|
Pożyczę, zamienię chustę lub inne nosidło |
| Autor |
Wiadomość |
topcia
|
Wysłany: 2009-05-09, 23:47 Pożyczę, zamienię chustę lub inne nosidło
|
|
|
Khmmm...... a więc tak jak wspomniałam na wątku chustowym, tu możemy się ogłaszać w sprawie wspomnianej w tytule.
Może ktoś chciałby kupić a nie ma funduszy (tak jak ja) jakieś nosidło, chustę itp., lub przed zakupem chciałby wypróbować? Może akurat się dopasujemy .
Chętnie pożyczę MT (ze świnką ), elastyka z chusty .pl lub Nati bawełnianą i wypożyczę didymosa lub inną krótką chustę, ew. kółkową, albo nosidło. |
|
|
|
 |
kitek790
mama Julii

|
Wysłany: 2009-05-19, 09:48
|
|
|
no, jakbys chciala odsprzedac lub ewentualnie wyporzyczyc MT, lub chuste, to ja z mila checia, my mamy banana, ale Julka nie chce w nim siedziec i wogole trzeba ja podtrzymywac wiec dla mnie to niezyt wygodne,moim zdaniem banan nadaje sie dla dzieci do ok 4 miesiaca .wiec jakby ktos chcial to ja chetnie sprezentuje
hxxp://womar.com.pl/section2.php?page=produkty&zm2=nosidelka&zm3=10
to nasz bananek, tylko my mamy w kolorze niebieskim |
_________________ hxxp://slub-wesele.pl/]
hxxp://slub-wesele.pl/]
hxxp://julia-nasza.blogspot.com
 |
|
|
|
 |
topcia
|
Wysłany: 2009-05-19, 12:13
|
|
|
kitek790, | kitek790 napisał/a: | | no, jakbys chciala odsprzedac lub ewentualnie wyporzyczyc MT, lub chuste |
elastyka mogę odsprzedać już. MT kiedy już będę wiedziała, czy kupuję nosidło. czekam na info. w tej sprawie, więc mam nadzieję, że niebawem sytuacja się wyjaśni. |
|
|
|
 |
kitek790
mama Julii

|
Wysłany: 2009-05-19, 12:28
|
|
|
| Topcia napisalam Ci wiadomosc na priv |