|
Zajęcia Tai chi w parku Sowińskiego (Warszawa Wola) |
| Autor |
Wiadomość |
magcha
A to Futro właśnie

Pomogła: 14 razy Dołączyła: 06 Mar 2008 Posty: 1007 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2009-08-14, 07:46 Zajęcia Tai chi w parku Sowińskiego (Warszawa Wola)
|
|
|
Zapraszam na darmowe zajęcia tai chi, które będą prowadzone przez instruktorów Taoistycznego Stowarzyszenia Tai Chi (do którego od kilku lat należę). Zajecia będą odbywać sie w każdą sobotę sierpnia w Parku Sowińskiego na warszawskiej Woli w godzinach 11-12.30.
Nie jest wymagana doskonała kondycja fizyczna ponieważ są to ćwiczenia mające na celu poprawę i utrzymanie zdrowia zarówno fizycznego jak i psychicznego. Zapraszam również osoby starsze (w Stowarzyszeniu jest bardzo dużo seniorów ). Konieczne jest wygodne ubranie i wygodne buty na płaskiej podeszwie.
Serdecznie zapraszam !
Ps. strona Stowarzyszenia gdzie można dowiedzieć sie więcej o tym rodzaju tai chi tu:
hxxp://www.taichi.pl/ |
_________________ hxxp://www.baby-gaga.com/]
hxxp://www.suwaczek.pl/]
To jest nasze, przez nas zrobione i to nie jest nasze ostatnie słowo. |
|
|
|
 |
pomarańczka [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-08-14, 08:28
|
|
|
| My -ja +Tomek też ćwiczymy tai chi w stowarzyszeniu i jesteśmy bardzo zadowoleni.W Poznaniu też są darmowe zajęcia w Parku Sołackim, (Winogrady)Park Osiedle Kopernika (Grunwald) w niezdzielę,tylko magcha nie zapominaj ,że te zajęcia nie są prowadzone od poczatku,czyli wszyscy ćwiczą cały ciąg, co jak nigdy nie ćwiczyli?( to nie są początki) |
|
|
|
 |
magcha
A to Futro właśnie

Pomogła: 14 razy Dołączyła: 06 Mar 2008 Posty: 1007 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2009-08-14, 18:09
|
|
|
Pomarańczka - jeszcze nie byłam na tych zajęciach bo byłam na urlopie ale powiedziano mi, że są to zajęcia dla poczatkujących, ponieważ będzie pokazane tylko pierwsze 17 ruchów - tak żeby zainteresować i zachęcić do uczestnictwa w pełnych zajęciach. To nie będzie pokaz gdzie wszyscy znają ciąg - to będą zajęcia gdzie instruktor pokaże osobom zupełnie "zielonym" jak ćwiczy się początek ciągu.
Więc zapraszam jeszcze raz |
_________________ hxxp://www.baby-gaga.com/]
hxxp://www.suwaczek.pl/]
To jest nasze, przez nas zrobione i to nie jest nasze ostatnie słowo. |
|
|
|
 |
pomarańczka [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-08-14, 19:39
|