|
Czat? |
| Autor |
Wiadomość |
koko

Pomogła: 40 razy Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 6187
|
Wysłany: 2010-11-06, 19:12 Czat?
|
|
|
| Tak sobie myślę, czy warto by było założyć jakiś wegedzieciakowy pokój, gdzie moglibyśmy pogadać sobie od czasu do czasu online w przysłowiowej kupie? Nie wiem, np. raz w tygodniu o umówionej porze moglibyśmy spotykać się trochę bardziej na żywo. Może próbowaliście już coś takiego zrobić, może nie, w każdym razie zarzucam hasło, co o tym myślicie? |
_________________ hxxp://fajnamama.pl]
hxxp://fajnamama.pl] |
|
|
|
 |
koko

|
Wysłany: 2010-11-07, 08:34
|
|
|
O! Super Czasami w wątkach rozjeżdża nam się temat, albo dorzucamy po jednym zdaniu niezwiązanym z treścią. Widać mamy taką potrzebę, myślę, że właśnie czat jest dobrym miejscem na takie luźne jednozdaniowe pogaduchy. |
|
|
|
 |
lilias [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-11-07, 09:12
|
|
|
| fajna sprawa, ale nie wiem jak możliwości techniczne (naszego serwera też) |
|
|
|
 |
koko

|
Wysłany: 2010-11-07, 12:12
|
|
|
lilias To akurat żaden problem, nie musimy obciążać serwera WD, można założyć pokój w jakimś miejscu typu polchat. Ważne tylko, żeby ludzie chcieli przychodzić |
|
|
|
 |
lilias [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-11-07, 12:35
|
|
|
koko, i tu się ujawniło jak mało o tym wiem |
|
|
|
 |
moony
wyjątek od reguły

Pomogła: 49 razy Dołączyła: 25 Lis 2009 Posty: 3740 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2010-11-07, 12:54
|
|
|
Popieram, pomysł bardzo mi się podoba.
Też się nie znam na sprawach technicznych, ale jak się ma do tego wegedzieciakowy shoutbox na dole strony głównej? Czy to nie taki czat? |
_________________ mój muzyczny blog ---> www.ewabujak.blogspot.com
hxxps://www.facebook.com/they.can.rock.me?ref=hl |
|
|
|
 |
Lily

Pomogła: 425 razy Dołączyła: 04 Cze 2007 Posty: 18041
|
Wysłany: 2010-11-07, 16:15
|
|
|
| Aisha napisał/a: | | nie, kto tam w ogóle zagląda i to czyta.. | Ja. Przecież wszyscy mogą | moony napisał/a: | | Czy to nie taki czat? | Ano, ano W czasie realnym. |
_________________ hxxp://www.wegetarianskiblog.blox.pl]Blog wegetariańskihttp://www.zielonastrona.blogspot.com], blog mniej wegetariański |
|
|
|
 |
koko

|
Wysłany: 2010-11-07, 18:05
|
|
|
| Mnie jakoś właśnie słabo się z tego korzysta. No, ale jak kto lubi. Jeśli uzbiera się parę chętnych osób, to zrobimy sobie taki czat. |
|
|
|
 |
Irokezik91

Pomogła: 5 razy Dołączyła: 05 Lip 2009 Posty: 403 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2010-11-10, 10:33
|
|
|
Sądzę że jak wszyscy zaczniemy z tego shoutbox-u korzystać to serwer tego na pewno nie wytrzyma...
| koko napisał/a: | lilias To akurat żaden problem, nie musimy obciążać serwera WD, można założyć pokój w jakimś miejscu typu polchat. Ważne tylko, żeby ludzie chcieli przychodzić |
Jestem za! Polchat, wp, onet, interia... serwerów jest do wyboru do koloru.
| moony napisał/a: | | Jak się ma do tego wegedzieciakowy shoutbox na dole strony głównej? Czy to nie taki czat? |
No raczej nie... A gdzie jakieś pokoje, gdzie pw w czasie rzeczywistym? |
|
|
|
 |
|
|