|
Zawłaszczanie dzieci a więzi między ojcem a dzieckiem. |
| Autor |
Wiadomość |
honey

Pomogła: 14 razy Dołączyła: 08 Cze 2007 Posty: 428 Skąd: hameryka
|
Wysłany: 2010-01-03, 22:05
|
|
|
| Mysle ze powinienes sie zwrocic do sadu o stale widzenia i do jakies poradni po psychologiczna pomoc/ wsparcie w swoim zyciu i zwiazku. To forum nie jest jednym ani drugim. Trudno komukolwiek z nas wypowiada sie na ten temat kiedy nie znamy sprawy. Opowiesci jedenej ze stron, ktorakolwiek strona by to nie byla nigdy nie beda 100 % prawda.To forum nie jest miejscem do prania prywatnych brudow. Ty i twoja zona muscie sie dogadac jak dorosli ludzie. Zaden rodzic nie powinnien obsmarowywac drugiej strony publicznie jezeli ma troche honoru ze wzgledu na dobro dziecka. Dobro dziecka... |
_________________ dzisiaj liczy sie tylko teraz,teraz licze tylko na dzisiaj ..a jutro....to sie zobaczy jutro |
|
|
|
 |
majkel
|
Wysłany: 2010-01-03, 23:01
|
|
|
Opowiesci jedenej ze stron, ktorakolwiek strona by to nie byla nigdy nie beda 100 % prawda.
honey zgadzam się, |
|
|
|
 |
ań
Berserk fan

Pomogła: 90 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 6991
|
Wysłany: 2010-01-04, 01:45
|
|
|
majkel, ten temat jest naprawdę żenujący...wiesz, to jest sprawa między Tobą a Nią, nie nasza...
jesteś na forum moim zdaniem za krótko by mieć potrzebę wyżalania się na naszym ramieniu...nie jestem przyzwyczajona do takiego ekshibicjonizmu chyba...
generalnie wymieszasz się tu tylko w błocie, niepotrzebnie. Energię skieruj na przemyślenie sprawy w swojej głowie i podjęcia właściwej decyzji-co zrobić w tej sytuacji, na czym Ci naprawdę zależy. Jeśli zależy Ci na Bartku, to obrzucanie się mięsem z Jego matką nie przybliży Cię do Niego ani o krok, narazie sobie ulżysz wylewając żółć i tyle, nic dobrego to Ci nie przyniesie, właśnie palisz kolejne mosty...może być że ostatni... |
_________________ Jag 2004; Lefo 2008; Dobr 2012 |
|
|
|
 |
gemi
Matka Polka ;)

Pomogła: 40 razy Dołączyła: 30 Wrz 2008 Posty: 2460
|
Wysłany: 2010-01-04, 08:20
|
|
|
ja rozumiem, że wielu ludzi chętnie korzysta z forum, by upewnić się w różnych sprawach. Ale porad prawnych to my tu nie udzielamy.
Takie rzeczy to tylko w erze
Majkel, mam wrażenie, że ciągnięcie tego tematu, jak i założenie go nie ma najmniejszego sensu. Na Twoim miejscu wstydziłabym się publicznego wybielania siebie przy jednoczesnym oczernianiu partnerki.
No, ale widać, że moja i Twoja granica wstydu różnią się w znaczącym stopniu. |
_________________ "Nowego kłamstwa słucha się chętniej aniżeli starej prawdy" (A.Czechow) |
|
|
|
 |
woy1976
|
Wysłany: 2010-01-09, 16:54 groza !
|
|
|
| Wolność wyznania jak każda inna z resztą jest wartością , jednak nikt z nas forumowiczów prawdopodobnie nie ma wystarczającej wiedzy w sprawie . Trzymaj raczej tą sprawę z dala od forum bo chyba nikt Ci tutaj sensownie nie pomoże od tego są prawnicy i odpowiednie instytucje ! |
_________________ Adrian
 |
|
|
|
 |
|
|