|
wegedzieciak.pl
forum rodzin wegańskich i wegetariańskich
|
|
14tc - śluz jak czop śluzowy |
| Autor |
Wiadomość |
sampa
|
Wysłany: 2010-11-07, 21:35 14tc - śluz jak czop śluzowy
|
|
|
witajcie, dziś zauważyłam u siebie śluz przypominający dość mocno czop śluzowy (wiem jak wygląda czop bo przed drugim porodem mi odchodził), nie było go jakoś strasznie dużo, ale jednak zauważalnie. Nie był podbarwiony krwią.
zastanawiam się, czy to aby nie objaw rozwarcia szyjki, na co oczywiście byłoby o wiele za wcześnie... Czy któraś z Was miała takie doświadczenia na wczesnym etapie ciąży?
pozdrawiam |
_________________ Car Mikołaj - sierpień 06
Król Stanisław - kwiecień 08
Król Jan - maj 2011 |
|
|
|
 |
gemi
Matka Polka ;)

Pomogła: 40 razy Dołączyła: 30 Wrz 2008 Posty: 2460
|
Wysłany: 2010-11-08, 07:43
|
|
|
sampa, dokładnie coś takieg zdarzyło mi się mniej więcej tydzień temu, w następnym dniu po współżyciu w 24 tc. Kawałeczek dosłownie wielkości paznokcia. Później wnikliwie obserwowałam siebie, ale nic takiego się nie powtórzyło. Powiedziałam o tym mojej ginekolog, ale okazało się, że z szyjką w porządku. Uspokoiłam się, bo też miałam myśli o rozwarciu, bądź skracaniu się szyjki. Doktor podejrzewała, że to zagęszczony śluz lub nasienie.
Jeśli się niepokoisz, to lepiej zadzwoń do swojego lekarza, lub zgłoś się do szpitala na badanie kontrolne. No i myśl pozytywnie Pewnie wiele kobiet miało podobnie i nawet nie zauważyły takiej ilości czopopodobnego śluzu. |
_________________ "Nowego kłamstwa słucha się chętniej aniżeli starej prawdy" (A.Czechow) |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|