|
nasza klasa |
| Autor |
Wiadomość |
Anja

Pomogła: 78 razy Dołączyła: 13 Paź 2008 Posty: 3747 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2009-11-10, 12:13
|
|
|
| puszczyk napisał/a: | Na NK jest taki wątek, wpisujcie się tam.
hxxp://nasza-klasa.pl/school/128083/forum/2 |
popieram...
| puszczyk napisał/a: | karmelowa_mumi, namierzyłam Cię. |
a mi się, choinka, jeszcze nie udało... |
|
|
|
 |
gemi
Matka Polka ;)

Pomogła: 40 razy Dołączyła: 30 Wrz 2008 Posty: 2460
|
Wysłany: 2009-11-10, 12:34
|
|
|
| Alispo napisał/a: | | ale tu sie zgadzam z Lily z tym internetem,tez mnie cos trafia jak slysze o gtakich pracownikach"pijących kawę",ale wiadomo jaka jest sprawiedliwosc na swiecie;) | a mi to zgrzewa. Jak ktoś lubi oszukiwać pracodawcę, że pracuje, albo w firmie panuje takie ciche przyzwolenie - to jest to ich cyrk i ich małpy. Ja mam inne zdanie na temat pracy, za którą dostaję wynagrodzenie. Od prywaty jest przecież przerwa w czasie pracy. I ona należy do pracownika.
No i chyba mózg bym sobie wyprała, gdybym tyle czasu dziennie ślęczała w necie.
A co do NK - konto usunęłam jakieś 1,5 roku temu, bo zaczęły mnie wkurzać łańcuszki, zaproszenia od "wszyscy_Polacy", "Wrocławianie", "Potwór_ciatesteczkowy" i inne bzdety. Na FB przenieść się nie zamierzam - szkoda mi mojego czasu i energii. Nic nie zastąpi kontaktu face to face a doba ma tylko 24 h, więc moim zdaniem warto rozplanować ją zgodnie ze swoimi priorytetami. Tyle ode mnie w temacie |
_________________ "Nowego kłamstwa słucha się chętniej aniżeli starej prawdy" (A.Czechow) |
|
|
|
 |
Anja

|
Wysłany: 2009-11-10, 12:46
|
|
|
| gemi napisał/a: | | A co do NK - konto usunęłam jakieś 1,5 roku temu |
gemi, szkoda... przemyśl powrót...
| gemi napisał/a: | | bo zaczęły mnie wkurzać łańcuszki, zaproszenia od "wszyscy_Polacy", "Wrocławianie", "Potwór_ciatesteczkowy" i inne bzdety. |
ja nie przyjmuję takich zaproszeń. |
|
|
|
 |
daria

Pomogła: 29 razy Dołączyła: 19 Lis 2007 Posty: 4783
|
Wysłany: 2009-11-10, 12:55
|
|
|
| gemi napisał/a: | No i chyba mózg bym sobie wyprała, gdybym tyle czasu dziennie ślęczała w necie.
|
dokładnie... ja po roku pracy w miejscu, gdzie naprawdę nie miałam nic do roboty... bo nie było klientów.. miałam dość internetu... 8 godzin dziennie na necie..już nie miałam pomysłu czego tam szukać... chyba tylko uczyć się mogłam zacząć... |
_________________ wariatka! |
|
|
|
 |
gemi
Matka Polka ;)

Pomogła: 40 razy Dołączyła: 30 Wrz 2008 Posty: 2460
|
Wysłany: 2009-11-10, 14:13
|
|
|
| Anja napisał/a: | | gemi, szkoda... przemyśl powrót... | do klasy - chętnie. A jeszcze chętniej do przedszkola. Marzy mi się dłuuuuuugue poobiednie leżakowanie
| daria napisał/a: | | chyba tylko uczyć się mogłam zacząć... | hehe, też tak mówiłam w swojej dawnej pracy. |
_________________ "Nowego kłamstwa słucha się chętniej aniżeli starej prawdy" (A.Czechow) |
|
|
|
 |
Anja

|
Wysłany: 2009-11-10, 19:29
|
|
|
| gemi napisał/a: | | Na FB przenieść się nie zamierzam - szkoda mi mojego czasu i energii |
Doskonale to rozumiem - ja też długo się opierałam... Takie portale to przecież niezłe zjadacze czasu... A jednak ostatnio FB mi się przydał i to jak - dzięki info u Ag dowiedziałam się o warsztatach Wyprawa Mama i w porę zapisałam się (już tego samego dnia pod wieczór prawie nie było miejsc) na wszystkie możliwe. Wspaniała akcja, ale mało "rozreklamowana", więc czasem dobrze mieć info z różnych stron... |
|
|
|
 |
karmelowa_mumi
Pomogła: 41 razy Dołączyła: 12 Sie 2009 Posty: 2305 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2009-11-10, 19:59
|
|
|
rosa, puszczyk, daria, dobre jesteście! |