Pancakes |
Autor |
Wiadomość |
superchick
|
Wysłany: 2008-07-30, 17:08
|
|
|
Cytrynka napisał/a: | Właśnie zjadłam. Zrobiłam od razu z podwójnej porcji składników. O rano, brak mi słów. Jestem zachwycona. Dzieci jeszcze jedzą, Dominik mruczy z zadowolenia. MNIAM!
Użyłam tylko mąki graham i proszku do pieczenia (mam taki bez aluminium). Mleko sojowe zmieszałam z ryżowym (żeby nie otwierać nowego kartonika sojowizny).
Dzięki za przepis. |
Cieszę się, że Wam smakowało |
|
|
|
|
k.leee
|
Wysłany: 2008-07-30, 23:36
|
|
|
W ogóle niezła jazda, że Cytrynka mieszkająca w usa uczy się jak robić usowe naleśniki od superchicka z polandii |
_________________ hxxp://alterkino.org/]www.alterkino.org |
|
|
|
|
Cytrynka
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 05 Cze 2007 Posty: 962 Skąd: Olympia, USA
|
Wysłany: 2008-07-31, 07:40
|
|
|
k.leee napisał/a: | W ogóle niezła jazda, że Cytrynka mieszkająca w usa uczy się jak robić usowe naleśniki od superchicka z polandii |
Tutejsze są inne. Mają jajka, białą mąkę. Te wegańskie są super. Na początku sądziłam, że ciemna mąka zepsuje smak, ale bardzo mi smakowały. |
|
|
|
|
superchick
|
Wysłany: 2008-08-05, 19:55
|
|
|
k.leee napisał/a: | W ogóle niezła jazda, że Cytrynka mieszkająca w usa uczy się jak robić usowe naleśniki od superchicka z polandii |
K.leee
Cytrynka napisał/a: |
Tutejsze są inne. Mają jajka, białą mąkę. Te wegańskie są super. Na początku sądziłam, że ciemna mąka zepsuje smak, ale bardzo mi smakowały. |
Ja też miałam najpierw oryginalny przepis z jajkami, masłem i białą mąką, ale to wszystko da się przerobić |
|
|
|
|
|