|
wegedzieciak.pl
forum rodzin wegańskich i wegetariańskich
|
|
Alergia na mleko u 6-latka? oraz badanie MORA |
| Autor |
Wiadomość |
kociakocia

Pomogła: 73 razy Dołączyła: 05 Sty 2009 Posty: 4300 Skąd: Wawa
|
Wysłany: 2009-01-12, 20:48
|
|
|
| euridice, jeszcze do dziesieciu nie doszlam, ale pomysle nad tym, rozumiem, ze to straszne wypaczenie na wegedzieciaku wpisac gdzies cos bardzo waznego, a nie jakąś popierdówe? bo ja pomyslalam to robiac o chorym dziecku kolezanki, sa ludzie, ktorzy informacji szukaja na wiele sposobow |
_________________ MEI TAI, POUCH, CHUSTY KÓŁKOWE, NOSIDEŁKO ERGONOMICZNE wkrótce, zapraszam
hxxp://www.facebook.com/pages/Madame-Googoo-baby-carriers/145687608816099 MADAME GOOGOO baby carriers
hxxps://picasaweb.google.com/madamegoogoo
Doradca noszenia dzieci ClauWi® |
|
|
|
 |
Nickita
|
Wysłany: 2009-01-13, 12:53
|
|
|
Dziękuję za wklejenie artykułu-teraz to już nie żałuję tego mleka..
Czy twarożek, ser żółty też można wrzucić do tego samego worka (mleko jest be)?
Co do oliwy- ja również na niej smażę bo czytałam, że jest najlepsza. Ale ostatnio już mało czego jestem pewna... |
|
|
|
 |
kociakocia

Pomogła: 73 razy Dołączyła: 05 Sty 2009 Posty: 4300 Skąd: Wawa
|
Wysłany: 2009-01-13, 12:58
|
|
|
mój mąż mówi, ze jest be Nickita (dziekuje za mile słowo), podobno w tych produktach tego wszelakiego świnstwa jeszcze więcej, bo jest to mocniej stężone
no własnie- oliwa, jak zaczęłam czytac w schemacie zywienia dzieciaka wszystko od poczatku do konca, to zapamietalam, ze najlepiej na Oleju Kujawskim- juz stoi w lodówce, oliwe odstawiłam do sałatek
[ Dodano: 2009-01-13, 12:59 ]
p.s. nie moge odżałowac jedynie roznorakich serów żóltych od czasu do czasu, eh |
_________________ MEI TAI, POUCH, CHUSTY KÓŁKOWE, NOSIDEŁKO ERGONOMICZNE wkrótce, zapraszam
hxxp://www.facebook.com/pages/Madame-Googoo-baby-carriers/145687608816099 MADAME GOOGOO baby carriers
hxxps://picasaweb.google.com/madamegoogoo
Doradca noszenia dzieci ClauWi® |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|