|
"Balasty" wegetarianizmu ... |
| Autor |
Wiadomość |
alken87

Pomogła: 7 razy Dołączyła: 23 Mar 2010 Posty: 725 Skąd: Wałbrzych/Wrocław
|
Wysłany: 2010-11-04, 10:00
|
|
|
| moony napisał/a: |
Idąc dalej tym tropem, poproszę bojstera, żeby zmienił avatar, bo się brzydzę ślimaków, co nie znaczy, że ich nienawidzę. Po prostu omijam szerokim łukiem. Żyjemy obok siebie i już.
|
to jest nas dwie, może napiszemy do niego petycję? jak widzę ślimaki to aż mnie otrząsa i mam mdłości. ale nie wizerunki slimaków a jak w dzieciństwie widziałałam slimaka na ścieżce to krzyczałam i musieli mnie nad nim przenieść
mossi niech nie zabrzmi to złośliwie z mojej strony, ale takie rzeczy mozna leczyć. bo najwyraźniej nie jest to dla Ciebie komfortowe, nie radzisz sobie i przeszkadza w normalnym funkcjonowaniu. |
|
|
|
 |
Lily

Pomogła: 425 razy Dołączyła: 04 Cze 2007 Posty: 18041
|
Wysłany: 2010-11-04, 10:03
|
|
|
| Co innego obrzydzenie, a co innego fobia. Mnie brzydzą pająki, ale powoli oswajam się z widokiem, choć wolę jednak nie oglądać. Znam jednak osoby, które się boją na samą wzmiankę o pająku. |
_________________ hxxp://www.wegetarianskiblog.blox.pl]Blog wegetariańskihttp://www.zielonastrona.blogspot.com], blog mniej wegetariański |
|
|
|
 |
rosa
born to be wild

Pomogła: 174 razy Dołączyła: 05 Cze 2007 Posty: 7459 Skąd: Zielonka
|
Wysłany: 2010-11-04, 10:15
|
|
|
| ... (wpisałam nie w ten temat) |
_________________ hxxp://rosa-robi-to.blogspot.com/
And what would life be like without a few mistakes |
|
|
|
 |
adriane

Pomogła: 51 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 3064 Skąd: teraz Irlandia
|
Wysłany: 2010-11-04, 12:56
|
|
|
| Capricorn napisał/a: | | obawiam się, ze wyrzuciłam bez żalu. Publikowanie w WŚ artykułu na kilka stron, prezentującego teorie, że jakoby chorujesz na zatoki, bo przyszedłeś na świat poprzez cc, i że wyleczysz się spełniając rytualny akt przebaczenia swojej matce za nienaturalny poród, albo, że jąkasz się, bo rodzina twojej matki źle zareagowała na wiadomość o ciąży z toba inside osobiście odbieram jako naprawdę źle robiące wegetarianizmowi jako takiemu |
Szkoda, poczytałabym |
_________________ Ada, mama Emila 2002, Karoliny 2000 i Filipa 1991. |
|
|
|
 |
|
|