|
Antywalentynki |
| Autor |
Wiadomość |
Alispo

Pomogła: 127 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 5941 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2009-02-12, 23:45
|
|
|
Tez jestem za tym,zeby kazdy sobie obchodzil po swojemu,lub po swojemu nie obchodzil;) i bedzie dobrze.Akurat mam ochote na troche romantyzmu z okazji czy bez okazji,wiec moze sie uda;)Ale ten szał jest beznadziejny komercha na maxa Np.nie sądzilam,ze dotknie on moje miejsce pracy;)a tu sprzedaja sie przysmaki dla yorków w ksztalcie serduszek i nawet czerwone misie i serduszka-żelki Masakra |
_________________ facebook.com/dtogon |
|
|
|
 |
kociakocia

Pomogła: 73 razy Dołączyła: 05 Sty 2009 Posty: 4300 Skąd: Wawa
|
Wysłany: 2009-02-13, 09:19
|
|
|
a ja już wczoraj dostałam walentynkowy prezent- piękny wełniany berecik i szalik |
_________________ MEI TAI, POUCH, CHUSTY KÓŁKOWE, NOSIDEŁKO ERGONOMICZNE wkrótce, zapraszam
hxxp://www.facebook.com/pages/Madame-Googoo-baby-carriers/145687608816099 MADAME GOOGOO baby carriers
hxxps://picasaweb.google.com/madamegoogoo
Doradca noszenia dzieci ClauWi® |
|
|
|
 |
neuro

Pomogła: 9 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 487 Skąd: Warszawa, zielone Bielany
|
Wysłany: 2009-02-13, 09:46
|
|
|
Mój wczoraj stwierdził, że nie ustaliliśmy wspólnego stanowiska w sprawie dnia zakochanych, więc wręczył mi róże ze słowami "Jeśli świętujemy walentynki, to na walentynki, a jak nie, to bez okazji". Dobre podejście |
|
|
|
 |
PiPpi
:)

Pomogła: 51 razy Dołączyła: 07 Lis 2007 Posty: 1974 Skąd: wrocław
|
Wysłany: 2009-02-13, 10:40
|
|
|
| adriane napisał/a: |
Karolinka dzis 2 razy powtórzyla smetnym głosem, że ona to pewnie żadnej walentynki od nikogo nie dostanie...zobaczymy. |
to chyba jednak święto dla dzieciaków i nastolatków najbardziej podatnych na reklamy, komerchę jak i potrzebujących upustu dla wyrażenia skrywanych uczuć, no bo tak na codzień to siara przecież;) |
_________________ hxxp://www.fotosik.pl] hxxp://www.fotosik.pl] hxxp://www.fotosik.pl] hxxp://pierwszezabki.pl]
hxxp://www.maluchy.pl] |
|
|
|
 |
ajanna
Pomogła: 75 razy Dołączyła: 11 Cze 2007 Posty: 1651 Skąd: Barcelona
|
Wysłany: 2009-02-13, 10:43
|
|
|
| neuro napisał/a: | Mój wczoraj stwierdził, że nie ustaliliśmy wspólnego stanowiska w sprawie dnia zakochanych, więc wręczył mi róże ze słowami "Jeśli świętujemy walentynki, to na walentynki, a jak nie, to bez okazji". Dobre podejście |
naprawdę super |
_________________ hxxp://alterna-tickers.com]
hxxp://alterna-tickers.com] |
|
|
|
 |
sylv
niedowiarek

Pomogła: 40 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 3138 Skąd: Sz-n
|
Wysłany: 2009-02-13, 11:13
|
|
|
| neuro napisał/a: | | Mój wczoraj stwierdził, że nie ustaliliśmy wspólnego stanowiska w sprawie dnia zakochanych |
Mój wczoraj właśnie mnie zapytał o ustalenie wspólnego stanowiska. stwierdziłam, że jeżeli się "ustala" dzień który niby z założenia ma być romantyczny i pełen niespodzianek, to lepiej sobie odpuścić
hxxp://www.meish.org/vd/ |
_________________ hxxp://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers]
moje aukcje
hxxp://allegro.pl/Shop.php/Show?id=19996001 |
|
|
|
 |
kamma
Magellan

Pomogła: 147 razy Dołączyła: 04 Cze 2007 Posty: 7442 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 2009-02-13, 17:58
|
|
|
To my w ramach anty zrobiliśmy imprę już dziś, Również w tych samych ramach wcześniej ustaliliśmy, jaki to romantyczny prezent robimy tym razem
Postanowiliśmy w tym roku kupić sobie wspólny prezent i jest to....
DESKA DO PRASOWANIA |
_________________ hxxp://alterna-tickers.com] hxxp://alterna-tickers.com]
hxxp://anilanastudio.blogspot.com/
Ostatnio na blogu: Wszystko jest możliwe
"Trzeba wierzyć w człowieka, koleś" |
|
|
|
 |
maga
mama Zioma
Pomogła: 79 razy Dołączyła: 03 Cze 2008 Posty: 4625 Skąd: sielsko izersko
|
Wysłany: 2009-02-13, 18:51
|
|
|
kamma rulez |
|
 |
Lily

