|
wegedzieciak.pl
forum rodzin wegańskich i wegetariańskich
|
|
Valentynkowy Targ (Wy)Twórców |
| Autor |
Wiadomość |
kociakocia

Pomogła: 73 razy Dołączyła: 05 Sty 2009 Posty: 4300 Skąd: Wawa
|
Wysłany: 2009-02-03, 18:26 Valentynkowy Targ (Wy)Twórców
|
|
|
Może się tam spotkamy?
hxxp://www.esencjamiasta.pl/article.php?Article=61&Valentynkowy-Targ-_Wy_Tworcow
To już kolejna edycja targów, podczas których obejrzeć można i nabyć biżuterię wszelkiego rodzaju (filcowa, ceramiczna, szklana, plastikowa), ceramikę, bandany, ubrania, obrazy, dodatki wnętrzarskie, meble, lampki, maskotki, biżuterię i dodatki dla panów, torby, torebki i torebeczki. |
_________________ MEI TAI, POUCH, CHUSTY KÓŁKOWE, NOSIDEŁKO ERGONOMICZNE wkrótce, zapraszam
hxxp://www.facebook.com/pages/Madame-Googoo-baby-carriers/145687608816099 MADAME GOOGOO baby carriers
hxxps://picasaweb.google.com/madamegoogoo
Doradca noszenia dzieci ClauWi® |
|
|
|
 |
Nimrodel
Pomógł: 6 razy Dołączył: 13 Maj 2008 Posty: 353 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 2009-02-03, 19:05
|
|
|
paczjemu nie wiedziałm o tym kiedy miesszkałam w W-wie... |
_________________ hxxp://zdrowazywnosc.abc24.pl/
hxxp://www.maluchy.pl]
 |
|
|
|
 |
kociakocia

|
Wysłany: 2009-02-03, 19:07
|
|
|
Przyjedz jest okazja. A mam pytanko Nimrodel, napisałam do Ciebie cusik na pw, dostałaś? |
_________________ MEI TAI, POUCH, CHUSTY KÓŁKOWE, NOSIDEŁKO ERGONOMICZNE wkrótce, zapraszam
hxxp://www.facebook.com/pages/Madame-Googoo-baby-carriers/145687608816099 MADAME GOOGOO baby carriers
|
|
|
 |
rosa
born to be wild

Pomogła: 174 razy Dołączyła: 05 Cze 2007 Posty: 7459 Skąd: Zielonka
|
Wysłany: 2009-02-03, 21:32
|
|
|
kocia, a ty będziesz jako sprzedający?
super sprawa, może uda mi się podjechać |
_________________ hxxp://rosa-robi-to.blogspot.com/
And what would life be like without a few mistakes |
|
|
|
 |
kociakocia

|
Wysłany: 2009-02-03, 21:35
|
|
|
rosa, chciałabym, ale mój czas dopiero nadejdzie, na razie moim głównym zawodem jest macierzyństwo, natomiast znajoma będzie wystawiała i napewno tam z mężem wpadniemy, przyjeżdzaj |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|