MamaNatalki
Mamusia
|
Wysłany: 2010-10-10, 17:58 prosze o pomoc ludzi dobrego serduszka-mama w trudnej sytacj
|
|
|
Witam ślicznie wszystkie Mamusie.
Chciałam prosić Was o pomoc:)
Jestem młodą Mamusią wychowującą prawie pięcioletnią córeczkę.Nie będę ukrywała pracuję ale nie zarabiam nie za wiele i po opłaceniu wszystkich rachunków.Nie zawsze strarcza nam na miesięczne utrzymanie siebie i córeczki.Staram się z każdej siły dać córeczcę wszystkieg. Po pracy nawet chodzę sporzątać do osób starszych ale jak wiadomo nawet Ci Pańswto nie mają za wiele i po np.posprzataniu dostaje zawsze coś do jedzonka. Ale dla mnie to dobrze bo wiem że moja córeczka będzie miała co jeść.Dla swojej córeczki zrobie wszystko,ale nie zawsze mi to wychodzi tak jak trzeba ale staram się ze wszystkich sił.
Ten list kieruję do ludzi dobrego serduszka którzy chcieli by mi pomóc potrzebujemy od rajstopek po ubranka dla córci.Jest juz coraz zimniej a córeczka na prawdę nie ma za wiele.
To co miała w zeszłym roku już jest za małe więc sama oddałam potrzebującem mamusi.
Rodzina również pomaga mi jak tylko może ale nie zawsze mogą gdyż oboje chorują i są na rencie.Również kiedyś dostawałam ubranka od braciszka ale teraz to już nie bardzo gdyż jego córeczki są w tym samym wieku co moja ale moja Natalka to kruszynka do kuzynek.
Jeśli chcą pańswto mi pomóc proszę o kontakt mailowy Kp200511@wp.pl
pozdrawiam i ślicznie dziękuję:) |
_________________ Szczęśliwa Mamusia |
|