|
Komorowski i jego trofea |
| Autor |
Wiadomość |
tomek

Pomógł: 11 razy Dołączył: 02 Cze 2007 Posty: 929 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2010-09-15, 19:56 Komorowski i jego trofea
|
|
|
hxxp://www.fakt.pl/Komorowski-z-martwym-jelonkiem-FOTO,artykuly,82406,1.html
I jeszcze jeden obrazek
I pomyśleć, że na takiego człowieka głosowało nawet wielu weg(etari)an.. |
_________________ hxxp://meteo7.wordpress.com]meteo7.wordpress.com - blog pogodowy
hxxp://cia.bzzz.net] |
|
|
|
 |
MartaJS

Pomogła: 101 razy Dołączyła: 04 Wrz 2010 Posty: 6041 Skąd: Kosieczyn
|
Wysłany: 2010-09-15, 20:12
|
|
|
| W kampanii wyborczej zapowiadał że kończy z myślistwem, że teraz będzie tylko "bezkrwawo polował" z aparatem foto. Ale nie takie cudowne odmiany w tej kampanii widzieliśmy, więc trudno powiedzieć, czy to był tylko "chwyt reklamowy" - możliwe, że tak... |
|
 |
malva
vegan warrior

Pomogła: 35 razy Dołączyła: 27 Gru 2007 Posty: 1445
|
Wysłany: 2010-09-17, 19:28
|
|
|
ja nie głosowałam na nikogo , Komorowski mnie odrzucał ze wzgl własnie na polowania
jednak za pozytywną rzecz uwazam, że deklarował chęć zrezygnowania z tej "rozrywki" ,ale cieszyć się będe gdy przekonamy się , gdy okaże się to faktem
nie wiem jednak jak to sprawdzić..każdy mysliwy jest zrzeszony w kole łowieckim ,gdzie wpisuje się do księgi polowan-gdzie idzie strzelać i do jakich zwierząt.. czyli teoretycznie można by Komorowskiego sprawdzić..
tak sobvie myślę ,że teraz na pewno nie ma czasu chodzic na polowania, więc żadnych wpisów nie znajdziemy |
|
|
|
 |
moony
wyjątek od reguły

Pomogła: 49 razy Dołączyła: 25 Lis 2009 Posty: 3740 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2010-09-17, 19:55
|
|
|
| euridice napisał/a: | Cóż, przykra prawda, ale ja wolę myśliwego niż Kaczyńskiego. Mój głos był więc bardziej "przeciw" niż "za".
A za 5 lat mam nadzieję oddać głos na sensowną babkę z lewicy |
Jestem identycznego zdania, postąpiłam dokładnie tak samo. I też nie jestem do końca zadowolona z jedynie takiej możliwości wyboru (fatalne lub jeszcze gorsze)... Euri czyta chyba w moich myślach. |
_________________ mój muzyczny blog ---> www.ewabujak.blogspot.com
hxxps://www.facebook.com/they.can.rock.me?ref=hl |
|
|
|
 |
MartaJS

Pomogła: 101 razy Dołączyła: 04 Wrz 2010 Posty: 6041 Skąd: Kosieczyn
|
Wysłany: 2010-09-18, 08:51
|
|
|
Mam taką samą nadzieję I też głosowałam przeciw, żaden z panów nie pasuje mi szczególnie |
|
 |
|
|