wegedzieciak.pl wegedzieciak.pl
forum rodzin wegańskich i wegetariańskich

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
kącik poprawiania humorów :)
Autor Wiadomość
kofi 

Pomogła: 89 razy
Wysłany: 2008-02-11, 22:21   

Marcela napisał/a:
A to o pewnej zdeterminowanej pani....
hxxp://www.youtube.com/watch?v=1mboWqWKPAc

Czy będę bardzo złośliwa :oops: , jak powiem, że tak sobie ni stąd ni z owąd pomyślałam o teściowej?

dort 

Pomogła: 56 razy
Wysłany: 2008-02-12, 09:15   

Aniu D. :-D u nas mojej babci raz sie wyrwalo to nieszczesne "o cholera" i Oskarek bardzo dobrze zapamietal - ostatnio obudzil sie z tekstem "cholera, cholera, cholera" ;-)

Ania D. 

Pomogła: 115 razy
Wysłany: 2008-02-12, 09:40   

Dort, nie ma to jak pamięć u dzieci :mrgreen:

kamma 
Magellan

Pomogła: 147 razy
Wysłany: 2008-09-09, 17:26   

Macie coś nowego?
Ja mam, autentyk:
Facet miał uczestniczyć w cesarskim cięciu swojej żony i natychmiast po wyjęciu dziewczynek miał je przytulić. Był bardzo zestresowany, więc gdy położna weszła na salę i zauważyła:
-Pan jeszcze nie przebrany???
to facet w tym stresie rozebrał się do majtek i założył koszulkę przygotowaną dla jego żony :mryellow: :mryellow: :mryellow:

hxxp://anilanastudio.blogspot.com/
Ostatnio na blogu: Wszystko jest możliwe
"Trzeba wierzyć w człowieka, koleś"

Capricorn 
2radical4u

Wysłany: 2008-09-09, 19:38   

to ja daję coś, czym się ostatnio zaśmiewam. Z niezastąpionego wątku z forum muratora ;-)

Cytat:

Coś na świeżo z serii budowa domu ogłupia. Tesco późno wieczór. Po pracy i po paru upalnych godzinach na budowie wpadliśmy po zaopatrzenie dla naszych majstrów. Trochę wody i piwka, co bym im po robocie umilić czas. Kasa. Spora kolejka. Kasjerka liczy piwko: „1 zgrzewa= 4 piwa. Razem 8 razy 4???”. Patrzy na nas głupio i się pyta: „ile to jest piw?” Nie ma kalkulatora, więc widać panikę w oczach. My na siebie i spokojnie: mąż: „24!”, ja: „36!”. Z tyłu kolejki ktoś krzyczy żeśmy nową matematykę wymyślili, że ma być „32!!!”. My w trójkę purpurowi. Kurcze komórka w samochodzie, więc jak tu policzyć, na palcach głupio! Kasjerka wybiła jednak wpierw 24, więc co ona teraz ma zrobić. Pyta się nas: „ile to jest 32-24?” My: „???” Mąż do mnie głośno: „przecież z zawodu jesteś księgowa, więc licz do ch.olery”. Ja się drę, „że po 16.00. mój umysł ma luz”. Ludzie śmieją z nas, kolejka coraz większa… I kasjerka rozterepana doliczyła nam jeszcze 24, (niby 32-24=24). Zapłaciliśmy, więc za 48 piw a w koszyku 32! Więc dalej nam coś nie pasuję, więc mówimy „48 a nie 32!”. A kasjerka na cały sklep:„ potrzebuję pomocy! Kto to widział, żeby tyle piwa kupować” „Co mam teraz zrobić, wycofać czy doliczyć... ” Na szczęście zleciało się kilku pomocników do kasy i dorzucili nam do koszyka 16 piw….

I po co nam były studia???

