wegedzieciak.pl wegedzieciak.pl
forum rodzin wegańskich i wegetariańskich

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
przewlekły kaszel
Autor Wiadomość
Lily 

Pomogła: 425 razy
Wysłany: 2009-11-05, 19:47   

Jattaveien napisał/a:
raczej nigdy na nic ne bylam uczulona - nie nalezalam do tego typu ludzi
ja też nie należałam - tak gdzieś do 16 roku życia nie wiedziałam co to ;)
Urszula, no właśnie, czy to świecowanie można bezpiecznie w domu zrobić?

kociakocia 

Pomogła: 73 razy
Wysłany: 2009-11-05, 19:50   

przyznam szczerze, że nie zauważyłam żadnej róznicy po świecowaniu uszu :-?

i jest to bezpieczne :)
Doradca noszenia dzieci ClauWi®

Jattaveien 
Ania

Wysłany: 2009-11-05, 22:34   

Urszulo odezwe sie na priva ad tego swiecowania to sie umowimy co i jak. Dzieki za podpowiedz o tym oregano - akurat mam to zaparze :) Jesli nabede te swiece u ciebie to i tak przyjada one do mnie dopiero za miesiac bo wysylka za granice to kosmiczne koszty i mama mi je przywiezie jak do mnie przyjedzie. Ale co ja zrobie to tego czasu - nie wiem bo gardlo jak bolalo tak boli ehhh. A co do antybiotykow to ja dokladnie wiedzialam jaki to syf (od wielu lat nie bralam) ale teraz bylam juz zdesperowana ta PRZEWLEKLA infekcja i dlatego zazylam majac nadzieje ze choroba zniknie i jakos sie czlowiek pozbiera... - choc nic to nie dalo a tylko flore zniszczylo ehhh (jeszcze 3 tygodnie po skonczeniu kuracji czulam gorycz w ustach a co bylo w srodku mnie.... bez komentarza :-? ) I warto chodzic do lekarzy??? co oni przepisuja..... Moze nie wszyscy, ale u nas w okolicy sami tacy i nie ma sie czlowiek do kogo zwrocic :-/

kociukociu - nie wiem jak jest z tym swiecowaniem ale moze nie odczulas roznicy a mimo tego cos sie w srodku oczyscilo, no a moze nie wyszla z ciebie choroba bo bylas zdrowa? hm no nie wiem?

LILY
- zeby zdiagnozowali u ciebie chorobe to trzeba miec chyb farta co ? ;-)

Urszula 

Wysłany: 2009-11-09, 15:42   

ze swiecowaniem jest tak, jest bezpieczne i każdy w domu z instrukcją może zrobić
jeśli się nie czuje różnicy to albo nie było potrzebne albo nie zostało zrobione prawidłowo albo z nieoryginalnych świec
przesyłka za granicę to nie problem gyż w normalną kopertę z zabezpieczeniem w środku wkładam i heja, kilkanaście złotych wyniesie
czekam w takim razie na chętnych, do świc dołoże dobrą instrukcję i do dzieła

Jattaveien 
Ania

Wysłany: 2009-11-09, 17:56   

Urszulo - a ty masz tylko te swiece do sprzedania czy jeszcze jakies inne produkty? I sorki za moze glupie pyt. ale czy te swiece maja jakis okres waznosci by sobie je kupic na zapas i w razie czego uzywac?

A co do mojego gardla to oczywiscie bez zmian - pobolewa i musze isc chyba na wymaz gardla bo znajomi nastraszyli mnie ze moze sie jakis gronkowiec zagniezdzil i lepiej najpierw sprawdzic co to a potem leczyc a nie leczyc na "oko" tez tak uwazacie? Pozdr.

Urszula 

Wysłany: 2009-11-11, 19:30   

wymaz warto zrobić zawsze i wtedy stosować odpowiednią kurację
ja jestem radiestetką i wsółpracuję z firmą w sprzedaży świec (nie tracą na ważności i można je na zapas sobie zamówić) oraz emitorów leczniczych (drewniane wahadła)
poadrówka

Jattaveien 
Ania

Wysłany: 2009-11-11, 20:14   

Urszulo - dzieki za wskazowki - szkoda ze ta lekarka nie zrobila mi tego wymazu jak u niej bylam, tylko teraz mam problem ehhh - tylko bad. krwi i rozmaz z niej a z tego za wiele nie wyniklo - jedynie podwyzszone leukocyty.
A czy mogla byc cos wiecej napisac o tych emitorach leczniczych ew podeslac jakiegos linka bo to ciekawe. Jestes radiestetka? wspaniale. Mam bardzo wiele zyl wodnych w domu w Polsce, zrobilismy odpromiennik z blachy wlasnej roboty(chyba miedz ale nie jestem pewna) ale nie wiem czy to wogole dziala i zyje w nieswiadomosci a zyl przez moj dom przebiega KILKA :cry: :-? - bo u nas w poblizu nie znam zadnego radiestety by to ponownie zbadac, a tego co nam to zbadal to mieszka bardzo daleko i nie mam z nim juz kontaktu (a on poradzil ten odpromiennik zrobic i butelki wsadzic w rogi lozka tam gdzie sie spi) - sorki dziewczyny ze nie na temat.....

Lily 

Pomogła: 425 razy
Wysłany: 2009-11-11, 22:55   

Jattaveien napisał/a:
LILY - zeby zdiagnozowali u ciebie chorobe to trzeba miec chyb farta co ? ;-)
nie chodzi o zdiagnozowanie - po prostu pewnych wakacji zaczęłam łzawić, kichać i puchnąć pod oczami ;)

Urszula 

Wysłany: 2009-11-12, 11:30   

Nie działa taki odpromiennik. Miedzi w ten sposób nie trzymaj w chałupie a już na pewno nie pod łóżkiem bo narobisz sobie szkody. Wszystkie informacje na temat tego czym się zajmuję i o emitorach znajdziesz na www. karnak.pl
Mam uprawnienia do neutralizacji za pomocą neutralizatora, który działa i zabezpiecza mieszkanie czy dom od promieniowania elektromagnetycznego i geopatycznego. Radiesteci którzy mają uprawnienia do tego są rozsiani po calej Polsce i jeśli chcesz mogę cię skontaktować z którymś kolegów po fachu.

Jattaveien 
Ania

Wysłany: 2009-11-12, 17:20   

Lily napisał/a:
nie chodzi o zdiagnozowanie - po prostu pewnych wakacji zaczęłam łzawić, kichać i puchnąć pod oczami

aha czyli mialas ewidentne objawy - rozumiem :->
Urszulo a to mnie przerazilas - napisze do Ciebie na priva i poprosze o pomoc radiestezyjna.

Odpowiedz do tematu