|
wegedzieciak.pl
forum rodzin wegańskich i wegetariańskich
|
|
Wózek prawie nówencja - 400 zł z przesyłką kurierską już!! |
| Autor |
Wiadomość |
elenka
Pomogła: 34 razy Dołączyła: 02 Lip 2007 Posty: 2710 Skąd: TiDżi
|
Wysłany: 2009-04-23, 08:21 Wózek prawie nówencja - 400 zł z przesyłką kurierską już!!
|
|
|
To ja się przypominam ze swoim wózkiem
CONECO BASCO z limitowanej serii Pierre Cardin.
Sprzedam wóżek głęboko-spacerowy, niebieski.
Używany kilka razy, spacerówka w ogóle nie używana, nosiliśmy się przeważnie w chuście.
Sprzedaję, bo chcemy kupić wózek dla rodzeństwa.
Cena 400zł z przesyłka kurierską!!!
Na terenie Śląska możemy się umówić na odbiór.
komfortowy wózek uniwersalny
- jeden stelaż/dwie funkcje: duża gondola/spacerówka
- nowoczesna, lekka aluminiowa konstrukcja
- spacerówka rozkłada się całkowicie do leżenia - płynna regulacja!
- w spacerówce płynna regulacja oparcia i podnóżka
- duże, pompowane koła tylne (pompka w zestawie)
- przednie koła skrętne (z możliwością blokady)
- regulacja wysokości rączki
- zawieszenie zapewniające świetną amortyzację
- duży hamulec
- możliwość ustawienia przodem lub tyłem do kierunku jazdy i gondoli i spacerówki
- mam też paragon zakupu i oryginalną instrukcję obsługi
1a.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 160 raz(y) 120,04 KB |
2a.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 163 raz(y) 126,04 KB |
3a.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 166 raz(y) 103,25 KB |
4a.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 163 raz(y) 115,32 KB |
12.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 153 raz(y) 75,69 KB |
|
| Ostatnio zmieniony przez elenka 2009-05-15, 09:48, w całości zmieniany 8 razy |
|
|
|
 |
kociakocia

Pomogła: 73 razy Dołączyła: 05 Sty 2009 Posty: 4300 Skąd: Wawa
|
Wysłany: 2009-04-23, 08:44
|
|
|
miałam taki wózek i go uczciwie bardzo polecam |
_________________ MEI TAI, POUCH, CHUSTY KÓŁKOWE, NOSIDEŁKO ERGONOMICZNE wkrótce, zapraszam
hxxp://www.facebook.com/pages/Madame-Googoo-baby-carriers/145687608816099 MADAME GOOGOO baby carriers
hxxps://picasaweb.google.com/madamegoogoo
Doradca noszenia dzieci ClauWi® |
|
|
|
 |
iza_luiza

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 28 Mar 2009 Posty: 110 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2009-04-23, 10:16
|
|
|
Kurcze, fajny
Ja może byłabym chętna, bo mam zwykłą parasolkę. A czy on ma sztywne oparcie ? bo mi właśnie w parasolce to przeszkadza, że ma miękkie oparcie, a dla kręgosłupa takiego malucha lepsze jest sztywniejsze. |
_________________ hxxp://republika.pl/tatamacka/]strona Maciejki |
|
|
|
 |
kociakocia

Pomogła: 73 razy Dołączyła: 05 Sty 2009 Posty: 4300 Skąd: Wawa
|
Wysłany: 2009-04-23, 10:20
|
|
|
jeśli mogę... ja byłam bardzo zadowolona i z gondoli i ze spacerówki, bo miejsca dzieciak ma dość do siedzenia i dobrze się prowadzi, na pompowanych kołach, więc amortyzuje. oparcie z tego co pamietam było twarde, zdecydowanie usztywnione, ale polecam jednak zobaczyć w sklepiej "jak to się je" , bo w parasolkach typowych to czesto chyba jest po prostu za pleckami materiał tylko? |
_________________ MEI TAI, POUCH, CHUSTY KÓŁKOWE, NOSIDEŁKO ERGONOMICZNE wkrótce, zapraszam
hxxp://www.facebook.com/pages/Madame-Googoo-baby-carriers/145687608816099 MADAME GOOGOO baby carriers
hxxps://picasaweb.google.com/madamegoogoo
Doradca noszenia dzieci ClauWi® |
|
|
|
 |
elenka
Pomogła: 34 razy Dołączyła: 02 Lip 2007 Posty: 2710 Skąd: TiDżi
|
Wysłany: 2009-04-23, 10:28
|
|
|
iza_luiza oparcie ma zupełnie sztywne, ponieważ tu jest taki patent, że to z gondoli (odpowiednio się ją spina i składa) robi się część spacerowa, czyli to na czym dziecko leżało w gondoli jest pod jego plecami i pasy są też bardzo fajne do przypięcia. Pod wieczór będę mogła więcej zdjęć zrobić, to wrzucę wieczorem oki?
A koła faktycznie są super i zdejmuje sięje bardzo łatwo i można umyć na przykład. Ogólnie jest solidnie wykonany. Zostawiłabym go, ale musimy kupić taki pojazd dla dwojga abym się mogła po urodzeniu Ryśka gdzieś sama z chłopakami ruszyć.
[ Dodano: 2009-04-23, 19:42 ]
iza wrzuciłam nowe fotki z dzisiaj, tamte były stare.
Obejrzałam wózek dzisiaj jeszcze raz i jest naprawdę w nienagannym stanie, jedyne co to nie mogę znaleźć rączki tej szarej dla dziecka, mój mąż gdzieś ją schował
[ Dodano: 2009-05-15, 11:04 ]
Podbijam z nową ceną |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|