|
jak szybko "wyskoczył" :) Wam brzuch? |
| Autor |
Wiadomość |
zojka3
|
Wysłany: 2009-09-03, 08:08
|
|
|
| vegan ciacho napisał/a: | | Ja kiedy w koncu zaczelam wazyc tyle ile zawsze chcialam, to zaszlam w ciaze i nabytych kilogramow mimo karmienia piersia nie trace |
To tak jak u mnie Teraz jest oczywiście dużo lepiej niż w pierwszych miesiącach ale jeszcze nie mam figury sprzed ciąży choć baaaardzo nad tym pracuję.
Taki typ niestety. |
|
|
|
 |
priya
Pomogła: 77 razy Dołączyła: 12 Lis 2008 Posty: 5315 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 2009-09-05, 08:34
|
|
|
| vegan ciacho napisał/a: | | kiedy w koncu zaczelam wazyc tyle ile zawsze chcialam, to zaszlam w ciaze |
To fajnie, że chociaż przed ciążą ważyłaś tyle ile chciałaś. Ja niestety przed tą druga ciążą miałam jakieś 6-7kg na plus w porównaniu do stanu sprzed pierwszej ciąży (i stanu jaki mi się marzy). Myślę, że nie będzie łatwo po porodzie wrócić do formy sprzed 4 lat... A właściwie sprzed 3, bo po urodzeniu pierwszego synka szybko i łatwo zrzuciłam wszystko. Przytyłam dopiero później, po odstawieniu młodego od cyca. Ale spróbuję. |
_________________ hxxp://lilypie.com]
hxxp://lilypie.com] |
|
|
|
 |
Figurka_Zgórka
|
Wysłany: 2009-11-20, 21:43
|
|
|
tak jak w temacie...jestem w 12 tc, a brzuszek jak piłeczka Myślałam że coś nie tak, że może zwyczajnie przytyłam ponad miarę ale widzę ze nie jestem sama |
_________________ ...pokochać Twoją inność radosnych myśli zwinność. |
|
|
|
 |
|
|