hxxp://eioban.com/ |
Autor |
Wiadomość |
Marigold
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 24 Cze 2009 Posty: 22
|
Wysłany: 2009-06-28, 08:28 hxxp://eioban.com/
|
|
|
Polecam ciekawą stronę: hxxp://eioban.com/
Można tam zamieścić własne artykuły w “Artykularnii”:
hxxp://eioban.com/articles.html |
|
|
|
|
Amanii
Pomogła: 24 razy Dołączyła: 23 Mar 2008 Posty: 1485
|
Wysłany: 2009-06-28, 08:49
|
|
|
Wyczyny p. Ryszarda Nowaka na stronie głównej - i już mam dobry humor na cały dzień Ten gość ma misję zniszczenia wszystkich zespołów oprócz arki noego
A jak polecasz stronę to może napisz dokładnie co to za portal i co na nim możemy ciekaweto znaleźć, hm? |
_________________ "Czy to ja nic nie rozumiem, czy oni zwariowali? Czy ja jestem dziecko, a oni tak dojrzali?
Oni mają paragrafy, a my mamy granaty w gębie, które mogą nam wypalić..."
|
|
|
|
|
Marigold
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 24 Cze 2009 Posty: 22
|
Wysłany: 2009-06-28, 10:10
|
|
|
Przeczytałam na nim kilka ciekawych artykułów, szczególnie podobają mi się artykuły dotyczące zdrowia np. “Dziesięć przykazań zdrowia”
hxxp://eioban.com/articles_36_Dziesi%EA%E6-przykaza%F1-zdrowia.html
czy “ Miłość jest darem świata, który nas otacza”
hxxp://eioban.com/articles_70_Mi%B3o%B6%E6-jest-darem-%B6wiata-kt%26oacute%3Bry-nas-otacza.html
dlatego polecam.
Cytat: | Wyczyny p. Ryszarda Nowaka na stronie głównej - i już mam dobry humor na cały dzień Ten gość ma misję zniszczenia wszystkich zespołów oprócz arki noego |
Nie wiem o czym tu mówisz? Możesz wyjaśnić o co ci chodzi? |
|
|
|
|
Kitten
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 06 Wrz 2007 Posty: 1197
|
Wysłany: 2009-06-28, 22:38
|
|
|
A ja mam album polskiego zespołu Herjalf, na którym jest piosenka o wikingach, co palili kościoły . Żaden death metal zresztą, tylko nightwishowate damskie (głównie) pienia. Pewnie dlatego nie doszły do uszu światłego ks. Nowaka
A ostatnio na onecie było, że na jakimś zadupiu kółko przykościelne nie chce się zgodzić na koncert Kazika
Byle by Rammsteina nie zakazali, bo się wybieram
Sorry za offtop |
_________________ hxxp://www.suwaczek.pl/] |
|
|
|
|
kasienka
Pomogła: 123 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 8362 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2009-06-28, 23:21
|
|
|
Kitten, kochana, oni będa protestować na koncercie Madonny...czego Ty oczekujesz? |
|
|
|
|
Kitten
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 06 Wrz 2007 Posty: 1197
|
Wysłany: 2009-06-28, 23:45
|
|
|
kasienka, w Katowicach są Metalmanie, więc liczę, ze organizatorzy się nie dadzą
I jednak lubię Lublin - tu Kazik był gwiazdą Juwenaliów i nikt się - o ile wiem - nie burzył
A ostatnio szłam sobie miasteczkiem akademickim, a tu nagle chór męskich głosów: "Chryzanteeeeemy złocisteeee w półlitrówceeee po czysteeeej.." Pozytywnie |
_________________ hxxp://www.suwaczek.pl/] |
|
|
|
|
Amanii
Pomogła: 24 razy Dołączyła: 23 Mar 2008 Posty: 1485
|
Wysłany: 2009-06-29, 11:56
|
|
|
Kitten napisał/a: | A ostatnio na onecie było, że na jakimś zadupiu kółko przykościelne nie chce się zgodzić na koncert Kazika |
z forum Kultu:
Cytat: | Godzinę temu zadzwonił do mnie organizator koncertu Kultu w Kłodzku podając informację, że od przedwczoraj zauważył, że w Kłodzku są zrywane plakaty reklamujące ten koncert. Natomiast dzisiaj odwiedziła go ok. 10-osobowa delegacja lokalnej społeczności chrześcijańskiej wraz z księdzem i złożyli petycję podpisaną przez ok. 200 osób żądającą odwołania koncertu zespołu Kult. Jako powód przedstawili wydrukowane teksty piosenek m in. „Religia Wielkiego Babilonu” i „Post”.
Aktualnie trwa sesja Rady Miasta Kłodzka na której ma być rozpatrywana ta petycja....
Na argument organizatora, że zespół Kult istnieje od 27 lat i nie zdarzyło się dotąd aby koncert tego zespołu został odwołany z powodów ideologicznych, delegaci odparli dumnie, że w takim razie należy stworzyć w końcu ten precedens... |
Masakra... podobno ta sama ekipa na jakimś gotyckim koncercie w Kłodzku przecinała kable |
_________________ "Czy to ja nic nie rozumiem, czy oni zwariowali? Czy ja jestem dziecko, a oni tak dojrzali?
Oni mają paragrafy, a my mamy granaty w gębie, które mogą nam wypalić..."
|
|
|
|
|
|