|
gdzie spotkaliście swoje połówki |
| Autor |
Wiadomość |
melba
Pomogła: 4 razy Dołączyła: 11 Lut 2009 Posty: 531
|
Wysłany: 2009-05-20, 13:08
|
|
|
koko pierwotny i wtorny rynek? znaczy masz na mysli wolnych i rozwodnikow?
tylko jak tu sie zakrecic, przeciez po polach nie bede latac bo kilometrow duzo wyjdzie |
_________________ hxxp://wegedzieciak.pl/viewtopic.php?t=6249&postdays=0&postorder=asc&start=0 |
|
|
|
 |
neuro

Pomogła: 9 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 487 Skąd: Warszawa, zielone Bielany
|
Wysłany: 2009-05-20, 13:34
|
|
|
| koko napisał/a: |
Podsumowując: bardzo Wam polecam pierwotny i wtórny rynek mężczyzn |
Tylko mały ten rynek, nie dla każdej starczy
Urocza historia |
|
|
|
 |
koko

Pomogła: 40 razy Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 6187
|
Wysłany: 2009-05-20, 20:47
|
|
|
No Melba, swoje trzeba wychodzić. Neuro, nawet nie wiesz, jak wielki ten rynek Mój kumpel wpadł kiedyś na pomysł, żeby założyć biuro matrymonialne aranżujące spotkania fajnych miejskich singielek z samotnymi rolnikami
A tak poważniej - naprawdę, na wsiach jest mnóstwo samotnych mężczyzn, wielu z nich to ludzie-historie. Zresztą nie tylko mężczyzn się to tyczy, ale to już chyba temat na inny wątek |
|
|
|
 |
Flippi

Pomogła: 4 razy Dołączyła: 28 Lip 2007 Posty: 401 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2009-05-21, 10:51
|
|
|
Koko, super! |
_________________ ---------------------------
Mój blog
www.prawdziwy.blox.pl
hxxp://www.suwaczek.pl/] |
|
|
|
 |
k.leee

|
Wysłany: 2009-05-21, 12:20
|
|
|
koko |
_________________ hxxp://alterkino.org/]www.alterkino.org |
|
|
|
 |
renka
mama sama
Pomogła: 123 razy Dołączyła: 02 Sie 2007 Posty: 3354 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2009-05-21, 13:11
|
|
|
| koko napisał/a: | No Melba, swoje trzeba wychodzić. Neuro, nawet nie wiesz, jak wielki ten rynek Mój kumpel wpadł kiedyś na pomysł, żeby założyć biuro matrymonialne aranżujące spotkania fajnych miejskich singielek z samotnymi rolnikami
A tak poważniej - naprawdę, na wsiach jest mnóstwo samotnych mężczyzn, wielu z nich to ludzie-historie. Zresztą nie tylko mężczyzn się to tyczy, ale to już chyba temat na inny wątek |
Koko, dawaj takiego jednego - najlepiej wege i kawalera
Szczegolnie, ze zycie na wsi jakos mnie sie zawsze marzylo |
_________________ hxxp://alterna-tickers.com]
hxxp://alterna-tickers.com]
Ostatnio czytane:
1) HAWKINS P., Dziewczyna z pociągu
hxxp://bonito.pl/k-1098909-dziewczyna-z-pociagu
2) KRAJEWSKI M., Władca liczb
hxxp://bonito.pl/k-1318363-wladca-liczb
3) KRAJEWSKI M., Arena szczurów
hxxp://bonito.pl/k-1301314-arena-szczurow
|
|
|
|
 |
koko

|
Wysłany: 2009-05-21, 14:33
|
|
|
renka, ten mój jest wege i jest kawalerem (jeszcze). Takich jest więcej. Wybierz sobie tylko ulubiony rejon Polski, potem zorientuj się w lokalizacji gospodarstw ekologicznych.... i tyle Dobrze jest się jeszcze pomodlić/pozaklinać/poczarować, wtedy to już na mur beton |
|
|
|
 |
Flippi

|
Wysłany: 2009-05-21, 16:17
|
|
|
Ech, ech, że też ja wcześniej na to nie wpadłam. Teraz to już pozamiatane Osobisty absztyfikant na wege-rolnika przerobić się nie da |
Mój blog
www.prawdziwy.blox.pl
|
|
|
 |
renka
mama sama
|
Wysłany: 2009-05-21, 19:45
|
|
|
| koko napisał/a: | renka, ten mój jest wege i jest kawalerem (jeszcze). Takich jest więcej. Wybierz sobie tylko ulubiony rejon Polski, potem zorientuj się w lokalizacji gospodarstw ekologicznych.... i tyle Dobrze jest się jeszcze pomodlić/pozaklinać/poczarować, wtedy to już na mur beton |
Tylko, ze Ty bylas sama do wziecia, a my jestesmy trzy |
Ostatnio czytane:
|
|
|
|
 |
koko

|
Wysłany: 2009-05-21, 20:02
|
|
|
Renka, a czasem to właśnie lepiej, że we trzy To nie ma tak, żeby nic nie było. Ten Twój gdzieś tam teraz bronuje... |
|
|
|
 |
maryczary
kocham życie

