|
"Pytanie na śniadanie" w kwietniu miało odcinek o |
| Autor |
Wiadomość |
Mikarin
szczylowa mama

Pomogła: 16 razy Dołączyła: 13 Wrz 2011 Posty: 2500 Skąd: Wałbrzych
|
Wysłany: 2012-05-04, 17:31 "Pytanie na śniadanie" w kwietniu miało odcinek o
|
|
|
o chustach
...i szukam go od dwóch tygodni. 27 kwietnia szłam o Decathlonu i musiałam po drodze Kubę przechustować. Na co podchodzi do mnie jakiś starszy pan i pyta, czy ja oglądałam temu program kilka dni temu, w pytaniu na śniadanie to było, więc pewnie w telewizji widziałam
Dzisiaj na spacerze babeczka w sklepie potwierdziła, że w okolicach końca kwietnia widziała chusty w "Pytaniu na śniadanie".
Pomóżcie mi znaleźć ten odcinek Proszę |
_________________ hxxp://pierwszezabki.pl] hxxp://lilypie.com] hxxp://daisypath.com] hxxp://daisypath.com] hxxp://www.kornela-m.blogspot.com/]blog? zapraszam!
SELER RULEZ! | Nie łączę wegetarianizmu z filozofią, więc jak czasem coś palnę - proszę o wyrozumiałość! Dziękuję
hxxp://wegedzieciak.pl/viewtopic.php?p=651569#651569]Zbieram na rower - zapraszam! |
|
|
|
 |
sunny
don't worry

Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2011 Posty: 891 Skąd: Poznań/Plewiska
|
Wysłany: 2012-05-04, 18:36
|
|
|
| Może to jest to: hxxp://www.youtube.com/watch?v=Wj_p3gSm3_4 |
_________________ hxxp://www.suwaczki.com/] |
|
|
|
 |
Mikarin
szczylowa mama

Pomogła: 16 razy Dołączyła: 13 Wrz 2011 Posty: 2500 Skąd: Wałbrzych
|
Wysłany: 2012-05-04, 19:26
|
|
|
sunny, dzięki
to dla mojego chłopa było bo się zainteresował |
_________________ hxxp://pierwszezabki.pl] hxxp://lilypie.com] hxxp://daisypath.com] hxxp://daisypath.com] hxxp://www.kornela-m.blogspot.com/]blog? zapraszam!
SELER RULEZ! | Nie łączę wegetarianizmu z filozofią, więc jak czasem coś palnę - proszę o wyrozumiałość! Dziękuję
hxxp://wegedzieciak.pl/viewtopic.php?p=651569#651569]Zbieram na rower - zapraszam! |
|
|
|
 |
|
|