|
Bardzo prosimy o pomoc!!! |
| Autor |
Wiadomość |
magdaar
|
Wysłany: 2008-11-22, 18:48 Bardzo prosimy o pomoc!!!
|
|
|
| Przyjmę nieodpłatnie ubranka dla mojego 7 miesięcznego synka,jesteśmy z mężem w trudnej sytuacji finansowej nie mamy własnego mieszkania mąż obecnie pracuje we firmie która na początku ogłosi upadłośc zakładu nie mamy pieniędzy na buciki zimowe kurteczki i wiele innych rzeczy na brakuję.Mile widziane są zabawki i jakiś kojec do spania.Dziękuje i bardzo prosimy o pomoc!!! |
_________________ Jestem matką 7 miesięcznego chłopca mąż pracuje we firmie która ogłasza na dniach upadłośc nie mamy pieniążków na ubranka dla synka a zbliża się zima proszę o ludzi dobrego serca żeby nam pomogli każdy ciuszek,zabawka nas uszczęśliwi.Serdecznie dziękujemy!! |
|
|
|
 |
NiokoTyx

Pomogła: 4 razy Dołączyła: 21 Sty 2008 Posty: 204 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2008-11-22, 20:12
|
|
|
| a skąd jesteś? i jaki rozmiar nosi twój synek |
_________________ robię wdech
uspokajam ciało i umysł
robię wydech
uśmiecham się |
|
|
|
 |
Paticzang
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 16 Sty 2008 Posty: 645 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2008-11-22, 22:45
|
|
|
Kurcze szkoda, że dopiero teraz piszesz:/ w zeszłym tygodniu sprzedałam za bezcen cały worek ciuszków bo nie miałam co z nimi zrobic a reszte oddałam...
Dzisiaj przeglądałam Kubusia ubranka i znalazłam kilka za małych na niego ciuszków, ale to na takiego roczniaczka... ale zawsze może sie coś przyda;)
Napisz skąd jesteś:) |
_________________ hxxp://www.suwaczki.com/]
hxxp://www.suwaczki.com/] |
|
|
|
 |
kasienka

Pomogła: 123 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 8362 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2008-11-23, 11:24
|
|
|
magdaar, ja tez poprosze o adres, może coś znajdę. Mam kombinezon zimowy, ale 3-6 miesięcy, więc raczej kiepsko Poszukam co tam jeszcze mi zostało, choć ja większość rzeczy dla Emila miałam pozyczonych i oddaję. |
|
|
|
 |
olgasza
królowa życia

Pomogła: 124 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 3140
|
Wysłany: 2008-11-27, 11:04
|
|
|
magdaar, sprobuj sie zalogowac na serwisach posredniczacych w bezplatnej wymianie rzeczy, dam ludzie oddaja sporo ciuszkow dzieciecych i nie tylko , np. tu: hxxp://www.za0.pl/
hxxp://www.daryrzeczowe.pl/
hxxp://gratyzchaty.pl/
hxxp://www.darmobranie.pl/
Ja ze swojej strony moge zaoferowac 6 par spiochow rozmiar 80, z tym ze sa takie troche "dziewczynskie"... |
_________________ hxxp://ekostyl.blogspot.com/ |
|
|
|
 |
|
|