Pomogła: 425 razy Dołączyła: 04 Cze 2007 Posty: 18041
|
Wysłany: 2009-02-13, 18:54
|
|
|
| kamma napisał/a: | DESKA DO PRASOWANIA | kurcze, że też ja deski nie dostałam, na podłodze muszę prasować |
_________________ hxxp://www.wegetarianskiblog.blox.pl]Blog wegetariańskihttp://www.zielonastrona.blogspot.com], blog mniej wegetariański |
|
|
|
 |
Paticzang
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 16 Sty 2008 Posty: 645 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2009-02-13, 20:31
|
|
|
| maga napisał/a: | | święta pt."Walętyłki" |
| Focza napisał/a: | | "Walę Tynki" |
czy po prostu Walentynki... zwał jak zwał ale każdy pretekst jest dobry na prezent
Dla nas to dzień jak każdy inny (ale prezenty typu deska do prasowania, garnki -> itp. rzeczy zawsze były mile widziane ) |
_________________ hxxp://www.suwaczki.com/]
hxxp://www.suwaczki.com/] |
|
|
|
 |
kamma
Magellan

Pomogła: 147 razy Dołączyła: 04 Cze 2007 Posty: 7442 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 2009-02-13, 21:43
|
|
|
Żałuję tylko, że nie było deski w serduszka
W zanadrzu był jeszcze drugi prezent (ale nie w tym roku - kasa ) - pendrive z filmem "John Rambo" |
_________________ hxxp://alterna-tickers.com] hxxp://alterna-tickers.com]
hxxp://anilanastudio.blogspot.com/
Ostatnio na blogu: Wszystko jest możliwe
"Trzeba wierzyć w człowieka, koleś" |
|
|
|
 |
neuro

Pomogła: 9 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 487 Skąd: Warszawa, zielone Bielany
|
Wysłany: 2009-02-14, 09:31
|
|
|
| Cytat: | DESKA DO PRASOWANIA |
Przypomniało mi się, że mam już obiecane na Dzień Kobiet: mikser, wałek do ciasta (fakt, że mam już dwa, wcale nie osłabia entuzjazmu darczyńcy), nowego mopa i chyba słoiki na przetwory
Wszystkiego kochanego z okazji Walentynek! |
|
|
|
 |
Capricorn
2radical4u
Pomogła: 89 razy Dołączyła: 04 Cze 2007 Posty: 6526
|
Wysłany: 2009-02-14, 10:41
|
|
|
znalazłam rano w łóżku pudło czekoladek, więc se wciągam, tfu, świętuję |
_________________ this is the strangest life I've ever had...
Niniejszym oświadczam, iż wszystkie moje wypowiedzi zawierają wyłącznie moje spojrzenie na omawiany temat. Nikogo do niczego nie nakłaniam. Dziękuję za uwagę. |
|
|
|
 |
daria

Pomogła: 29 razy Dołączyła: 19 Lis 2007 Posty: 4783
|
Wysłany: 2009-02-14, 10:45
|
|
|
| kamma napisał/a: | DESKA DO PRASOWANIA |
ooo! ja już się od dawna noszę z kupieniem nowej.. dobry pomysł
póki co mój mąż poszedł na włoski i na pewno nie wróci z kwiatami hihi |
_________________ wariatka! |
|
|
|
 |
ań
Berserk fan

Pomogła: 90 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 6991
|
Wysłany: 2009-02-14, 11:24
|
|
|
| Capricorn napisał/a: | | znalazłam rano w łóżku pudło czekoladek, więc se wciągam, tfu, świętuję |
rosa Twoje podejście jest mi bliskie
komercjalizacja różowo-miśkowa odrzuca, ale na szczęście nie miałam okazji się za bardzo na to napatrzeć w tym roku-jedynie na wystawie kwiaciarni w sąsiedztwie. Ale luz, ludzie dziś świętują dzień zakochanych a ja jestem mega in lov więc nie będę przecież dziś wyjątkowo nie okazywać tego |
_________________ Jag 2004; Lefo 2008; Dobr 2012 |
|
|
|
 |
daria

Pomogła: 29 razy Dołączyła: 19 Lis 2007 Posty: 4783
|
Wysłany: 2009-02-14, 16:23
|
|
|
hihihi ale fajnie nam się trafiło! poszliśmy do Lidla na zakupy a tam.. jedna jedyna i ostatnia najwspanialsza deska Viledy... w cenie szokująco niskiej bo tylko 111 zł! ta sama deska w Tesco 189 a w Carefourze 199 No i namówiłam mojego męża, że to w ramach Walentynek... i mamy, a raczej mam.... się teraz zachwycam a znajomi leją ze śmiechu z naszego prezentu love walentynki hihi |
_________________ wariatka! |
|
|
|
 |
majaja
wybuchowa wredota

