|
rajstopy ciążowe przeciwżylakowe |
| Autor |
Wiadomość |
Wretka

Pomogła: 9 razy Dołączyła: 14 Lut 2008 Posty: 354 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2009-03-09, 15:51 rajstopy ciążowe przeciwżylakowe
|
|
|
czy któraś z was ma z nimi doświadczenia? w ogóle w niewielu miejscach produkują. zamówiłam sobie takie produkcji Pani Teresy i są, wg mnie, do niczego. spadają z brzucha, bo sięgają do jednej trzeciej (a wiem, że nie musi tak być, bo mam zwykłe ciążowe i te wygodnie zakładam sobie na asterixa), a poza tym słabe są - prują się przy wkładaniu. W związku z tym noszę takie przeciwżylakowe sprzed ciąży i lepiej się trzymają, ale całkiem wygodne przecież nie są.
Widzę, że jest jeszcze firma relaxsan, ale znowu kosztują koło osiemdziesięciu złotych. Kupiłabym, ale szkoda mi kasy, jeśli też okażą się do bani. |
_________________ Pięćdziesiąt procent naszej zdolności uczenia się rozwija się w ciągu pierwszych czterech lat życia. W związku z tym rodzice są najważniejszymi nauczycielami dziecka. Mimo to żaden rząd nie wydaje nawet jednego procenta budżetu szkolnictwa na ich szkolenie. Gordon Dryen, Jeanette Vos "Rewolucja w uczeniu" |
|
|
|
 |
kociakocia

Pomogła: 73 razy Dołączyła: 05 Sty 2009 Posty: 4300 Skąd: Wawa
|
Wysłany: 2009-03-09, 16:10
|
|
|
a może pończochy samonośne ? ja nosiłam całą ciążę |
_________________ MEI TAI, POUCH, CHUSTY KÓŁKOWE, NOSIDEŁKO ERGONOMICZNE wkrótce, zapraszam
hxxp://www.facebook.com/pages/Madame-Googoo-baby-carriers/145687608816099 MADAME GOOGOO baby carriers
hxxps://picasaweb.google.com/madamegoogoo
Doradca noszenia dzieci ClauWi® |
|
|
|
 |
Wretka

Pomogła: 9 razy Dołączyła: 14 Lut 2008 Posty: 354 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2009-03-09, 17:03
|
|
|
| pończochy są fajne, ale mam trochę za wysoko żylaka na pończochy |
_________________ Pięćdziesiąt procent naszej zdolności uczenia się rozwija się w ciągu pierwszych czterech lat życia. W związku z tym rodzice są najważniejszymi nauczycielami dziecka. Mimo to żaden rząd nie wydaje nawet jednego procenta budżetu szkolnictwa na ich szkolenie. Gordon Dryen, Jeanette Vos "Rewolucja w uczeniu" |
|
|
|
 |
kociakocia

Pomogła: 73 razy Dołączyła: 05 Sty 2009 Posty: 4300 Skąd: Wawa
|
Wysłany: 2009-03-09, 17:31
|
|
|
Wretka, współczuję , mam nadzieję, że znajdziesz takich jakie poszukujesz |
_________________ MEI TAI, POUCH, CHUSTY KÓŁKOWE, NOSIDEŁKO ERGONOMICZNE wkrótce, zapraszam
hxxp://www.facebook.com/pages/Madame-Googoo-baby-carriers/145687608816099 MADAME GOOGOO baby carriers
hxxps://picasaweb.google.com/madamegoogoo
Doradca noszenia dzieci ClauWi® |
|
|
|
 |
|
|