|
wegedzieciak.pl
forum rodzin wegańskich i wegetariańskich
|
|
Z pewną taką nieśmiałością:) |
| Autor |
Wiadomość |
Malinetshka
Paulina

Pomogła: 73 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 5765 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 2011-03-07, 17:41
|
|
|
tora, witaj Jeśli masz możliwość i ochotę spotkać się z wegusami (w tym mamami i dziećmi) to raz na jakiś czas spotykamy się w Łodzi Ostatnio reaktywowaliśmy wątek, żeby spotkać się na przedwiośniu: hxxp://wegedzieciak.pl/viewtopic.php?p=402254#402254 choć jeszcze konkretne ustalenia nie padły. Ale jakbyś miała chęć (z partnerem czy sama) to zapraszamy |
_________________ hxxp://www.myticker.eu/ticker/] |
|
|
|
 |
AZ
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 17 Sty 2011 Posty: 353 Skąd: kielce/wrocław
|
Wysłany: 2011-03-08, 09:50
|
|
|
tora, witaj
przed spotkaniem z rodziną możesz sobie przeczytać wątek 'wege-niewege dialogi' każdy z nas ma na koncie jakieś opowieści dziwnej treści, szczerze się uśmiałam czytając to i poprawił mi się humor, że nie tylko mi tak khem... pierdolą za uchem
mogę się założyć, że w Twojej batalii rodzinnej padną argumenty, które tam przeczytasz. od czasu do czasu jakieś cięte riposty też znajdziesz
| tora napisał/a: | | W przyszłym tygodniu idę do ginekologa. Ciekawe, co on mi znowu powie:/ | ja bym się nie przyznawała, niech się gin zajmie swoją działką.
| tora napisał/a: | | Mama mojej połowy czasem świadomie przemyca mi do obiadu tłuszcz zwierzęcy | spytaj ją grzecznie jakież to ma zdrowotne właściwości, że koniecznie go dodała, podziękuj, że dzięki temu nie masz co jeść, a na następny raz weź ze sobą własny obiad w pudełeczku i jedz go ostentacyjnie przy niej. skoro nie możesz jej zaufać, to to jedyne rozwiązanie. może pójdzie po rozum do głowy jak będziesz nieugięta. czasem mam wrażenie, że z czystej złośliwości robią nam takie rzeczy
jezusie jak mnie wkurwiają takie akcje
| fylwia napisał/a: | | Jestem jedną z wielu mam zdrowych i pełnych energii wegedzieciaków, po bezproblemowej ciąży (nie licząc faktu, że moje dziecię ułożyło się w pozycji pośladkowej) | bo mjensa nie jadłaś! jakbyś jadła to by się dzieć ułożył jak trzeba!
tora, nie zdziw się jak ci takie farmazony będą wciskać...
głowa do góry, dasz se radę i z ciążą i z byciem wege i z różnymi pacanami, których spotkasz po drodze |
_________________ ćwicz mięśnie kegla kiedy czytasz moje posty, kiedyś mi za to podziękujesz |
|
|
|
 |
Dominika
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 973 Skąd: UK
|
Wysłany: 2011-03-11, 07:48
|
|
|
| tora, witaj! |
|
|
|
 |
Irokezik91

Pomogła: 5 razy Dołączyła: 05 Lip 2009 Posty: 403 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2011-03-16, 09:34
|
|
|
Witaj! |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|