Pomogła: 52 razy Dołączyła: 12 Cze 2007 Posty: 3450 Skąd: warszawskie Bielany
|
Wysłany: 2009-02-14, 16:36
|
|
|
| kamma napisał/a: | To my w ramach anty zrobiliśmy imprę już dziś, Również w tych samych ramach wcześniej ustaliliśmy, jaki to romantyczny prezent robimy tym razem
Postanowiliśmy w tym roku kupić sobie wspólny prezent i jest to....
DESKA DO PRASOWANIA | ja też chcę, jak Lily prasuję na podłodze, chętnie bym pobchodziła, wszystko byle się nie uczyć... a jeszcze jakbym dostała deskę do prasowania |
|
|
|
 |
ajanna
Pomogła: 75 razy Dołączyła: 11 Cze 2007 Posty: 1651 Skąd: Barcelona
|
Wysłany: 2009-02-14, 16:43
|
|
|
| ań napisał/a: | Ale luz, ludzie dziś świętują dzień zakochanych a ja jestem mega in lov więc nie będę przecież dziś wyjątkowo nie okazywać tego |
oj, jak miło coś takiego przeczytać aż pozazdrościłam
| Capricorn napisał/a: | | znalazłam rano w łóżku pudło czekoladek, więc se wciągam, tfu, świętuję |
jak wegańskie to też zazdroszczę za mną chodzą takie ang., wypasione, których od lat nie jadlam - ale to była najlepsza rzecz jaką w życiu jadłam
a co do desek do prasowania, to mam jakąś byle jaką, ale i tak nie używam - tylko się kurzy i msc-e zajmuje, a ja w ogóle nie prasuję, bo nienawidzę
to sobie pooftopowałam |
_________________ hxxp://alterna-tickers.com]
hxxp://alterna-tickers.com] |
|
|
|
 |
PiPpi
:)

Pomogła: 51 razy Dołączyła: 07 Lis 2007 Posty: 1974 Skąd: wrocław
|
Wysłany: 2009-02-14, 17:05
|
|
|
hxxp://www.youtube.com/watch?v=O5pZx_ZQgY8&feature=related
bardzo pro walentynki, pro miłość raczej |
_________________ hxxp://www.fotosik.pl] hxxp://www.fotosik.pl] hxxp://www.fotosik.pl] hxxp://pierwszezabki.pl]
hxxp://www.maluchy.pl] |
|
|
|
 |
Kitten

Pomogła: 16 razy Dołączyła: 06 Wrz 2007 Posty: 1197
|
Wysłany: 2009-02-14, 18:59
|
|
|
Jakby ktoś, jakimś cudem, jeszcze tego nie znał :
 |
_________________ hxxp://www.suwaczek.pl/] |
|
|
|
 |
Lily

Pomogła: 425 razy Dołączyła: 04 Cze 2007 Posty: 18041
|
Wysłany: 2009-02-14, 19:02
|
|
|
a my byliśmy na pizzy (nie z okazji Walentynek), ale z okazji Walentynek dostaliśmy po lampce wina gratis |
_________________ hxxp://www.wegetarianskiblog.blox.pl]Blog wegetariańskihttp://www.zielonastrona.blogspot.com], blog mniej wegetariański |
|
|
|
 |
Jagula
matka-nomadka

Pomogła: 64 razy Dołączyła: 31 Sie 2007 Posty: 3207
|
Wysłany: 2009-02-14, 19:10
|
|
|
| Lily napisał/a: | a my byliśmy na pizzy (nie z okazji Walentynek), ale z okazji Walentynek dostaliśmy po lampce wina gratis | ach ...pewno vega
moje walentynki skończyły się tylko na pytaniu- co słychać moja walentynko i już |
_________________ hxxp://www.alterna-tickers.com]
hxxp://alterna-tickers.com]
hxxp://podniebnekorytko.blogspot.co.uk]Když se doma vaří, tak se dobře daří. |
|
|
|
 |
sylv
niedowiarek

Pomogła: 40 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 3138 Skąd: Sz-n
|
Wysłany: 2009-02-14, 20:54
|
|
|
| Lily napisał/a: | a my byliśmy na pizzy (nie z okazji Walentynek), ale z okazji Walentynek dostaliśmy po lampce wina gratis |
my też byliśmy i też nie z okazji ale był koncert Lao Che - plenerowy!- za darmochę, więc skorzystaliśmy |
_________________ hxxp://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers]
moje aukcje
hxxp://allegro.pl/Shop.php/Show?id=19996001 |
|
|
|
 |
Karolina
Pomogła: 114 razy Dołączyła: 06 Cze 2007 Posty: 4928
|
Wysłany: 2009-02-14, 21:13
|
|
|
A dzisiaj Mateusz odsypiał w łóżku wczorajszą imprezę. Dopiero przed chwilą zobaczył w TV, że są Walentynki. Nie ma to jak zycie z kosmitą |
_________________ hxxp://s-p-l-o-t.blogspot.com/ |
|
|
|
 |
bajka
Pomogła: 26 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 1694 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2009-02-14, 21:26
|
|
|
A ja własnie się obudziłam...trochę jestem chora, trochę odsypiałam wczorajsze piwko z kolegą....i sen mi bardzo poprawił humor, w końcu walentynki dobrze spędzić...w łóżku |
_________________ hxxp://www.suwaczki.com/]
hxxp://www.suwaczki.com/]
hxxps://www.suwaczki.com/] |
|
|
|
 |
|
|