|
OMG o_O |
| Autor |
Wiadomość |
Bananna

Pomogła: 4 razy Dołączyła: 03 Sie 2007 Posty: 452 Skąd: Konin
|
Wysłany: 2008-08-22, 13:00 OMG o_O
|
|
|
hxxp://www.joemonster.org/art/9667/Najbardziej_przerazajace_jedzenie_swiata
ja sie przeraziłam i przyznam, że od razu pobiegłam do kibla się wyrzygać |
|
 |
Kreestal
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 1497 Skąd: Oxford
|
Wysłany: 2008-08-22, 13:20
|
|
|
Co mnie nie zaszokowało? Chyba tylko jajka mrówek, reszta szkoda gadać Ale wystarczy oglądnąć Bizarre food na Discovery i jesteśmy w domu |
|
|
|
 |
Malati
Pomogła: 71 razy Dołączyła: 10 Cze 2007 Posty: 3924
|
Wysłany: 2008-08-22, 13:45
|
|
|
bleee paskuctwo,jak ludzie moga wkłądać sobie to to do ust? brrr |
|
|
|
 |
kamma
Magellan

Pomogła: 147 razy Dołączyła: 04 Cze 2007 Posty: 7442 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 2008-08-22, 15:42
|
|
|
Ale po co Wy to właściwie oglądacie?!
Ja nie ryzykuję, zwłaszcza po moim dzisiejszym przepysznym obiadku. |
_________________ hxxp://alterna-tickers.com] hxxp://alterna-tickers.com]
hxxp://anilanastudio.blogspot.com/
Ostatnio na blogu: Wszystko jest możliwe
"Trzeba wierzyć w człowieka, koleś" |
|
|
|
 |
Amanii

Pomogła: 24 razy Dołączyła: 23 Mar 2008 Posty: 1485
|
Wysłany: 2008-08-22, 18:38
|
|
|
przesadzacie różne są kultury i różne "przysmaki" Pamiętam jak pani nam na geografii opowiadała że w Sudanie przysmakiem jest spuszczana prosto z tętnicy wołu krew, która potem tężeje na słońcu w "galaretkę". Cała klasa zrobiła "fuuuuuuuuuuuuuj" po czym poszli na stołówkę szkolną i każdy zjadł porcję kaszanki bez mrugnięcia okiem
Nasze niektóre przysmaki też budzą w innych odrazę. Gdzieś na Zachodzie (chyba we Francji, ale nie jestem pewna) ludzie nie mogą się nadziwić jak można zjeść KISZONEGO (czyli wg. nich zepsutego) ogórka.
Artykuł śmiesznie napisany "Są przysmakami w Kambodży, na Filipinach oraz na piątym i siódmym poziomie piekieł" |
_________________ "Czy to ja nic nie rozumiem, czy oni zwariowali? Czy ja jestem dziecko, a oni tak dojrzali?
Oni mają paragrafy, a my mamy granaty w gębie, które mogą nam wypalić..."
 |
|
|
|
 |
Kreestal
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 1497 Skąd: Oxford
|
Wysłany: 2008-08-22, 18:47
|
|
|
| Amanii napisał/a: | Gdzieś na Zachodzie (chyba we Francji, ale nie jestem pewna) ludzie nie mogą się nadziwić jak można zjeść KISZONEGO (czyli wg. nich zepsutego) ogórka. |
No to chyba nie, bo gdy przy okazji tegorocznej wizyty u znajomych w Francji, przywiozłam ze sobą słoik kiszonych ogórków, znikł on w przeciągu dwóch dni, ja nawet nie posmakowałam |
|
|
|
 |
Jagula
matka-nomadka

Pomogła: 64 razy Dołączyła: 31 Sie 2007 Posty: 3207
|
Wysłany: 2008-08-22, 19:47
|
|
|
| Kreestal napisał/a: | | Amanii napisał/a: | Gdzieś na Zachodzie (chyba we Francji, ale nie jestem pewna) ludzie nie mogą się nadziwić jak można zjeść KISZONEGO (czyli wg. nich zepsutego) ogórka. |
No to chyba nie, bo gdy przy okazji tegorocznej wizyty u znajomych w Francji, przywiozłam ze sobą słoik kiszonych ogórków, znikł on w przeciągu dwóch dni, ja nawet nie posmakowałam |
Większość naszych znajomych Szkotów ogóra kiszonego do gęby nie weźmie...i obserwowałam katusze jednego podczas jedzenia surówki z kiszonej kapusty....i zapewne jak obserwuje moje kiszenie barszczu, kapusty czy kalafiorów to myśli,że jesteśmy barbarzyńcami
No....ale to nie to samo co wino z mysich płodów |
_________________ hxxp://www.alterna-tickers.com]
hxxp://alterna-tickers.com]
hxxp://podniebnekorytko.blogspot.co.uk]Když se doma vaří, tak se dobře daří. |
|
|
|
 |
Amanii

Pomogła: 24 razy Dołączyła: 23 Mar 2008 Posty: 1485
|
Wysłany: 2008-08-23, 12:23
|
|
|
starałam się odrzucić wegetariański punkt widzenia |
_________________ "Czy to ja nic nie rozumiem, czy oni zwariowali? Czy ja jestem dziecko, a oni tak dojrzali?
Oni mają paragrafy, a my mamy granaty w gębie, które mogą nam wypalić..."
 |
|
|
|
 |
|
|