|
Jak zniechęcić do wegetarianizmu... |
| Autor |
Wiadomość |
kamma
Magellan

Pomogła: 147 razy Dołączyła: 04 Cze 2007 Posty: 7442 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 2009-02-10, 10:38
|
|
|
Karolina, kawałek mięsa rządzi W końcu to żywe mięso |
_________________ hxxp://alterna-tickers.com] hxxp://alterna-tickers.com]
hxxp://anilanastudio.blogspot.com/
Ostatnio na blogu: Wszystko jest możliwe
"Trzeba wierzyć w człowieka, koleś" |
|
|
|
 |
bojster

Pomógł: 66 razy Dołączył: 02 Cze 2007 Posty: 2848 Skąd: Neverwhere
|
Wysłany: 2009-02-10, 15:53
|
|
|
| pepper napisał/a: | | bojster napisał/a: | | Reklama beznadziejna, miejscami obleśna |
Widzę to podobnie. Cóż z tego, że laski się prężą, tak samo mogą być śpiące i nie mieć ochoty. Sentencja, że wegetarianie maja lepszy seks jest nadużyciem, bo niby jak to sprawdzić. Dla mnie ta reklama nie byłaby powodem do rzucenia mięsa, tylko zachętą do figli z wegetarianką o takich kształtach jak te panie z reklamy. |
Pomarzyć możesz, ale raczej musiałbyś być dorodnym brokułem. |
|
|
|
 |
Violete
|
Wysłany: 2009-02-10, 17:19
|
|
|
| edit |
| Ostatnio zmieniony przez Violete 2009-02-10, 18:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Lily

Pomogła: 425 razy Dołączyła: 04 Cze 2007 Posty: 18041
|
Wysłany: 2009-02-10, 17:22
|
|
|
| Violete napisał/a: | Czyż nie jest to prawdą, że osoby będące na wegetarianizmie są zdrowsze, więc dotyczy to także w życia seksualnego? Jeżeli się mylę, to poprawcie mnie | Wg mnie się mylisz, bo nie można uogólniać. Mnie to np. nie dotyczy. | Violete napisał/a: |
Każdy sposób jest dobry, jeżeli działa w dobrym kierunku, w dobrym celu. |
Tu też się nie zgodzę, że każdy... |
_________________ hxxp://www.wegetarianskiblog.blox.pl]Blog wegetariańskihttp://www.zielonastrona.blogspot.com], blog mniej wegetariański |
|
|
|
 |
muay
|
Wysłany: 2009-03-02, 00:31
|
|
|
tato oliwki:przepraszam,ale nie rozumiem twojego oburzenia ta reklama.nie dzielisz ludzi na dobrych wege i zlych miesozercow,ale podzielilbys na zasadzie"bo ja zostalem wegetarianinem w lepszy sposob niz ty,nie pod wplywem glupiej reklamy".
z mojego punktu widzenia-takze wegetarianki- istotne jest to,ze mniej zwierzat zostanie zabitych,zjedzonych a nie czyjekolwiek "swiadome wybory"....
reklama jest wiec wg mnie dobra,jesli choc jedna osoba przeszla dzieki niej na wege strone...
pozdrawiam
------------
swoja droga ciekawe czy do zagrania tej reklamy zatrudniono rzeczywiste wegetarianki... |
_________________ Oceniaj mnie,niech jad strumieniami leje się! |
|
|
|
 |
agaB
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 20 Gru 2008 Posty: 767 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2009-04-04, 22:08
|
|
|
| Jagula napisał/a: | | Karolina napisał/a: | Dzisiaj usłyszałam dowcip o wegetariankach (niektórych moze zniesmaczyć). Mnie najpierw wkurzyła ale ostatecznie rozbawił :
-Dlaczego wegetarianki nie krzyczą podczas orgazmu?
-Bo wstydzą się przyznać, że kawałek mięsa sprawia im radochę! | a jednak śmieszne |
Też mnie ubawiło.
A reklama dla mnie jest obleśna i na pewno nie zachęciłabym mnie na przejście na wegetarianizm. |
|
|
|
 |
|
|