wegedzieciak.pl wegedzieciak.pl
forum rodzin wegańskich i wegetariańskich

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Cykloza = Strefa Wolna od Dymu
Autor Wiadomość
Anja 

Pomogła: 78 razy
Wysłany: 2010-05-12, 10:04   Cykloza = Strefa Wolna od Dymu

Dla mnie to wydarzenie tygodnia. ;-) ;-) Warszawska Cykloza wreszcie wprowadziła całkowity zakaz palenia, co sprawia, że tym chętniej wybiorę się tam wreszcie z dziecięciem - nie nasiąka za młodu tym co dobre... :-) Przypomnę, że Cykloza to wegańska i fairtade'owa kawiarnia.
Tak więc, mam nadzieję, że się tam w końcu spotkamy - chociażby na tofu attack, ale nie tylko. Warto tam przyjść również w tygodniu. Oczywiście, wiem, że nie jest to idealne miejsce dla dzieci, no ale na krótko myślę, że będzie ok... ;-)

aktualne info:

*Letni Ogródek
Zapraszamy do naszego letniego ogródka. Tym razem mamy ładne stoliki i parasol Mazowieckiego :) Ogródek będzie aż do końca września...

*Wernisaż prac Mika Champagne
piątek 14 maja
start 20:00

Zapraszamy na wernisaż zdjęć Mike Champagne hxxp://www.myspace.com/mikechampagne
Znany i ceniony fotograf ze sceny hardcore/punk, dokumentujący od lat koncerty punkowe w Polsce i zagranicą.
Up the Punx!

*Potluck
sobota 15 maja
start 18:00
wjazd free

W ramach Tygodnia Weganizmu zapraszamy do Cyklozy na Potluck, przyjdź, przynieś coś smacznego i podziel się z innymi, spróbuj co inni ugotowali dla ciebie... po potluck'u ruszamy do Radia Luxemburg na koncert Moscow Death Brigade.

Moscow Death Brigade - Antifa hardcore hip-hop z Moskwy/Rosja. Zespół ludzi związanych m.in. z What We Feel gra bezkompromisową muzykę dla tych, którzy potrafią myśleć samodzielnie i nie chcą dać się zmanipulować przez władze, propagandę mass mediów, polityczną poprawność czy opinie kreowane przez większość..
hxxp://www.myspace.com/hoodsup495

Przypominamy, że Cafe Cykloza jest otwarta:
poniedziałek-czwartek 12 - 23
piątek 12 - ?
sobota 13 - 23
niedziela zamknięte
-----------------
Cafe Cykloza
ul. Hoża 62 Warszawa
hxxp://cykloza.blogspot.com/

Odpowiedz do tematu