|
wegedzieciak.pl
forum rodzin wegańskich i wegetariańskich
|
|
KUPIE Poli zabawki |
| Autor |
Wiadomość |
Manu

Pomogła: 13 razy Dołączyła: 10 Mar 2008 Posty: 1128 Skąd: Austria
|
Wysłany: 2008-12-01, 17:30 KUPIE Poli zabawki
|
|
|
| zeby Pola nie rozebrala do reszty mieszkania mojej mamy potrzebuje zabawek dla Poli na okres Swiateczny. Moze ktos chcialby sie hurtowo pozbyc? chetnie odkupie, wysylka bylaby wtedy do Gdanska. |
_________________ hxxp://www.suwaczki.com/] ....hxxp://www.tickerclub.com/]
Nagradzanie jest postmodernistyczną wersją kary.
<object width="88" height="31"><param name="movie" value="hxxp://ecosia.org/_images/banner/ecosiaEn88x31.swf"><embed src="hxxp://ecosia.org/_images/banner/ecosiaEn88x31.swf" width="88" height="31"></embed></object>
 |
|
|
|
 |
olgasza
królowa życia

Pomogła: 124 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 3140
|
Wysłany: 2008-12-02, 10:28
|
|
|
Manu, a co by cie/Polę interesowalo?
Mam jakies puzzle piankowe, ksiazeczke materialowa Bellony, ksiazeczke do kapieli Canpola, kilka ksiazeczek kartonowych, kilka pluszakow, grzechotek, jakieś piłeczki, piszczki, a reszta to takie "badziewka", ktorymi zreszta marianka bawi sie najchetniej |
_________________ hxxp://ekostyl.blogspot.com/ |
|
|
|
 |
Manu

|
Wysłany: 2008-12-02, 11:42
|
|
|
| olgasza napisał/a: | Manu, a co by cie/Polę interesowalo?
Mam jakies puzzle piankowe, ksiazeczke materialowa Bellony, ksiazeczke do kapieli Canpola, kilka ksiazeczek kartonowych, kilka pluszakow, grzechotek, jakieś piłeczki, piszczki, a reszta to takie "badziewka", ktorymi zreszta marianka bawi sie najchetniej |
a ja! super! my w gd bedziemy juz 9 grudnia i nie mam nic prócz kontaktow pod pradem, telewizora i porcelany Jakbys mogla zrobic z tych wszystkich rzeczy, ktorych juz nie potrzebujecie paczke, podac cene i wyslac (za pobraniem?)do gdanska juz teraz - bylabym dozgonnie wdzieczna |
<object width="88" height="31"><param name="movie" value="hxxp://ecosia.org/_images/banner/ecosiaEn88x31.swf"><embed src="hxxp://ecosia.org/_images/banner/ecosiaEn88x31.swf" width="88" height="31"></embed></object>
 |
|
|
|
 |
olgasza
królowa życia

Pomogła: 124 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 3140
|
Wysłany: 2008-12-02, 12:32
|
|
|
| oki, to ja szybko przepiore ksiazeczke szmacianke i oplukam, co sie da. Postaram sie fote jakas zrobic, a reszte dogadamy na priva, ok? |
_________________ hxxp://ekostyl.blogspot.com/ |
|
|
|
 |
Manu

|
Wysłany: 2008-12-02, 15:12
|
|
|
| dzieki, nie klopocz sie ze zdjeciami,naprawde, co Ci w rece wpadnie - i tak bedzie super bo dla Poli nowe. |
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|