|
Witam wszystkich i proszę o pomoc |
| Autor |
Wiadomość |
renata26
|
Wysłany: 2010-01-11, 20:42 Witam wszystkich i proszę o pomoc
|
|
|
Przede wszystkim witam wszystkich
Jestem z wami od dawna, chociaż nic nie pisałam to czytam was regularnie i to forum jest dla mnie skarbnica wiedzy, jestem szczęśliwa ze na was trafiłam
dzis mam jednak prośbę, poszukuje szkoły lub kursów, nawet nie wiem jak to się odbywa, medycyny naturalnej i wszystkiego z tym związanego, czyli homeopatia, masaże...
Wiecie może czy takie szkoły są u nas w Polsce bo ja niczego nie mogę znaleźć, w jakim miescie są, jaka jest tego forma- studia czy studium, czy może kursy? ile trwają , ile kosztują i wszytkiego co na ten temat wiecie.
Bardzo będę wdzięczna za wszelaką pomoc i z góry wam dziękuję
Renata |
|
|
|
 |
mono-no-aware
Ewa

Pomogła: 22 razy Dołączyła: 12 Sty 2009 Posty: 897 Skąd: Gliwice
|
Wysłany: 2010-01-11, 21:08
|
|
|
Hej,
jeśli chcesz się przywitać (z częścią forumowiczów) to jest taki temat Powiatnia - zaraz na początku! Zaraz Cię "wszyscy zaatakują" - oczywiście pozytywnie .
Wiem jak jest na początku. Ja w ogóle nie zauważyłam takiego wątku i dopiero po jakimś czasie przyjaciółka mnie poinstruowałam co i jak . |
_________________ hxxp://www.suwaczek.pl/]
 |
|
|
|
 |
renka
mama sama
Pomogła: 123 razy Dołączyła: 02 Sie 2007 Posty: 3354 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2010-01-11, 21:14
|
|
|
Mysle, ze w wiekszosci to bardziej na zasadzie kursow dziala.
We Wro jest Akademia Feng-Shui:
hxxp://www.feng-shui.edu.pl/
Mozesz sie z nimi skontaktowac i oni byc moze udziela Tobie szerszej informacji na ten temat. |
_________________ hxxp://alterna-tickers.com]
hxxp://alterna-tickers.com]
Ostatnio czytane:
1) HAWKINS P., Dziewczyna z pociągu
hxxp://bonito.pl/k-1098909-dziewczyna-z-pociagu
2) KRAJEWSKI M., Władca liczb
hxxp://bonito.pl/k-1318363-wladca-liczb
3) KRAJEWSKI M., Arena szczurów
hxxp://bonito.pl/k-1301314-arena-szczurow
|
|
|
|
 |
renata26
|
Wysłany: 2010-01-11, 21:18
|
|
|
Przepraszam, nie wiedziałam gdzie mam tego posta wpisać
chciałam się jednocześnie przywitać i prosić o pomoc, ale już będę uważnie przeglądać tematy,dzięki.
[ Dodano: 2010-01-11, 21:20 ]
Renka dziękuję bardzo, to juz jest jakis punkt zaczepienia |
|
|
|
 |
padma

Pomogła: 13 razy Dołączyła: 18 Maj 2009 Posty: 491 Skąd: Dublin, Ireland
|
Wysłany: 2010-01-11, 22:07
|
|
|
Witaj renata26
Ja mieszkam blisko Łodzi, więc ten rejon jest mi najbardziej znany. Sama właśnie rozpoczęłam w ten weekend kurs masażu, tyle że klasycznego. Czy taki też Cię interesuje?
Szkół, które robią takie kursy jest dużo i można je znaleźć praktycznie w każdym województwie. Jeśli chcesz, napiszę Ci priva o cenie, czasie trwania itp.
Jest też możliwość zrobienia kursu masażu tajskiego (900 zł za podstawowy bodajże) i indonezyjskiego - info na tej stronie: hxxp://masaztajskiwarszawakursy.googlepages.com/kartaupominkowamasazuwarszawamasaztajski22
W Kołobrzegu jest też szkoła masażu tajskiego i innych: hxxp://www.dharma.org.pl/szkola.html
Tutaj ceny sa dosc wysokie. Ale moze jakosc szkolen super, trudno mi sie wypowiadac.
Tu robią różnorodne kursy masażu: hxxp://www.akademia-masazu.pl/pl/szkolenia
Tylko te kursy trwaja u nich jeden dzien Zastanawiam sie, czy mozna sie czegos nauczyc w tak krotkim czasie...
[ Dodano: 2010-01-11, 22:13 ]
Gdybys chciala oferowac masaz leczniczy, musialabys ukonczyc dwuletnia szkole policealna i zdac egzamin przed OKE. Wtedy uzyskalabys tytul technika masazysty i moglabys zawierac kontrakty z NFZ itp. Po kursie masazu takiej mozliwosci nie ma. |
|
 |
renata26
|
Wysłany: 2010-01-11, 22:22
|
|
|
Witaj Padma
Dziękuję bardzo za odpowiedz, mnie bardziej interesuje to wszystko złączone w całość, czyli najbliżej naturoterapia mam namiary na studium ale we Wrocławiu,daleko jak dla mnie
ale może wiecie o czymś takim troszkę bliżej Warszawy czy Białegostoku? |
|
|
|
 |
Lily

Pomogła: 425 razy Dołączyła: 04 Cze 2007 Posty: 18041
|
Wysłany: 2010-01-11, 22:39
|
|
|
hxxp://www.antadi.pl/?id=kursy
hxxp://www.energoterapia.pl/
hxxp://www.refleksoterapia.pl/index.php?chm=10
nie wiem, czy te namiary są coś warte, ale to znalazłam |
_________________ hxxp://www.wegetarianskiblog.blox.pl]Blog wegetariańskihttp://www.zielonastrona.blogspot.com], blog mniej wegetariański |
|
|
|
 |
renata26
|
Wysłany: 2010-01-11, 22:44
|
|
|
Wielkie dzięki Lily |
|
|
|
 |
kociakocia

Pomogła: 73 razy Dołączyła: 05 Sty 2009 Posty: 4300 Skąd: Wawa
|
Wysłany: 2010-01-11, 23:25
|
|
|
renata26, witaj |
_________________ MEI TAI, POUCH, CHUSTY KÓŁKOWE, NOSIDEŁKO ERGONOMICZNE wkrótce, zapraszam
hxxp://www.facebook.com/pages/Madame-Googoo-baby-carriers/145687608816099 MADAME GOOGOO baby carriers
hxxps://picasaweb.google.com/madamegoogoo
Doradca noszenia dzieci ClauWi® |
|
|
|
 |
|
|