Pomogła: 22 razy Dołączyła: 25 Sie 2008 Posty: 2167
|
Wysłany: 2009-05-22, 01:03
|
|
|
| koko napisał/a: | Ten Twój gdzieś tam teraz bronuje... | |
_________________ hxxp://alterna-tickers.com] hxxp://alterna-tickers.com] |
|
|
|
 |
lilias [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-05-22, 10:02
|
|
|
| renka napisał/a: | | koko napisał/a: | renka, ten mój jest wege i jest kawalerem (jeszcze). Takich jest więcej. Wybierz sobie tylko ulubiony rejon Polski, potem zorientuj się w lokalizacji gospodarstw ekologicznych.... i tyle Dobrze jest się jeszcze pomodlić/pozaklinać/poczarować, wtedy to już na mur beton |
Jak dobrze kojarzę to św. Antoni może mieć coś w tej sprawie do powiedzenia No to co, że trzy was jest, problemem może być jak będzie zainteresowany większą was ilością |
|
|
|
 |
renka
mama sama
|
Wysłany: 2009-05-22, 14:50
|
|
|
| lilias napisał/a: | | renka napisał/a: | | koko napisał/a: | renka, ten mój jest wege i jest kawalerem (jeszcze). Takich jest więcej. Wybierz sobie tylko ulubiony rejon Polski, potem zorientuj się w lokalizacji gospodarstw ekologicznych.... i tyle Dobrze jest się jeszcze pomodlić/pozaklinać/poczarować, wtedy to już na mur beton |
Jak dobrze kojarzę to św. Antoni może mieć coś w tej sprawie do powiedzenia No to co, że trzy was jest, problemem może być jak będzie zainteresowany większą was ilością |
Lilias, a co sw. Antoni by mogl miec cos do powiedzenia odnosnie tego? |
Ostatnio czytane:
|
|
|
|
 |
koko

|
Wysłany: 2009-05-22, 19:45
|
|
|
Renka, św Antoni jest patronem rzeczy zagubionych. A Tobie zdaje się, ma się ktoś odnaleźć. Zaklinaj, czaruj, módl się i czekaj. Każdy święty jest pomocny, a każda baba to wiedźma Z takim arsenałem musi się udać. |
|
|
|
 |
arahja

Pomogła: 26 razy Dołączyła: 23 Cze 2008 Posty: 1148 Skąd: brno
|
Wysłany: 2009-05-22, 20:10
|
|
|
Statystycznie w tym temacie najlepiej wypada akademik. Jak dobrze, że przyszły semestr przemieszkam w czeskim akademiku |
_________________ hxxp://czeski-sen.blogspot.cz |
|
|
|
 |
lilias [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-05-22, 21:55
|
|
|
| koko napisał/a: | Renka, św Antoni jest patronem rzeczy zagubionych. A Tobie zdaje się, ma się ktoś odnaleźć. Zaklinaj, czaruj, módl się i czekaj. Każdy święty jest pomocny, a każda baba to wiedźma Z takim arsenałem musi się udać. |
Aha i podobno trzeba na zaś dziękować za interwencję "Góry" |
|
|
|
 |
koko

|
Wysłany: 2009-05-22, 22:23
|
|
|
lilias, no tak, pamiętasz: "jaka jest wasza nadzieja? przyszliście modlić się o deszcz, a gdzie są wasze parasole?" Fajny nam się wątek zrobił |
|
|
|
 |
renka
mama sama
|
Wysłany: 2009-05-22, 23:23
|
|
|
| lilias napisał/a: | | koko napisał/a: | Renka, św Antoni jest patronem rzeczy zagubionych. A Tobie zdaje się, ma się ktoś odnaleźć. Zaklinaj, czaruj, módl się i czekaj. Każdy święty jest pomocny, a każda baba to wiedźma Z takim arsenałem musi się udać. |
Aha i podobno trzeba na zaś dziękować za interwencję "Góry" |
A, to ja juz rozumiem.
Ok, zaczne wypatrywac na allegro jakis obraz do powieszenia ze swietym Antonim, co by bardziej zwizualizowac prosby do niego (ja wzrokowcem bowiem jestem bardziej) |
Ostatnio czytane:
|
|
|
|
 |
koko

