|
|
 |
Parseval
|
Wysłany: 2010-04-30, 23:15
|
|
|
Droga Emilio, kiedy kolejny "prozdrowotny" wykład na Nowej 20? Zaczynam się niepokoić, że LX nie ma już nawet pieniędzy na takie elementy swojej sekciarskiej działalności |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|