|
usypianie dzieciaczka w dzień |
| Autor |
Wiadomość |
Anja

Pomogła: 78 razy Dołączyła: 13 Paź 2008 Posty: 3747 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2009-09-21, 10:35
|
|
|
| Daria, a jak z pieluszką? Może jest totalnie pełna i to Natę wybudza ze snu? |
|
|
|
 |
elenka
Pomogła: 34 razy Dołączyła: 02 Lip 2007 Posty: 2710 Skąd: TiDżi
|
Wysłany: 2009-09-21, 16:31
|
|
|
daria a delikatne głaskanie po główce? U nas też się sprawdza, ale Ryś w nocy po karmieniu zasypia od razu |
|
 |
daria

Pomogła: 29 razy Dołączyła: 19 Lis 2007 Posty: 4783
|
Wysłany: 2009-09-21, 18:42
|
|
|
| Anna córka Róży napisał/a: | | Daria, a jak z pieluszką? Może jest totalnie pełna i to Natę wybudza ze snu? |
ja przewijam Ją przed każdym spaniem, nawet jak jest tylko jedno siku, raczej Jej to nie wkurza... aż tak
| elenka napisał/a: | | daria a delikatne głaskanie po główce? |
głaskanie jest ok. tylko, że ten smok nadal poszukiwany, dziś go odstawiłam, było trochę ryku, ale przeżyłyśmy... teraz uśpiłam Ją na noc bez smoka.. póki co nie kwęka.. mam nadzieję, że uśnie dobrze bez usypiacza... zobaczę co w nocy, ale nie chcę się złamać elenka, a Ty dajesz smoka tylko w dzień? |
_________________ wariatka! |
|
|
|
 |
elenka
Pomogła: 34 razy Dołączyła: 02 Lip 2007 Posty: 2710 Skąd: TiDżi
|
Wysłany: 2009-09-22, 10:42
|
|
|
| daria daję mu tylko na moment zaśnięcia, a potem tak jak pisałam on go sam wypluwa i śpi dalej bez smoka. A w nocy to jest tak, że karmię go, potem albo od razu sam śpi dalej, albo daję smoka, ale zawsze ok. 5 minut zostaję/siedzę przy łóżeczku do momentu aż sam zaśnie i widzę jak go wypluwa. |
|
 |
|
|