|
Wysłany: 2009-05-22, 23:25
|
|
|
Albo figurka.... tudzież laleczka voo doo |
|
|
|
 |
renka
mama sama
|
Wysłany: 2009-05-22, 23:34
|
|
|
| koko napisał/a: | Albo figurka.... tudzież laleczka voo doo |
Ostatnio gdzies w TV mignal mi temat wspolczesnych eliksirow milosnych, ale do zastosowania takowych to juz trzeba by miec konkretnego kandydata |
Ostatnio czytane:
|
|
|
|
 |
Flippi

|
Wysłany: 2009-05-23, 00:35
|
|
|
Ech, dziewczyny... Od wynajdywania chłopów jest św. Prokop Pamiętam to z wycieczki szkolnej. Stał sobie posąg tegoż, panienki musiały obejść go trzy razy, powtarzając: "Prokopie, Prokopie, daj nam po chłopie! Choćby kulawego, byle roku tego!" Powiedziała nam to wychowawczyni, swoją drogą panna do niedawnej śmierci w wieku 80 lat. Ganiałyśmy gromadą wokół tego Prokopa, to był widok... (Wychowawczyni nie ganiała )
Prokop w ogóle spoko: | Cytat: | | Żywił się surowymi jarzynami, jakie sam uprawiał i leśnymi owocami, które wokoło swojej jaskini w wielkiej obfitości znachodził. | |
Mój blog
www.prawdziwy.blox.pl
|
|
|
 |
koko

|
Wysłany: 2009-05-23, 09:40
|
|
|
Flippi, dobre A tak a propos tego zaklęcia, że może być kulawy, to moja mama kiedyś mi powiedziała: "może chłop nie mieć ręki, może nawet nie mieć nogi, byle by tylko nie był kaleką..." Zrozumiałam to dopiero parę lat później |
|
|
|
 |
Jagula
matka-nomadka

Pomogła: 64 razy Dołączyła: 31 Sie 2007 Posty: 3207
|
Wysłany: 2009-05-23, 09:53
|
|
|
| arahja napisał/a: | Statystycznie w tym temacie najlepiej wypada akademik. Jak dobrze, że przyszły semestr przemieszkam w czeskim akademiku | uważaj bo Czesi są zabójczo przystojni (ostatnio mi się wydaje,że nawet większość ale to zapewne skutek mojej specyficznej sytuacji) ale potrafią złamać serce mają nieco odmienne zdanie w kwestii spraw damsko - męskich przynajmniej na etapie akademika |
_________________ hxxp://www.alterna-tickers.com]
hxxp://podniebnekorytko.blogspot.co.uk]Když se doma vaří, tak se dobře daří. |
|
|
|
 |
arahja

Pomogła: 26 razy Dołączyła: 23 Cze 2008 Posty: 1148 Skąd: brno
|
Wysłany: 2009-05-23, 12:18
|
|
|
| Jagula napisał/a: | | mają nieco odmienne zdanie w kwestii spraw damsko - męskich |
A jakie to odmienne? Hm... bo nie wiem, jakie my mamy
| Jagula napisał/a: | uważaj bo Czesi są zabójczo przystojni (ostatnio mi się wydaje,że nawet większość ale to zapewne skutek mojej specyficznej sytuacji) ale potrafią złamać serce |
Niech łamią - ja mam serce z kamienia |
_________________ hxxp://czeski-sen.blogspot.cz |
|
|
|
 |
lilias [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-05-23, 15:27
|
|
|
| koko napisał/a: | Flippi, dobre A tak a propos tego zaklęcia, że może być kulawy, to moja mama kiedyś mi powiedziała: "może chłop nie mieć ręki, może nawet nie mieć nogi, byle by tylko nie był kaleką..." Zrozumiałam to dopiero parę lat później |
A ja słyszałam: "chłop jak żaba, ale nie baba"
[ Dodano: 2009-05-23, 15:29 ]
| renka napisał/a: | | koko napisał/a: | Albo figurka.... tudzież laleczka voo doo |
Ostatnio gdzies w TV mignal mi temat wspolczesnych eliksirow milosnych, ale do zastosowania takowych to juz trzeba by miec konkretnego kandydata |
[ Dodano: 2009-05-23, 15:31 ]
| Flippi napisał/a: | Ech, dziewczyny... Od wynajdywania chłopów jest św. Prokop ...
Prokop w ogóle spoko: | Cytat: | | Żywił się surowymi jarzynami, jakie sam uprawiał i leśnymi owocami, które wokoło swojej jaskini w wielkiej obfitości znachodził. | |
Renka św.Prokopa też wykorzystaj, a co? Niech się święty przyda
Od razu "Jasminum" mi się przypomina |
|
|
|
 |
|
|