Cytat:
Była sobota.Żona coś pichciła.Zaproponowałem jej,że wezmę Tomka (syna) na spacer.Co za radość rzekła.Gdzie tu iść.Gazeta,imprezy sportowe-są Mistrzostwa Polski w zapasach.Z natury jestem oszczędny więc zrezygnowałem z samochodu i wybrałem autobus.Wyposażony w siatkę z ciuszkami na przebranie wyruszłem na spacer.Na przystanku czekałem 5 min.Po chwili trzymajac dumnie syna rozpocząłem jazdę.Nagle konsternacja-gdzie siatka.Szybka wysiadka,taryfa i jadę do punkt wyjscia,opwiadając kierowcy o zdarzeniu.Dotarliśmy.JEST.Co za radość.Taryfa czekała.Więc wsiadłem z synem ponownie i po kilku minutach dogonilismy autobus.Zaplaciłem i wysiadlem.Wsiadłem ponownie do autobusu.Czegoś mi jednak brakowało.GDZIE SIATKA.Została w taryfie na tylnym siedzeniu.Znowu TARYFA,tylko inna.Gdzie jechać.Zaryzykowałem,moze kierowca nie zlapał klienta i pojechał na postój.Szybka jazda.JEST.Uradowany opowiadał właśnie kolegom o kliencie.Wiecie miałem takiego z dzieckiem i .....ja wtedy wysiadam i krzyczę
JESTEM.
Znowu bylem w punkcie wyjścia,a ile wrażeń.

Nic mnie to nie nauczyło.DALEJ OSZCZĘDZAM

link do całego wątku:
hxxp://forum.muratordom.pl/najwieksza-gafa-i-lub-przypadki-roztargnienia-czyli,t76984.htm

Niniejszym oświadczam, iż wszystkie moje wypowiedzi zawierają wyłącznie moje spojrzenie na omawiany temat. Nikogo do niczego nie nakłaniam. Dziękuję za uwagę.

Capricorn 
2radical4u

Wysłany: 2008-09-09, 19:53   

hxxp://www.joemonster.org/filmy/2778/Czekam_(Wciaz_cie_nie_ma - a to jest stare, ale nieodmiennie mnie bawi :D

Niniejszym oświadczam, iż wszystkie moje wypowiedzi zawierają wyłącznie moje spojrzenie na omawiany temat. Nikogo do niczego nie nakłaniam. Dziękuję za uwagę.

Jagula 
matka-nomadka

Pomogła: 64 razy
Wysłany: 2008-09-18, 21:53   

hxxp://www.tvn24.pl/26086,1565273,0,1,nie-wybudowal-drog-_-za-kare-idzie-80-km,wiadomosc.html]hxxp://www.tvn24.pl/26086,1565273,0,1,nie-wybudowal-drog-_-za-kare-idzie-80-km,wiadomosc.html :mryellow: :mryellow: :mryellow:
kocham Czechów :-P

hxxp://alterna-tickers.com]
hxxp://podniebnekorytko.blogspot.co.uk]Když se doma vaří, tak se dobře daří.

Lily 

Pomogła: 425 razy
Wysłany: 2008-09-24, 20:27   

hxxp://www.komik.cz/obrazky/8079-trenky-model-leto-2008/ hmm, ciekawe spodenki ;)

Nova 

Pomogła: 12 razy
Wysłany: 2008-09-27, 21:43   

Mało używana i niezniszczona spacerówka :mryellow: jeśli dorzucą tą siekierkę to biorę :lol:
hxxp://www.allegro.pl/item443146009_spacerowka.html

Jagula 
matka-nomadka

Pomogła: 64 razy
Wysłany: 2008-09-27, 22:21   

no proszę :shock: :mryellow: :mryellow: hxxp://inverness.gumtree.com/inverness/47/24312847.html]można i tak...

hxxp://alterna-tickers.com]
hxxp://podniebnekorytko.blogspot.co.uk]Když se doma vaří, tak se dobře daří.

k.leee 

Wysłany: 2008-09-29, 17:39   

euridice napisał/a:
Nova napisał/a:
Mało używana i niezniszczona spacerówka :mryellow:

zdjęcia tylko to potwierdzają, prawda? :mrgreen:

He, he, zła euridice, zła :mryellow:

Tobayashi 

Pomogła: 34 razy
Wysłany: 2008-10-18, 22:56   

hxxp://pl.youtube.com/watch?v=fFcTzWVzZuo

Dla miłośników Stinga :mryellow: